Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*    Gratis verzenden vanaf € 50,-    Sinds 1999 dé specialist     7 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

bannermotornavigatie

Bel ons: 088-0226900


Motornavigatie > Jumpstarters

Compacte slimline Jumpstarters

Het is bijna iedere automobilist of motorrijder wel eens overkomen; een lege accu. Je hebt misschien wel eens overwogen om voor de zekerheid een jumpstarter mee te nemen, maar waar laat je zo'n grote "koffer" met loodzware loodzuur accu?

WayPoint heeft sinds kort compacte jumpstarters in het assortiment. Zo op het eerste gezicht verwacht je te maken te hebben met een leuke powerbank voor het onderweg bijladen van je telefoon of tablet, maar in werkelijkheid kun je er zelfs je auto of motor mee starten als je met een lege accu staat. Daarnaast kan je deze jumpstarters ook "gewoon" gebruiken als power bank voor je mobiele apparaten (telefoon, tablet, navigatie toestel) of in sommige gevallen zelfs als voeding voor je laptop.

De Lithium-Polymer accu die in deze jumpstarters gebruikt wordt, is in staat om erg hoge piekstromen te kunnen leveren terwijl de accucellen zelf erg compact kunnen blijven.

Er zijn vele toepassingen te bedenken voor de deze jumpstarters, uiteraard als backup bij een lege accu. Maar ook voor bijvoorbeeld campereigenaren kan de CP-05 variant erg interessant zijn. Wanneer je op een locatie staat zonder stroom en je wilt de accu van de camper niet te veel belasten, dan kan deze jumpstarter ook gebruikt worden om een laptop te voeden.

WayPoint heeft twee verschillende soorten slimline jumpstarters in het assortiment:

Jumpstarter Ultra slimline

CP-07 Jumpstarter ultra-slimline

  • Geschikt voor motoren en benzineauto's
  • Slechts 222 gram
  • Compleet met aansluitstekkers

CP-05 Jumpstarter slimline

CP-05 Jumpstarter slimline

  • Geschikt voor motoren, benzine- en dieselauto's
  • Ook geschikt voor het voeden van een laptop
  • Gewicht 500 gram
  • Compleet met aansluitkabels en verloopstekkers voor laptop

Laatste wijziging: 13 Jun, 2020
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenpaypal-40px