Voor 12.00 uur besteld, vandaag in huis* bolletje Gratis verzenden vanaf € 100,- bolletje Al 18 jaar dé specialist bolletje 7 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

bannerkaartmateriaal

Bel ons: 088-0226900


Kaartmateriaal> Waterkaarten

BlueChart waterkaarten

De beste kaartplotters vragen om de beste elektronische hydrografische kaarten.

Waarom is dit van belang?

Je kunt nog zoveel middelen gebruiken voor de ontwikkeling van de meest functionele, krachtige, gebruiksvriendelijke kaartplotter, maar als niet nog meer middelen en energie worden gestoken in het produceren van de digitale kaarten, zijn ze volledig waardeloos. Hydrografische kaarten zijn de allerbelangrijkste onderdelen van een kaartplotter.

Dit weet Garmin al jaren en daarom hebben zij als fabrikant van kaartplotters hun eigen kaartformat ontwikkeld. Garmin heeft samen met de beste kaartleveranciers van de markt BlueChart ontwikkeld. Exacte elektronische hydrografische kaartgegevens van de allerbeste kwaliteit zonder tussenstations: om je veiligheid te garanderen.

BlueChart kaarten vormen een aanvulling op het assortiment handheld kaartproducten en maritieme kaartplotters van Garmin. Deze serie cartografie producten biedt een interactieve weergave van gedetailleerde nautische kaartgegegvens op basis van innovatieve objectgeoriënteerde cartografie. Deze elektronische waterkaarten geven de details van paperen kaarten bij weergave op Garmin kaartplotters. De gedetailleerde beschrijvingen van kenmerken op nautische kaarten kunnen via één druk op de knop worden weergegeven. Door met de cursor over de kaart te bewegen, verschijnt er informatie over contourdieptes, kaartnummer, navigatiehulpmiddelen en nog veel meer.

BlueChart is verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen om te garanderen dat je alles uit de Garmin haalt.
De BlueChart G2 en BlueChart G2 Vision

Laatste wijziging: 07 Jun, 2018
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenpaypal-40px