Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis* bolletje Gratis verzenden vanaf € 50,- bolletje Al 18 jaar dť specialist bolletje 5 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

bannerkaartmateriaal

Bel ons: 088-0226900


Kaartmateriaal

Kaartmateriaal

Topo Benelux ProOutdoortoestellen van Garmin worden vrijwel zonder kaartmateriaal geleverd. Wil je optimaal gebruik maken van een toestel voor outdoor gebruik, dan heb je een goede kaart nodig. Voor verschillende gebruiksdoeleinden zijn verschillende soorten kaarten verkrijgbaar.
Voor motorrijders hebben wij een speciale motorkaart in het assortiment, die als uitbreiding op het kaartmateriaal in je Garmin (motor)navigatie aangeschaft kan worden.

Topografische kaarten

De meest gedetailleerde kaarten zijn de Garmin Topo Pro kaarten. Deze kaarten zijn verkrijgbaar per land of regio en geven het maximale detail. Garmin biedt voor veel populaire bestemming kaarten met het maximale detail voor een actieve vakantie. Deze kaarten kunnen aan de eisen voldoen van o.a. de bergbeklimmer, wandelaar, skiŽr, fietser, mountainbiker en woestijnverkenner. Met een buitengewoon topografisch detail en een groot aantal POI's zoals hotels, restauratie, informatiecentra en meer, zijn deze kaarten de ultieme metgezel voor iedere excursie.
Deze kaarten zijn verkrijgbaar voor veel landen binnen en buiten Europa, onder andere Nederland, Benelux, Duitsland en Frankrijk.
Klik hier voor meer informatie over de topografische kaarten.

OnRoute MotorkaartOnRoute Motorkaart

Speciaal voor de motorrijder is de OnRoute motorkaart ontwikkeld, een kaart die in tegenstelling tot de City Navigator juist de mooie motorweggetjes weet te vinden om een route over uit te rekenen. Daarbij is ook de mogelijkheid opgenomen om de bebouwde kom te vermijden, zodat je niet door dorpen en steden geleid wordt, maar juist met een grote bocht er omheen! Deze kaart brengt je dus juist niet op de snelste manier van plaats A naar plaats B, maar op de mooiste manier.
De OnRoute motorkaart is verkrijgbaar voor de regio Benelux en West-Europa.
Klik hier voor meer informatie over de OnRoute motorkaart.

City Navigator

City Navigator kaarten zijn standaard voorgeladen in de auto- en motornavigatiesystemen van Garmin en bieden jou de meest gedetailleerde straten die er beschikbaar zijn, zodat je kunt navigeren met exacte, afslag-voor-afslag aanwijzingen naar ieder adres of kruispunt. Je kunt ook een route starten naar restaurants, tankstations, accomodaties, attracties en meer.
City Navigator kaartmateriaal is verkrijgbaar voor heel veel landen en regio's. Voor Europa, maar ook voor daarbuiten zoals Noord-Amerika, delen van Zuid-Amerika, delen van Afrika, AustraliŽ en delen van AziŽ.
Klik hier voor de beschikbare City Navigator kaarten.

Garmin OSM Fietskaart EuropaosmOpen Sourcekaarten

Een alternatief voor deze kaarten zijn de Open Sourcekaarten. Dit zijn kaarten gemaakt door en voor gebruikers. De actualiteit van deze kaarten is vaak erg goed, maar de dekking verschilt wel per gebied. Dit is afhankelijk van het aantal mensen dat actief is in een gebied. Er zijn open sourcekaarten voor verschillende activiteiten: wandelen, fietsen, mountainbiken, op de weg en op het water. WayPoint biedt een aantal open source startpakketten aan om je op weg te helpen met deze kaarten. Het zijn kant-en -klare geheugenkaartjes die direct bruikbaar zijn in het toestel. Verder staat er een stuk informatie op over hoe je zelf de kaarten kunt downloaden, hoe je de GPS in moet stellen en hoe je de kaarten kunt uitbreiden of updaten.
Klik hier voor de mogelijkheden.

Ook Garmin heeft een fietskaart ontwikkeld gebaseerd op de Open sourcekaarten. Zowel voor Europa als de Verenigde Staten.
Klik hier voor meer informatie over deze kaart.

Laatste wijziging: 20 Apr, 2024
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenpaypal-40px