Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis* bolletje Gratis verzenden vanaf € 50,- bolletje Al 18 jaar dÚ specialist bolletje 5 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

bannerkaartmateriaal

Bel ons: 088-0226900

COVID-19 maatregelen | Kom winkelen, een afspraak is niet nodig!


Kaartmateriaal> Waterkaarten> Bluechart G3 Vision

Bluechart G3 Vision

VEU018R-Bluechart G3 Vision Benelux Offshore & Inland micro(SD)

 € 279,95
bestelbalk

Bluechart g3 Vision regio's kaartmateriaal

BlueChart kaartmateriaal is verkrijgbaar in verschillende regio's en gebieden. Neem contact op met een van onze winkels voor meer informatie en prijzen.

Omschrijving

Bluechart G3 Vision OngeŰvenaarde dekking voor kustkaarten

  • Toonaangevende dekking, helderheid, details en bijgewerkte kaartinformatie met ge´ntegreerde inhoud van Garmin en Navionics®
  • Auto Guidance technologie maakt gebruik van de door jouw gewenste diepte en minimale vrije ruimte boven jouw boot zodat je routes kunt berekenen en een voorgestelde route kunt volgen die als overlay zichtbaar is op de kaart. De Auto Guidance functie is uitsluitend bestemd voor planningsdoeleinden en is geen vervanging van veilige navigatie
  • Met Dieptebereikarcering voor maximaal 10 dieptebereiken kun je altijd jouw doeldiepte in een oogopslag weergeven
  • Dieptecontouren tot 30 cm (1 ft.) bieden een nauwkeuriger beeld van de bodemstructuur voor betere viskaarten en navigatie in moerassen, kanalen en jachthavens

BlueChart g3 kustkaarten bieden toonaangevende dekking, helderheid en details met ge´ntegreerde gegevens van Garmin en Navionics. Ook inbegrepen is Auto Guidance technologie, die gebruikmaakt van de door jouw gewenste diepte en minimale vrije ruimte boven jouw boot zodat je routes kunt berekenen en een voorgestelde route kunt volgen die als overlay zichtbaar is op de kaart. NOAA rastercartografie is ook beschikbaar als gratis te downloaden functie via de ActiveCaptain app. Het geeft je kaartplotter een weergave van de door NOAA in kaart gebrachte gebieden waarin afzonderlijke nuttige punten worden gelabeld met overeenkomstige lengte- en breedte-informatie. Wereldwijde dekking is per regio beschikbaar als accessoirekaarten of als download; elke regio is afzonderlijk verkrijgbaar.

Garmin Bluechart G3

Auto Guidance

Auto Guidance technologie maakt gebruik van de door jouw gewenste diepte en minimale vrije ruimte boven jouw boot zodat je routes kunt berekenen en een voorgestelde route kunt volgen die als overlay zichtbaar is op de kaart. De Auto Guidance functie is uitsluitend bestemd voor planningsdoeleinden en is geen vervanging van veilige navigatie

Garmin Bluechart G3

Dieptebereikarcering

Met deze functie kun je dieptebereikarcering met hoge resolutie instellen voor maximaal 10 dieptebereiken, zodat je altijd de gewenste doeldiepte kunt bekijken.

Garmin Bluechart G3

Gedetailleerde contouren

BlueChart g3 kaarten bevatten dieptecontouren van 30 cm (1 ft.) die een nauwkeuriger beeld van de bodemstructuur geven voor betere viskaarten en meer details in moerassen, kanalen en havens.

Garmin Bluechart G3

Ondiep-waterarcering

Om de navigatie te vergemakkelijken, maakt de functie Ondiep-waterarcering op een door de gebruiker gedefinieerde diepte mogelijk, waardoor je een duidelijk beeld krijgt van ondiepe wateren die moeten worden vermeden.

Garmin Bluechart G3 Vision

Satellietbeelden

Satellietbeelden met hoge resolutie en navigatiekaarten als overlay bieden je een realistisch beeld van de omgeving. Zulke beelden bieden de meest realistische weergave op een kaartplotter - ideaal voor het binnenvaren van onbekende havens of het afmeren bij onbekende aanlegplaatsen.

Garmin Bluechart G3 Vision

FishEye weergave

Deze onderwaterweergave toont een 3D-beeld van bodem en contouren zoals gezien onder de waterlijn. Kan worden gekoppeld met sonargegevens voor een aangepaste weergave.

Garmin Bluechart G3 Vision

MarinerEye weergave

Deze weergave biedt een 3D-beeld van de omgeving, zowel boven als onder de waterlijn.

Garmin Bluechart G3 Vision

Luchtfoto's

Kristalheldere luchtfoto's tonen uitzonderlijk veel details van veel havens, jachthavens en aanlegplaatsen, en zijn ideaal wanneer je onbekende havens binnenvaart.

Laatste wijziging: 09 Oct, 2021
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenpaypal-40px