Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis* bolletje Gratis verzenden vanaf € 50,- bolletje Al 18 jaar dé specialist bolletje 5 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

bannerkaartmateriaal

Bel ons: 088-0226900


Kaartmateriaal> Open Street Maps> Garmin OSM fietskaart Europa

Garmin OSM fietskaart Europa

Garmin OSM fietskaart Europa

Bij ons € 50,- 
bestelbalk

Garmin OSM fietskaart Verenigde Staten

Bij ons € 50,- 
bestelbalk

Omschrijving

De Garmin OSM Fietskaart die we al kennen van de Garmin Edge serie is nu ook los verkrijgbaar en te gebruiken in alle Garmin toestellen.

Fietsers, trek erop uit in Europa met deze unieke navigatiekaart die is samengesteld op basis van de door gebruikers gegenereerde OpenStreetMap (OSM) database.

  • Met doorzoekbare nuttige punten (restaurants, hotels, hostels, treinstations, enz.), steden, adressen en meer.
  • Met gesproken afslag-voor-afslag aanwijzingen naar uw bestemming(en)
  • Met opties voor fietsen, toerfietsen en mountainbiken om de voor uw type fiets meest geschikte route te kiezen over verharde en onverharde wegen en/of langs paden

garmin OSM fietskaart  Garmin OSM Fietskaart Europa Garmin OSM Fietskaart Europa Garmin OSM Fietskaart Europa

OpenStreetMap voorwaarden en bepalingen ~ Bepaalde Garmin producten worden geleverd inclusief OpenStreetMap gegevens. Garmin OpenStreetMap producten zijn niet onderworpen aan de bepalingen van de Licentieovereenkomst voor eindgebruikers (EULA), maar aan de onderstaande voorwaarden en bepalingen.  Het auteursrecht op OpenStreetMap gegevens berust bij OpenStreetMap bijdragers en op deze gegevens is de Open Database licentie van toepassing. Alle rechten op afzonderlijke inhoud van de OpenStreetMap gegevens worden in licentie gegeven onder de Database Contents licentie.

Geen garantie ~ Garmin OpenStreetMap producten worden geleverd in de staat waarin deze zich bevinden ("as is") en u gaat ermee akkoord dat het gebruik ervan voor uw eigen risico is.  Garmin en de licentiehouders van Garmin, waaronder de licentiehouders, serviceproviders, channel partners, leveranciers en gelieerde ondernemingen van Garmin en haar licentiehouders, bieden geen garanties en doen geen uitspraken, uitdrukkelijk noch impliciet, naar aanleiding van de wet of anderszins, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, inhoud, kwaliteit, nauwkeurigheid, volledigheid, doeltreffendheid, betrouwbaarheid, verkoopbaarheid, geschiktheid voor een bepaald doel, nut, gebruik of resultaten die de Garmin OpenStreetMap producten bieden, of dat de content of de server ononderbroken en storingsvrij werken. De Garmin OpenStreetMap producten zijn uitsluitend bestemd voor gebruik als hulp bij het reizen en dienen niet te worden gebruikt voor doeleinden waarbij precieze metingen van richting, afstand, locatie of topografie vereist zijn. Garmin geeft geen enkele garantie op de nauwkeurigheid of volledigheid van de kaartgegevens in de OpenStreetMap producten.

Laatste wijziging: 23 Nov, 2021
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenpaypal-40px