Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis* bolletje Gratis verzenden vanaf € 50,- bolletje Al 18 jaar dť specialist bolletje 5 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

bannerkaartmateriaal

Bel ons: 088-0226900


Kaartmateriaal> Open Street Maps

 

open_street_maps

We leveren ook OnRoute OSM kaartmateriaal op maat. Neem contact op met een van onze winkels voor meer informatie.

OnRoute OSM Fietskaart West-Europa (micro)SD

Bij ons: € 39,-      direct bestellen

OnRoute OSM MTB kaart (micro)SD

Bij ons: € 29,-      direct bestellen

OnRoute OSM Benelux startpakket (micro)SD

Bij ons: € 29,-      direct bestellen

Omschrijving

Open Street Map kaarten zijn kaarten die door de internetcommunity zijn  gebouwd en steeds verder worden uitgebreid. De kaarten zijn, volkomen  legaal, gratis van internet te downloaden. Dat is niet voor iedereen  even eenvoudig, vandaar dat OnRoute ze samen met Open Fiets Map, voor  een gering bedrag, in klaar-voor-gebruik versie levert.
Kwestie van geheugenkaartje plaatsen, het toestel instellen op 'fiets' en.. fietsen maar!

Soms zijn de kaarten verbluffend gedetailleerd, soms marginaal. Vaak  zijn ze minder gedetailleerd en betrouwbaar dan commerciŽle kaarten. De  door OnRoute geselecteerde kaarten hebben wel een hoge mate van  betrouwbaarheid maar zorg altijd dat je niet van de kaart afhankelijk  bent. Bij routerende kaarten zoals deze fietskaart Midden Europa kan het  voorkomen dat je een navigatieaanwijzing krijgt die niet kan of mag.  Gebruik dan ook altijd je gezond verstand. Ook qua technisch  functioneren kunnen we geen garanties geven: het kan zijn dat sommige  langere routes niet berekend kunnen worden. Deel de route dan op in  etappes.
Eenmaal op de hoogte van die beperkingen kun je van Open Street Maps heel veel plezier hebben. Sterker nog: kom je een fout tegen op de  kaart, of een pad dat er nog niet op staat? Dan kun je zelf de kaart  actualiseren!

De OnRoute OSM Fietskaart West Europa wordt geleverd op een  voorgeprogrammeerde microSD kaart van 16 GB (inclusief SD adapter). Door  het (gratis) programma BaseCamp van Garmin te installeren kan de kaart  ook op de computer gebruikt worden.

Screenshots in BaseCamp:

osm_scr01 osm_scr03 osm_scr02

Screenshots in de Garmin Oregon 450t:

osm_scr05 osm_scr06

Laatste wijziging: 23 Nov, 2021
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenpaypal-40px