Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*      Gratis verzenden vanaf € 50,-      Sinds 1999 dé specialist       5 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

banner_sport

Bel ons: 088-0226900


Sport > Sena X1 Smart Cycling Helmet

Sena X1 Smart Cycling Helmet

Sena X1 Smart Cycling Helmet
Verkrijgbaar in zwart, blauw, grijs en wit

Niet meer leverbaar

Klik hier voor alle Sena Smart Cycling helmen

Review Sena X1
Klik hier voor een review over de Sena X1

Omschrijving

Sena x1 smart cycling helmetSena X1 Smart Cycling Helmet

Sena is al jaren een van de grootste spelers in de markt van Bluetooth headsets voor motorrijders. Ze zetten nu ook de stap in de wereld van de fietsers. De Sena X1 Smart Cycling Helmet is de eerste fietshelm met een geďntegreerde Bluetooth headset. De Bluetooth techniek is niet nieuw voor Sena en heeft zich inmiddels bewezen bij de motorrijders.

De Sena X1 Smart Cycling Helmet kun je aan je telefoon koppelen zodat je naar muziek kunt luisteren, GPS instructies kunt horen, telefoon gesprekken voeren en het is uiteraard ook mogelijk om feedback te krijgen van de verschillende fitness-apps. De Sena X1 beschikt ook over een ingebouwde FM-radio. Daarnaast is de Sena X1 ook een volledig communicatiesysteem, je kunt met maximaal 3 andere Sena X1 helmen communiceren tot 800 meter afstand. Door Sena's gepatenteerde 'Advanced Noise Control' microfoon techniek wordt windgeruis weg gefilterd zodat alleen het stemgeluid overblijft.

Veiligheid staat voorop

De Sena X1 is voorzien van ingebouwde HD speakers die zorgen voor open-ear audio. In tegenstelling tot de veelgebruikte oordopjes worden je oren dus niet afgesloten zodat je omgevingsgeluiden en het overige verkeer goed kunt blijven horen. De Sena X1 is dan ook niet alleen geschikt voor de racefietsers maar ook de gebruikers van elektrische fietsen zien we steeds vaker met een helm. Deze fietsen worden ook steeds meer voor woon- en werkverkeer gebruikt waarbij je vaak meer tussen het verkeer bevindt. De Sena X1 beschikt over 3 knoppen aan de zijkant voor de bediening. Voor optimaal gebruik gemak kan er ook gekozen worden voor een van de verschillende afstandsbedieningen.

Sena x1 smart cycling helmetModern ontwerp voor de veeleisende fietser

De Sena X1 bestaat uit een schaal van polycarbonaat en is degelijk genoeg om voldoende bescherming te bieden aan de gebruiker en de techniek in de helm bij impact. De Sena X1 is voorzien van een comfortabele vulling voor een optimale bescherming en een goede pasvorm. De Sena X1 beschikt over een nylon en lederen kinband die comfortabel zit. Sena's spin-to-fit systeem zorgt ervoor dat je de helm aan kunt passen aan de afmeting van je hoofd. Uiteraard is de Sena X1 voorzien van ventilatie openingen voor de benodigde verkoeling tijdens je rit.

Sena Smartphone apps

Wanneer je Sena X1 gekoppeld is met je smartphone, kun je de Sena Headset App (iPhone en Android) installeren . Met de Sena Headset app configureer je de Sena x1 naar jouw wensen en je kunt de snelstartgids gemakkelijk raadplegen. Daarnaast kun je gebruik maken van de Sena RideConnected App. Door deze app te gebruiken kun je Sena x1 smart cycling helmetverbinding maken met gebruikers waar ook ter wereld, zolang je telefoon maar beschikt  over een internetverbinding.

Sena updates

Sena blijft altijd doorontwikkelen, de gebruikte Bluetooth 4.1 chip is dan ook klaar voor de toekomst. Met het gratis te downloaden updateprogramma van Sena kun je ervoor zorgen dat je helm bijgewerkt wordt met de nieuwste firmware. Dit soort updates worden gratis beschikbaar gesteld.

Navigatie

Uiteraard zijn er verschillende navigatie apps voor op je mobiele telefoon, maar die zijn niet allemaal evengoed op de fietsers gericht. Er zijn een aantal modellen fiets GPS toestellen die in combinatie met je mobiele telefoon gesproken aanwijzingen kunnen geven. Momenteel zijn de volgende toestellen hiervoor geschikt. Garmin Edge 1030, Garmin Edge 820, Garmin Edge Explore 820, Mio Cyclo 605 en Mio Cyclo 405.

Laatste wijziging: 31 Jan, 2023
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkheden