Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*      Gratis verzenden vanaf € 50,-      Sinds 1999 dé specialist       5 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

banner_sport

Bel ons: 088-0226900

COVID-19 maatregelen | Kom winkelen, een afspraak is niet nodig!


Sport > Mio Cyclo serie > Mio Cyclo 605HC

Mio Cyclo 605HC

Mio Cyclo 605HC Europa

Niet meer leverbaar
 

Mio Cyclo serie:

Mio Cyclo 210Mio Cyclo 210Mio Cyclo 210

Omschrijving

Mio Cyclo 605HCMio Cyclo 605HC: Geef jezelf een voorsprong

De nieuwe norm voor fietsen

Elke keer dat je op de fiets stapt, is een kans om beter te worden. Of je nu buiten of binnen fietst, op de baan of gewoon op de weg, een persoonlijk record nastreeft of tegen anderen racet; met de Mio Cyclo 605 HC zijn de mogelijkheden grenzeloos. Alles wat je nodig hebt om je prestaties te verbeteren en jezelf te motiveren, en dat alles in één stijlvol ontwerp.

Verkennen of strijden om de eerste plaats

Pep je trainingsritten op door nieuwe plekken te verkennen. Fietsetappes uit de Ronde van Frankrijk. Beklim een pas in de Alpen. Met de complete kaart van Europa die gedurende de hele levensduur up-todate blijft, til je fietsprestaties letterlijk tot nieuwe hoogten.
Voor wie graag nieuwe plekken verkent, is er de unieke 'Surprise-Me'-functie. Deze laat je kiezen uit drie afzonderlijke routes op basis van tijd, afstand of bestemming.

Ongeëvenaarde prestaties

Of je nu midden in het wedstrijdseizoen zit of in de winter binnen aan het trainen bent, met de Mio Cyclo 605HC kun je je statistieken controleren en bijhouden zodat je alles uit elke rit kunt halen. Geen gedoe meer met spaakmagneten en extra werk bij het installeren van sensoren op je trappers en frame. De Mio Cyclo 605HC  heeft magneetloze ANT+ snelheids- en cadanssensoren die je heel eenvoudig kunt installeren. Bevestig de sensoren aan de wielnaaf en rondom de zadelpen. 
Verder is er ook een ANT+-hartslagmonitor om je optimale vorm te bereiken. Als je binnen traint, kunnen de ANT+-sensoren (FE-C) worden verbonden met compatibele trainers en kun je de gewenste baanweerstand aanpassen en controleren.
Dankzij de wifiverbinding kun je routes en gegevens synchroniseren met een MioShare-account zonder verbinding te hoeven maken met een pc. Ontvang onderweg groepsberichten op het scherm vanuit social media apps (WhatsApp, Twitter en Facebook) via een geïntegreerde Bluetooth-verbinding met een smartphone.
De Mio Cyclo 605 HC  werkt perfect onder alle weersomstandigheden. Het platte 4-inch aanraakscherm met anti-glare geeft tijdens de rit duidelijk kaarten, aanwijzingen en statistieken weer. IPX7-waterdicht bij zware regenval.
Maak verbinding met MioShare en synchroniseer je ritten rechtstreeks met Strava om ze later te bekijken, te analyseren en met anderen te delen. Strava-segmenten, geschikt voor binnen- en buitentrainingen.

Geavanceerd, maar toch eenvoudig

De nieuwe Mio Cyclo 605HC  -gebruikersinterface is nu nog intuïtiever. Het systeem is zo gebruiksvriendelijk dat je binnen enkele minuten op uw fiets zit, waarschijnlijk zonder de handleiding te hoeven raadplegen. En daarnaast krijg je alle prestatiegegevens en statistieken die je nodig hebt. De perfecte combinatie van eenvoud en functionaliteit.
Ongekend eenvoudige installatie en gebruik van een high-performance fietsnavigatie. De kaarten zijn vooraf ingeladen en het apparaat is direct klaar voor gebruik. Je hoeft alleen de sensoren te plaatsen, de accu op te laden en op pad te gaan.

Mio Cyclo 605Mio Cyclo 605Mio Cyclo 605

Eigenschappen

 • 4" plat, bij zonlicht leesbaar aanraakscherm met anti-glare
 • Hardware met 3 knoppen voor aan/uit, lap functie en start opname
 • Volledige fietskaarten van Europa vooraf geïnstalleerd – Open Street Maps, klaar voor gebruik
 • Strava Live Segmenten – binnen- en buitentraining
 • Groepsberichten van sociale apps – ontvang berichten op het scherm (WhatsApp, Twitter, Facebook Messenger) via Bluetooth® verbinding met een smartphone
 • Met magneetloze snelheids- en cadanssensor
 • Lap functie - hiermee kan de gebruiker verschillende segmenten van een rit markeren of zijn rondes markeren op gespecificeerde intervallen, waardoor hij/zij wordt uitgedaagd zijn resultaten per ronde of segment te verbeteren
 • AC-adapter 2 A - om je apparaat sneller op te laden
 • Eenvoudige en gebruiksvriendelijke navigatie - grote cijfers op het scherm en eenvoudige menustructuur
 • Surprise Me™ - bepaal de tijd, afstand of bestemming en kies uit 3 verrassende routes
 • Voorkeursknooppuntenoptie ingebouwd voor België en Nederland
 • Geïntegreerde ANT+-sensor – en met draadloze hartslagmonitor en magneetloze snelheids- en cadanssensor
 • Sluit aan op elektronische Shimano Di2- fietsschakelsystemen. Leest en registreert de schakelgegevens van de elektronische Shimano Di2-schakelgroepen.
 • Ondersteunt Shimano Di2-bediening op afstand voor het schakelen tussen pagina's op het dashboard en het starten/stoppen van registratie
 • Wifi - geen pc-verbinding nodig, synchroniseer moeiteloos routes via wifi
 • Werkelijke routeweerstand – verbindt met ANT+-trainers met FE-C-protocol en geeft de overeenkomstige weerstand tijdens een binnentraining
 • Desktop-applicatie - één basishulpprogramma om het apparaat eenvoudig te beheren, nieuwe routes te downloaden en ervaringen te delen

Laatste wijziging: 12 Oct, 2021
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkheden