Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*      Gratis verzenden vanaf € 50,-      Sinds 1999 dé specialist      5 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

banner_wandelnavigatie

Bel ons: 088-0226900

Globalstar is een wereldwijde speler op het gebie van satellietcommunicatie oplossingen. Voor de consumentenmarkt zijn de systemen van SPOT het bekendst. We hebben 2 varianten opgenomen in ons assortiment. De Spot GEN4 is een voordelige oplossing waarmee het mogelijk is om standaardberichten te verzenden en een SOS melding te doen. Met de Spot X Bluetooth kun je ook (tekst)berichten uitwisselen, dus zowel verzenden als ontvangen. Voor wie gebruik wil maken van de Globalstar systemen is het wel belangrijk om het dekkingsgebied te bekijken. Op het grootste deel van de wereld is bereik, maar niet overal. Wil je wel echt wereldwijde dekking dan moet je kijken naar de inReach systemen. Hieronder de verschillen tussen de beide SPOT systemen.

 

Spot GEN4

SPOT X Bluetooth

 

Globalstar Spot GEN4

bij ons € 179,-

Globalstar SPOT X Bluetooth

bij ons € 365,-

 

Berichten

verzenden

verzenden & ontvangen

Afmeting

8,72 x 6,5 x 2,54 cm

16,61 x 7,37 x 2,39 cm

Gewicht

114 gram

198,4 gram

Display

 

V

Qwerty toetsenbord

 

V

Batterij

4 x AAA (verwisselbaar)

Lithium (ingebouwd)

Kompas

 

V

Te koppelen met smartphone

 

V

Batterijtijd

 

Tot 10 dagen met een trackinginterval van 10 minuten

Dekking

Dekking Globalstar netwerk

Onderstaande kaart geeft het gebied aan waar je dekking hebt van het Globalstar satellietnetwerk. Er zijn dus een aantal gebieden op de wereld waar geen dekking is. In het oranje gebied kun je berichten versturen, in het blauwe gebied kun je berichten zowel verzenden als ontvangen (in het geval van de SPOT X).

.Dekking Globalstar netwerk

Laatste wijziging: 19 Dec, 2023
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkheden