Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*      Gratis verzenden vanaf € 50,-      Sinds 1999 dé specialist      5 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

banner_wandelnavigatie

Bel ons: 088-0226900

OnRoute TopoActive Europa

OnRoute TopoActive Europa

Garmin TopoActive Europa inclusief uitbreiding

bij ons € 69,-
bestelbalk

5 winkels voor uitleg en advies!
Voor 16.00 uur besteld, zelfde dag verstuurd (indien voorradig)
verzending met PostNL naar je huisadres
of afhalen bij meer dan 2800 afhaalpunten in Nederland
eigen helpdesk en technische dienst
gratis verzending vanaf € 50,-
 

Garmin TopoActive

Garmin levert een groot deel van hun handheld outdoortoestellen met de Garmin TopoActive kaart. De kaart is gebaseerd op de OpenStreetMap (OSM) data. Veel Garmin gebruikers maken al jaren gebruik van OSM kaarten, vaak in de vorm van de OpenFietsMap of Freizeitkarten. Naast deze varianten zijn er nog veel meer uitvoeringen maar dit zijn de bekendste. In de basis gebruiken alle kaarten dezelfde broninformatie. De OSM data. De maker van de OpenFietsKaart past de data zo aan dat de fietspaden duidelijker worden weergegeven en dat je onderscheid kunt zien in bijvoorbeeld LF paden en normale fietspaden. Daarnaast is de routering ook beter af te stemmen op de wensen van de fietser. De Freizeitkarte heeft vaak weer mee aandacht voor wandelpaden, die zijn daarop weer beter herkenbaar. Hieronder zie je de drie verschillende kaarten naast elkaar staan. Deze screenshots komen van een Montana 700. Onder de grote afbeelding kun je wisselen van kaart.

Garmin Oregon 700

Getoonde kaart: TopoActive

Kies hieronder een andere kaart

Garmin Oregon 700Garmin Oregon 700Garmin Oregon 700

Garmin Oregon 700

Getoonde kaart: TopoActive

Kies hieronder een andere kaart

Garmin Oregon 700Garmin Oregon 700Garmin Oregon 700

Garmin TopoActive inclusief OnRoute uitbreiding

Je ziet dat overal dezelfde paden op worden weergegeven maar dat ze op een andere manier getoond worden. Garmin heeft wel wat 'trucjes' toegepast om ervoor te zorgen dat de kaart van geheel Europa nog een enigszins bruikbare omvang heeft. Kijk je naar het totaal aantal Gigabytes dan is de TopoActive een stuk kleiner dan bijvoorbeeld de OpenFietsmap. Dit hebben ze onder andere voor elkaar gemaakt door in steden de bebouwing niet in te tekenen. Bij de OpenFietsMap zie je alle gebouwen ook op de kaart staan, bij de TopoActive zie je dit niet. Je kan dit een voor- of een nadeel vinden. Op een klein scherm van je GPS toestel ziet de TopoActive kaart er wellicht wat minder druk uit. Garmin heeft nog meer weggelaten bij de TopoActive kaart. Het is niet (goed) mogelijk om op adressen te zoeken met de standaard TopoActive kaart. Om ruimte te besparen heeft Garmin de adreszoekinformatie achterwege gelaten. Daarnaast hebben ze ook de visuele weergave van de hoogtelijnen weggelaten. Deze informatie is wel beschikbaar als OSM data.

Koop je bij ons de TopoActive kaart dan hebben wij deze informatie toegevoegd op de geheugenkaart en kun je dus wel op adres zoeken en zie je de hoogtelijnen daarnaast hebben we ook het knooppuntennetwerk (Nederland) toegevoegd. Beschik je over een toestel die reeds door Garmin is voorzien van een TopoActive kaart dan kan je volstaan met de aanschaf van de TopoActive uitbreiding. Dit is een geheugenkaatje met de adreszoekinformatie, hoogtelijnen en de fietsknooppunten voor Nederland.

Laatste wijziging: 19 Dec, 2023
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkheden