Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*      Gratis verzenden vanaf € 50,-      Sinds 1999 dÚ specialist       5 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

banner_sport

Bel ons: 088-0226900


Sport > Sigma ROX > Sigma ROX 12.0 Sport set

Sigma ROX 12.0 Sport Set Gray

Sigma ROX 12.0 Sport set Gray

Niet meer leverbaar

5

Sigma ROX 12.0 reviewhow to insert video in html by VideoLightBox.com v3.1
 

Sigma Rox 12.0 Sport set

Deze geavanceerde GPS fietsnavigatie combineert innovatieve kaartnavigatie en een professioneel trainingssysteem met een duidelijk gestructureerd bedieningsconcept en een buitengewoon sterke hardware. Grote knoppen en symbolen op het touch display voeren je intu´tief door het menu. Net als bij de smartphone komt de gebruiker via de Home-knop altijd weer terug in het startmenu. Met andere knoppen aan de onderkant en zijkant van het display is de bediening ook met handschoenen aan probleemloos mogelijk. Een WiFi-interface, gedetailleerde kaarten met snelle routing en talrijke trainingsfuncties maken de Sigma ROX 12 tot de ideale trainings- en tochten metgezel. Innovatieve kaartnavigatie Ongeacht of het nu gaat om het inladen van een track, de invoer van een adres of co÷rdinaten, het zoeken naar een Point of Interest of gewoon een vrij gekozen punt op de kaart zetten. De mogelijkheden voor routes zijn veelzijdig en flexibel. Het is mogelijk tussenbestemmingen toe te voegen aan een bestaand. De set wordt geleverd inclusief cadans- en snelheidssensor en hartslagband.

Innovatieve kaartnavigatie

3Ongeacht of het nu gaat om het inladen van een track, een eenvoudige adresinvoer, routing naar een punt op de kaart, of een Point of Interest (POI) – de navigatie kent geen grenzen. Ben je spontaan en sta je open voor nieuwe wegen? Dan biedt de ROX 12.0 met de "Draw my Route" functie een unieke oplossing. Om er voor te zorgen dat je altijd optimaal de weg vindt, werd gekozen voor bewezen OSM-kaartmateriaal. Plan je route op verschillende manieren. Laad een track op je apparaat of voer onderweg een adres, de co÷rdinaten of een "Point of Interest" in. Je kunt bij het maken van een route ook tussendoelen toevoegen.
Een unieke feature voor iedereen die zich graag laat verrassen. Ontdek nieuwe wegen met de "Draw my Route" functie. Teken gewoon ÚÚn (of meer) lijnen op de kaart en de ROX 12.0 maakt daarvan een routevoorstel. Zijn afstand en hoogteprofiel naar wens? Fietsen dan maar!
Je kunt zelf bepalen, aan welke criteria je route moet voldoen. Bij je route heb je de keuze tussen gemakkelijkste, aanbevolen en kortste route. Tevens kun je je voorkeuren ten aanzien van wegen (fietspaden, wegen, bospaden) voor elk sportprofiel individueel vastleggen.

Professioneel trainingssysteem

Je trainingssysteem dat niks te wensen over laat. Je kan net zoveel sportprofielen configureren als je wilt. Daarbij kunnen tot 6 trainingsdisplays met 30 verschillende templates individueel worden ingesteld, om de gewenste trainingsaccenten aan te brengen. Vˇˇr de training kun je jouw workouts direct op het apparaat aanmaken.

Sportprofielen

In de sportprofielen leg je je trainingsdisplays met de overeenkomstige trainingsfuncties vast. Met ÚÚn van de vier vooringestelde sportprofielen kan de training direct beginnen. Op de ROX 12.0 of in het DATA CENTER kunnen net zoveel andere profielen worden ingesteld en aangepast als gewenst. Individuele trainingsfuncties kun je altijd, ook tijdens de training, aanpassen.

2

Intu´tieve bediening

De menubesturing van de ROX 12.0 via het touchscreen werkt op soortgelijke manier als bij een smartphone. Er is meer gekozen voor grote knoppen en grafische elementen; de bediening is praktisch gericht en spreekt voor zichzelf. Via de grote Home knop kom je altijd weer terug in het hoofdmenu.

Wifi connectiviteit

Via de ge´ntegreerde WiFi-interface zijn jouw trainingsgegevens direct beschikbaar in de SIGMA CLOUD en kunnen met de SIGMA LINK app en het DATA CENTER worden gesynchroniseerd. Andersom kun je voor de training ook snel en eenvoudig een track overdragen op je ROX 12.0. Via WiFi is de directe koppeling met Strava, komoot, GPSies en TrainingPeaks mogelijk.

Krachtige hardware

De voorpret op je training begint al met het voor de eerste keer inschakelen van de ROX 12.0. De kaartweergave is gedetailleerd, het apparaat reageert bovengemiddeld snel en ook de GPS-fix komt snel tot stand. De robuuste behuizing en het transflectieve 3" kleurendisplay zijn op het fietsen afgestemd. De bijzonderheid, hoe meer zonlicht er op het display schijnt, des te beter kan het worden afgelezen.

OSM kaartmateriaal

Om er voor te zorgen dat je altijd optimaal je weg vindt, werd gekozen voor het bewezen OSM-kaartmateriaal, dat al bij het DATA CENTER wordt gebruikt. 20 Landen in Europa zijn op de ROX 12.0 al voorge´nstalleerd. Overige kaarten kun je via WiFi direct in het apparaat zonder in te loggen downloaden. Alle kaarten staat gratis tot je beschikking.

Sneller fix

Door het gebruik van GPS en GLONASS wordt een zo snel mogelijke positie-fix gewaarborgd. Je hoeft niet lang te wachten voor de training. Inschakelen, de goede kant op sturen en fietsen maar.

Kompas en hoogtemeter

Het 3-assige kompas ondersteunt GPS, zodat ook bij stilstand de track correct wordt aangewezen. De barometrische hoogtemeting staat voor een zeer nauwkeurige meting, die is gebaseerd op de actuele luchtdruk. Hiervoor is een kalibratie nodig, welke de ROX 12.0 volledig automatisch uitvoert.

Sensoren

Het is mogelijk om verschillende soorten ANT+ sensoren te koppelen. Denk hierbij aan een hartslagband, cadans- en snelheidssensoren, vermogen enz. ANT+ is een standaardprotocol en beschik je over sensoren die deze techniek gebruiken dan kun je deze dus ook koppelen aan de Sigma ROX 12.0.

In de doos

  • 2Sigma ROX 12.0 Sport
  • GPS Butler
  • GPS houder inclusief GoPro adapter
  • R2 Duo combo zender  (cadans- en snelheidssensor)
  • R1 Duo comfortex9+ (hartslagband)

Laatste wijziging: 20 Jun, 2024
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkheden