Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*      Gratis verzenden vanaf € 50,-      Sinds 1999 dé specialist       5 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

banner_actioncams

Bel ons: 088-0226900


GPS Trackers> Invoxia Pet Tracker

Invoxia Pet Tracker

Invoxia Pet TrackerInvoxia Pet TrackerInvoxia Pet TrackerInvoxia Pet TrackerInvoxia Pet TrackerInvoxia Pet Tracker

Invoxia Pet Tracker

Niet meer leverbaar

bestelbalk

Invoxia trackers:

Invoxia GPS TrackerInvoxia Bike TrackerInvoxia Pet Tracker

5 winkels voor uitleg en advies!
Voor 16.00 uur besteld, zelfde dag verstuurd (indien voorradig)
verzending met PostNL naar je huisadres
of afhalen bij meer dan 2800 afhaalpunten in Nederland
eigen helpdesk en technische dienst
gratis verzending vanaf € 50,-
 

Omschrijving

Invoxia Pet Tracker

De Invoxia Pet tracker weegt slechts 15 gram is daarmee een van de kleinste en lichtste trackers op de markt. Daarnaast gaat de batterij ook een stuk langer mee dan de alternatieven. De batterij gaat onder andere zo lang mee doordat locatiebepaling gedaan wordt via low power GPS en via beschikbare WiFi netwerken. Dit kan wel invloed hebben op de nauwkeurigheid die ligt tussen de 5 en 80 meter. Ben je binnen Bluetooth bereik dan heb je de mogelijkheid om met behulp van je telefoon exact op de locatie te komen waar de tracker zich bevindt. De Invoxia Bike Tracker in het kort:

 • Houdt gezondheidsgegevens bij
 • Tot 1 maand batterij
 • Inlusief 3 jaar abonnement
 • Kleinste en lichtste (15 gram) tracker op de markt

Activiteiten volgen

Houd de activiteiten van je huisdier bij: wandelingen, slaap, eten, waar ze zijn geweest zowel overdag als 's nachts. Dankzij de aanwezige innovatieve kunstmatige intelligentie leert de Invoxia Pet Tracker de gewoontjes van je huisdier. Je krijgt zo een goed beeld van de gewoontjes en in de App krijg je een mooi overzicht.   

Gezondheidsgegevens

Je kunt ook gezondheidsgegevens bijhouden. Hoe lang rent, of loopt je huisdier, blaft hij of zij veel. Er wordt een slaapscore gegeven (bij honden) en het aantal minuten slaap bij katten. De overzicht wordt 2 keer per dag samengesteld en wordt via Bluetooth doorgestuurd naar de App op de telefoon.   

GPS gebiedstracking

Zie waar je hond of kat graag naartoe gaat en weet waar je ze kunt vinden. Houdt er wel rekening mee dat de tracker minder nauwkeurig is dan andere types maar het grootste voordeel is de lange batterijduur. Afhankelijk van de omstandigheden is een nauwkeurigheid haalbaar van 5 tot 80 meter.

Zones

Je kunt gebieden instellen waarbij je aan kunt geven dat je een melding wilt ontvangen wanneer de tracker (je huisdier) de zone in en/of uit gaat. Je weet of hij bijna thuis komt of juist buiten een aangegeven gebied gaat.

Nabijheidsradar

Wanneer je in de buurt van de tracker bent kun je met de nabijheidsradar functie nog exacter de locatie bepalen. Hiervoor dient de tracker wel binnen Bluetooth bereik te zijn. Op je telefoon zie je of je dichterbij de tracker komt of er juist verder vanaf gaat. Zit je huisdier ergens in een schuur, dan kan je hem op deze manier nog terugvinden.

Invoxia GPS Tracker

De Invoxia GPS tracker werkt via het Sigfox netwerk en het is daarom niet nodig om deze te voorzien van een simkaart. Meer over het Sigfox netwerk lees je hier. Het grote voordeel van het Sigfox netwerk is de lagere kosten per maand en een veel lager batterijverbruik. De dekking kun je hier checken.

Om de Invoxia GPS Tracker in gebruik te nemen dien je deze te koppelen met een mobiele telefoon waar de Invoxia App op is geďnstalleerd.  Via deze telefoon kunnen instellingen gewijzigd worden of de nabijheidsradar geactiveerd. Wil je met meerdere gebruikers de tracker kunnen volgen dan dient iedereen met dezelfde inlog te werken. Via de app kun je de historie zien en meldingen krijgen. Het is niet mogelijk om de tracker via een website te volgen.

Wil je na 3 jaar de tracker blijven gebruiken dan zijn hier kosten aan verbonden. Op dit moment kan er gekozen worden voor 3 verlengopties:

 • 6 maanden voor € 19,95
 • 12 maanden voor € 29,95
 • 24 maanden voor € 49,90

De betaling van deze bedragen gaat via de Invoxia website. Je krijgt voor het aflopen va je huidige abonnement een mail om te verlengen. Doe je dit niet dan kan je de tracker niet meer gebruiken. Betalen kan met Google Pay of een creditcard.

Specificaties

 • Afmetingen: 42 x 24 x 17 mm
 • Gewicht: 15 gram
 • Batterij: lithium-ion 300 mAh, 3.7V-1.11 Wh battery
 • Op te laden met een micro-USB kabel, de batterij is niet te verwisselen
 • Positiebepaling: WPS (WiFi Positioning System), GPS
 • Verbindingen: BT4.0 (BLE), WPLAN LoRa & SigFox (868mHz/915mHz)
 • Certification: CE, FCC, UN38.3, Lora Alliance, Sigfox
 • Materiaal: polycarbonate plastic and silicon clips
 • IP67
 • Gebruikstemperatuur: 0°C to 40°C

Laatste wijziging: 24 Jan, 2024
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenpaypal-40px