Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*      Gratis verzenden vanaf € 50,-      Sinds 1999 dé specialist       5 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

banner_actioncams

Bel ons: 088-0226900


GPS Trackers> Invoxia Bike Tracker

Invoxia Bike Tracker

Invoxia Bike TrackerInvoxia Bike TrackerInvoxia Bike Tracker

Invoxia Bike Tracker

Niet meer leverbaar

bestelbalk

Invoxia trackers:

Invoxia GPS TrackerInvoxia Bike TrackerInvoxia Pet Tracker

5 winkels voor uitleg en advies!
Voor 16.00 uur besteld, zelfde dag verstuurd (indien voorradig)
verzending met PostNL naar je huisadres
of afhalen bij meer dan 2800 afhaalpunten in Nederland
eigen helpdesk en technische dienst
gratis verzending vanaf € 50,-
 

Omschrijving

Invoxia Bike Tracker

De Invoxia Bike Tracker zit verwerkt in een (achter)reflector. Zo kan deze onopvallend aan de fiets gemonteerd worden. De batterij gaat tot 3 maanden mee. Om de tracker weer op te laden moet deze uit de reflector gehaald worden. De batterijtijd is wel afhankelijk van de hoeveelheid locatieberichten die verstuurd worden. De Invoxia Bike Tracker is volledig waterdicht en kan dan ook ongeacht weersomstandigheden aan je fiets blijven zitten. De Invoxia Bike Tracker in het kort:

 • Real-time antidiefstal melding
 • Tot 3 maanden batterij
 • Inlusief 3 jaar abonnement
 • Geen simkaart nodig

GPS Tracking

Wanneer de tracker in beweging is krijg je afhankelijk van het netwerk en instellingen om de 5 of 10 minuten een locatieupdate. Staat de tracker stil dan wordt een keer in de 4 uur de locatie doorgegeven. Voor de locatiebepaling wordt gebruik gemaakt van Bluetooth, WiFi en GPS.

Anti diefstal melding

Je krijgt een melding wanneer de tracker in beweging is, of wanneer je fiets omvalt. De functie wordt automatisch geactiveerd na 5 minuten inactiviteit van de tracker. Wanneer de telefoon via Bluetooth verbonden weet de tracker dat de rechtmatige eigenaar op pad is, dan krijg je niet deze meldingen.

Zones

In de App kun je zones instellen. Je krijgt dan een bericht wanneer de fiets in en/of uit de zone gaat. Je kunt zoveel zones instellen als je wilt.

Locatie geschiedenis

Bekijk de geschiedenis van je ritten, kijk per dag, week, maand of jaar terug waar je zoal geweest bent. Bij elke locatie zie je de datum / dag en het tijdstip.

Nabijheidsradar

Wanneer je in de buurt van de tracker bent kun je met de nabijheidsradar functie nog exacter de locatie bepalen. Hiervoor dient de tracker wel binnen Bluetooth bereik te zijn. Op je telefoon zie je of je dichterbij de tracker komt of er juist verder vanaf gaat. Staat je fiets ergens in een schuur, dan kan je hem op deze manier nog terugvinden.

Invoxia GPS Tracker

De Invoxia GPS tracker werkt via het Sigfox netwerk en het is daarom niet nodig om deze te voorzien van een simkaart. Meer over het Sigfox netwerk lees je hier. Het grote voordeel van het Sigfox netwerk is de lagere kosten per maand en een veel lager batterijverbruik. De dekking kun je hier checken.

Om de Invoxia GPS Tracker in gebruik te nemen dien je deze te koppelen met een mobiele telefoon waar de Invoxia App op is geďnstalleerd.  Via deze telefoon kunnen instellingen gewijzigd worden of de nabijheidsradar geactiveerd. Wil je met meerdere gebruikers de tracker kunnen volgen dan dient iedereen met dezelfde inlog te werken. Via de app kun je de historie zien en meldingen krijgen. Het is niet mogelijk om de tracker via een website te volgen.

Wil je na 3 jaar de tracker blijven gebruiken dan zijn hier kosten aan verbonden. Op dit moment kan er gekozen worden voor 3 verlengopties:

 • 6 maanden voor € 19,95
 • 12 maanden voor € 29,95
 • 24 maanden voor € 49,90

De betaling van deze bedragen gaat via de Invoxia website. Je krijgt voor het aflopen va je huidige abonnement een mail om te verlengen. Doe je dit niet dan kan je de tracker niet meer gebruiken. Betalen kan met Google Pay of een creditcard.

Specificaties

 • Afmetingen (tracker): 42 x 24 x 17 mm
 • Gechikt voor zadelpennen van 23 tot 35 mm.
 • Gewicht: 15 gram
 • Batterij: lithium-ion 300 mAh, 3.7V-1.11 Wh battery
 • Op te laden met een micro-USB kabel, de batterij is niet te verwisselen
 • Positiebepaling: WPS (WiFi Positioning System), GPS
 • Verbindingen: BT4.0 (BLE), WPLAN LoRa & SigFox (868mHz/915mHz)
 • Certification: CE, FCC, UN38.3, Lora Alliance, Sigfox
 • Materiaal: polycarbonate plastic and silicon clips
 • IP67
 • Gebruikstemperatuur: 0°C to 40°C

Laatste wijziging: 24 Jan, 2024
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenpaypal-40px