Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*      Gratis verzenden vanaf € 50,-      Sinds 1999 dť specialist       5 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

banner_sport

Bel ons: 088-0226900


Sport > Polar > Polar Grit X Pro

Polar Grit X Pro Black DLC

Polar Grit X Pro Black DLCPolar Grit X Pro Arctic goldPolar Grit X Pro Nordic copper

Polar Grit X Pro

€ 499,90 € 399,-
bestelbalk

Kies je kleur

Polar Grit X Pro Black DLCPolar Grit X Pro Arctic gold

5 winkels voor uitleg en advies!
Voor 16.00 uur besteld, zelfde dag verstuurd (indien voorradig)
verzending met PostNL naar je huisadres
of afhalen bij meer dan 2800 afhaalpunten in Nederland
eigen helpdesk en technische dienst
gratis verzending vanaf € 50,-
 

Polar Grit X Pro, Premium Outdoor Multisporthorloge

Polar_Grit_X_Pro_01_s300Gebouwd voor duurzaamheid van militair niveau, inclusief saffierglas en een ultralange batterijduur, uitgerust met nieuwe navigatiehulpmiddelen, always-on outdoorfuncties en de optimale trainingsoplossingen van Polar, zodat je je hart kunt volgen, waar je ook gaat.

Geschikt voor elke omgeving, met een duurzaamheid van militair niveau en saffierglas. Vertrouw op je apparatuur met een ultralange batterijduur en Precision Prime™ optische hartslagmeting. Weet waar je staat met de turn-by-turn begeleiding en ingebouwde GPS. Verken de wereld en begrijp je lichaam, en besef hoe ongelooflijk ze allebei zijn.

Als je buiten bent, moet je erop kunnen vertrouwen dat je apparatuur je nooit in de steek laat. Polar heeft een horloge ontworpen die je in elke situatie moedig bijstaat.

Saffierglas

Klaar om erin te vliegen? Stoer, krasbestendig, superieure kwaliteit - saffier is een van de sterkste natuurlijke transparante mineralen op aarde. De lens van de Polar Grit X Pro is  van saffier zodat je horloge op alles is voorbereid.

Duurzaamheid van militair niveau

De Polar Grit X Pro heeft verschillende MIL-STD-810G-tests doorstaan die een breed scala aan omgevingsomstandigheden aanpakken, waaronder blootstelling aan extreme temperaturen, vochtigheid en weer, evenals roesttesten, blootstelling aan zand en stof, en uitgebreide val-, slijtage- en stresstesten.

Ultralange batterijduur

De 346 mAh Li-pol batterij biedt tot 40 uur batterijduur in de trainingsmodus met volledige GPS en hartslagmeting aan de pols en zelfs tot 100 uur met energiebesparende opties. In de horlogemodus met continue hartslagmeting ingeschakeld heb je tot 7 dagen batterijduur.

Polar Grit X ProPrecision Prima

De Polar Precision Prime™ sensorfusietechnologie meet je hartslag aan de pols. Deze innovatie combineert optische hartslagmeting met andere sensortechnologieŽn. Zo voorkom je afwijkingen door bewegingen die het hartslagsignaal zouden kunnen verstoren en tot onnauwkeurige metingen zouden kunnen leiden.

Navigatie, volg je eigen weg

Zie en doe dingen die slechts een handvol mensen hebben gezien of gedaan, altijd zeker dat je nog een stap verder kunt gaan met tools waarop je kunt vertrouwen om je heen en terug te brengen.

Turn-by-turn begeleiding gekoppeld met komoot

Plan gedetailleerde routes op de kaart met komoot, synchroniseer ze met je horloge en krijg turn-by-turn routebegeleiding onderweg. De superieure planning- en navigatietechnologie van Komoot maakt het je gemakkelijk om meer van de wijde natuur te ontdekken, of je nu kiest voor wegwielrennen, hiken, trailrunning of mountainbiken. Jouw regio is gratis inbegrepen.

Dezelfde route terug

Navigeer terug naar je startpunt via de route waarlangs je bent gekomen met begeleiding op het scherm die de richting aangeeft en de route die je moet volgen. Zo word je voorzien van essentiŽle gegevens voor posities en afstand tussen jou en je startpunt.

Route- en hoogteprofielen

Met route- en hoogteprofielen krijg je berekende hellingshoeken om te zien hoeveel je bent gestegen en gedaald. Als je je route hebt gepland, kun je ook je huidige positie controleren, zien je hoeveel je nog hebt te gaan en anticiperen op het terrein dat voor je ligt.

Wereldwijd systeem voor navigatie per satelliet

Train overal ter wereld met de beste plaatsbepaling. De ingebouwde GPS in de Polar Grit X Pro werkt samen met de wereldwijde navigatiesatellietsystemen GLONASS en Galileo, en het regionale navigatiesatellietsysteem QZSS voor Oost-AziŽ en OceaniŽ om overal op de planeet nauwkeurige gegevens over snelheid, afstand en route te verstrekken. Assisted-GPS levert snellere locatiebepalingen en geeft je sporthorloge de voorspelde posities van satellieten. Hierdoor ontvang je satellietsignalen al binnen enkele seconden ontvangen, waar je ook bent, zelfs onder lastige omstandigheden.

Outdoor dashboards

Altijd actief, twijfelen behoort tot het verleden. De gloednieuwe dashboards geven je snel toegang tot alle essentiŽle informatie die je nodig hebt om je avontuur beter te plannen, waarheen je ook gaat.

Polar Grit X Pro

Hoogtemeter

Met de Polar Grit X Pro zie je op welke barometrische hoogte je bent

Polar Grit X Pro

CoŲrdinaten

Met de Polar Grit X Pro zie je de exacte locatie

Polar Grit X Pro

Kompas

Weet in welke richting je gaat

Polar Grit X Pro

Weer

Met de Polar Grit X Pro zie je het actuelel weer (mits gekoppeld met je smartphone)

Polar Grit X Pro

Daglichttijden

Bekijk de tijden voor zonsopgang, zonsondergang en schemering

Polar Grit X ProTraining en herstel

Haal alles uit je dag. De vrije natuur is het perfecte oefenterrein. Het kan zwaar zijn, het kan veeleisend zijn en het kan vermoeiend zijn, dus herstel is de sleutel om sterker en beter voorbereid terug te keren dan gisteren.

Training Load Pro

Wanneer je traint, belast je de verschillende systemen van je lichaam.Training Load Pro geeft je waarden voor de belasting van zowel je cardiovasculaire als musculoskeletale systeem (cardiobelasting en spierbelasting) na elke sessie, en met Perceived Load kun je beoordelen hoe gespannen je je voelt - zodat je de onmiddellijke belasting van je lichaam kunt zien en door training veroorzaakte belasting op de lange termijn kunt meten.

Hardloopvermogen aan de pols

Als je rent, werkt je lichaam tegen de zwaartekracht en wrijving in en heeft het veel vermogen nodig om beide krachten te overwinnen - Hardloopvermogen is de berekening van je energie-output in relatie tot je werktempo, gemeten in watt - hoe sneller je werkt, hoe hoger het vermogen.

Polar Hardloopvermogen vanaf de pols is uniek in die zin dat het nauwkeurige, wetenschappelijk gevalideerde gegevens levert voor zeer responsieve resultaten, consistent zonder dat er extra sensoren nodig zijn - en dit kan alleen worden gedaan door je horloge te gebruiken.

FuelWise

FuelWise™ is een slimme energieassistent voor optimale energieaanvulling tijdens een lange trainingssessie of langdurend evenement. Om gedurende langere perioden beter te kunnen presteren, moet je je lichaam van energie voorzien door koolhydraten te nuttigen en regelmatig te drinken. De FuelWise™ energie-assistent geeft je slimme herinneringen om koolhydraten en drankjes aan te vullen en je te helpen je energie op peil te houden tijdens lange sessies.

Polar Grit X ProHill Splitter, zie elk stijging en daling tijdens je tocht.

Hill Splitter detecteert automatisch alle stijgingen en dalingen met behulp van je GPS-gegevens over snelheid, afstand en barometrische hoogtegegevens.

Het toont je gedetailleerde inzichten in je prestaties, zoals de afstand die je hebt afgelegd, de snelheid die je hebt afgelegd en hoeveel je tijdens je sessie op elke gedetecteerde heuvel hebt geklommen of afgedaald, en past zich automatisch aan het terrein aan waarop je traint, waarbij elke inspanning telt.

Turn-by-turn begeleiding gekoppeld met komoot

Plan gedetailleerde routes op de kaart met komoot, synchroniseer ze met je horloge en krijg turn-by-turn routebegeleiding onderweg. De superieure planning- en navigatietechnologie van Komoot maakt het je gemakkelijk om meer van de wijde natuur te ontdekken, of je nu kiest voor wegwielrennen, hiken, trailrunning of mountainbiken. Jouw regio is gratis inbegrepen.

Slaap, bezit de nacht

Een goede nachtrust is jouw basis voor de volgende 24 uur. Inzicht in de manier waarop je slaapt en hoe goed je lichaam in staat is om 's nachts tot rust te komen, is voor jou van vitaal belang om optimale keuzes te maken voor de komende dag.

Slep Plus Stages

Een goede slaapkwaliteit is van vitaal belang voor je gezondheid en je gevoel van welbevinden. Tijdens je slaap doorloopt je lichaam drie slaapfasen: lichte slaap, diepe slaap en REM-slaap

Sleep Plus Stages™ houdt automatisch de hoeveelheid en kwaliteit van je slaap bij en toont hoe lang je 's nachts in elke slaapfase hebt doorgebracht. Slaapregistratie kan je helpen bij het identificeren van de factoren tijdens je dag die een negatieve invloed kunnen hebben op je slaap en geeft je inzicht in je slaapgedrag op de lange termijn.

Nightly Recharge, slaapscore

Nightly Recharge™ is een automatische nachtelijke meting van je herstel die laat zien hoe je lichaam zich heeft hersteld van de dag. Zo kun je in je dagelijkse leven de optimale keuzes maken om je goed te blijven voelen en je trainings- of conditiedoelen te bereiken. Je Nightly Recharge™ status is gebaseerd op twee factoren: hoe je hebt geslapen (slaapherstel) en hoe goed je autonome zenuwstelsel tot rust kwam tijdens de eerste uren van je slaap (AZS-herstel).

Serene

Ontspan je lichaam en kalmeer je geest met de Serene™ begeleide ademhalingsoefening. Diep ademhalen is een gemakkelijke en efficiŽnte manier om stress de baas te blijven, veerkracht op te bouwen en je concentratie te verbeteren. Serene™ begeleidt je bij het langzaam en regelmatig ademen om je hartslag te synchroniseren met je ademhalingsfrequentie- zes ademhalingen per minuut, dit is de optimale ademfrequentie voor een stressverminderend effect.

Polar Grit X ProTrainingtests

Til je training naar een hoger niveau. Maximaliseer je training en herstel met de Polar trainingtests. Krijg toegang tot alle gegevens die je nodig hebt om je lichamelijke conditie te controleren, prestaties te berekenen, je voortgang bij te houden en trainingszones te personaliseren.

Prestatietests

De Prestatietest Hardlopen helpt je je voortgang bij te houden en je hartslag-, snelheids- en vermogenszones te personaliseren. De Prestatietest Fietsen helpt je je voortgang te volgen, stelt je in staat je vermogenszones te personaliseren en toont jouw persoonlijke functional threshold power. Vereist een compatibele vermogensmeter.

Hersteltests

De Hersteltest benen vertelt je in slechts een paar minuten en zonder speciale apparatuur of je benen klaar zijn voor intensieve training - je hebt alleen je horloge nodig.

De orthostatische test is een eenvoudige en betrouwbare manier om te analyseren hoe je herstelt van intensieve, frequente training zodat je je training kunt optimaliseren en overtraining kunt voorkomen. Er wordt ook rekening gehouden met mentale stress, slaappatronen, latente ziekte, omgevingsveranderingen (temperatuur, hoogte), en andere factoren.

Recovery Pro™ gebruikt de gegevens uit Training Load Pro™, de resultaten van de orthostatische test en jouw eigen feedback om je een grondig inzicht te geven in je herstelstatus.

EssentiŽle smartwatchfuncties

De apparatuur die je nodig hebt, wanneer je het nodig hebt. Als je thuis, op het werk of in een bar of cafť zit en graag weer naar buiten wil, beschik je over alle essentiŽle hulpmiddelen om te plannen, te organiseren en je te inspireren, direct op je pols.

Weerberichten.

Bekijk het huidige weer op jouw locatie en ontvang uurvoorspellingen voor de komende 2 dagen - inclusief windsnelheid en -richting, luchtvochtigheid en temperatuur.

Smartphonemeldingen

Ontvang notificaties voor inkomende gesprekken, berichten en meldingen direct op je horloge. Als je een melding op je smartphone ontvangt, trilt je horloge en verschijnt er onder in het display een rode stip. Als je wordt gebeld, trilt je horloge en wordt de naam van de beller weergegeven. Je kunt met je horloge het inkomende gesprek beantwoorden of afwijzen.

Strava Live-segmenten

Je hardloopsessies en fietstochten worden nog leuker met Strava Live-segmenten. Ontvang waarschuwingen wanneer je een segment nadert, bekijk realtime prestatiegegevens tijdens een segment en check je resultaten na afloop.

In de doos

 • Grit X Pro horloge
 • FKM polsband
 • USB-oplaaddock

Handleiding Polar Grit X Pro

 

Specificaties

 • Serene™ ademhalingsoefening
 • Nightly Recharge™ herstelmeting
 • Continue hartslagmeting
 • 24/7 activiteitsmeting
 • Slaapduur en –kwaliteit
 • Slaapfasen
 • Slaapscore
 • Activiteitsdoel
 • Activiteitsduur
 • Stappen en afstand
 • Activiteitenoverzicht
 • Activiteitseffect
 • Inactiviteitswaarschuwing
 • FitSpark™ trainingsbegeleiding
 • Hill Splitter™
 • FuelWise™ slimme energie-assistent
 • Training Load Pro
 • Cardiobelasting
 • Spierbelasting
 • Ervaren belasting
 • Running Program
 • Recovery Pro: Polar H9/Polar H10 hartslagsensor vereist
 • Hardloopvermogen aan de pols
 • Snelheid en afstand via de pols
 • Pasfrequentie via de pols
 • Routeplanning en turn-by-turn begeleiding verzorgd door Komoot
 • Routebegeleiding
 • Route importeren
 • Hartslagmeting via de pols
 • Hartslag
 • Hfmax
 • Hartslagzones
 • Snelheids-/tempozones
 • Vermogenszones
 • ZoneLock
 • ZonePointer
 • Strava Live Segments
 • Orthostatische test: H9/H10 hartslagsensor vereist
 • Polar Fitness Tes
 • Polar Fitness Test met hartslagmeting via de pols
 • Running Index
 • Hersteltest Benen
 • Prestatietest Hardlopen
 • Prestatietest Fietsen
 • Smart Calories
 • Energiebronnen
 • Trainingseffect: in Polar Flow
 • Naar start
 • Track Back
 • Route and elevation profiles
 • Afstand
 • Hoogte, stijging/daling
 • Sportprofielen
 • Displayweergave naar keuze
 • Multisporttraining
 • GLONASS
 • Galileo
 • QZSS
 • GPS
 • A-GPS
 • Wedstrijdtempo
 • Snelheid/Tempo
 • Trainingsdoelen
 • R-R registratietest; H9/H10 hartslagsensor vereist
 • Trainingsgeschiedenis
 • Trainingslogboek
 • Intervaltimers
 • Rondes, handmatig
 • Rondes, automatisch
 • Zwemgegevens
 • Tikbewegingen
 • Autostop/start
 • Stopwatch
 • CountDown Timer
 • Luchtdruksensor
 • Kompas
 • Hartslagsensor; zend je hartslaggegevens via Bluetooth uit naar compatibele proucten
 • Weer
 • Muziekbediening
 • Smartphonemeldingen
 • Kleurthema's displayweergave
 • Altimeter
 • Compass
 • Location Coordinates
 • Sunrise, Sunset and twilight times
 • Trapfrequentie; met optionele sensor
 • Snelheid
 • Afstand
 • Pasfrequentie
 • Afstand
 • Gemiddelde paslengte
 • Snelheid/Tempo
 • Instellen via mobiele telefoon
 • Levensduur van batterij:
  • Training time with power save options100h
  • Trainingstijd 40h
 • Afmetingen
  • Gewicht zonder polsband 47g
  • Gewicht 79g
 • Display
  • Sapphire glass lens
  • Kleurendisplay
  • Kleuren touchscreen display
  • Resolutie 240X240
 • Waterbestendigheid WR100
 • Oplaadbare batterij
 • USB-kabel: Aangepast
 • Displaytekst in de volgende talen: Vereenvoudigd Chinees Deens Tsjechisch Nederlands Engels Turks Zweeds Spaans Russisch Portugees Indonesisch Duits Frans Fins Italiaans Japans Pools Noors
 • Bluetooth Smart
 • Waarschuwingen door geluid
 • Waarschuwingen door trilling
 • Alarm
 • Knoppen vergrendelen
 • Achtergrondverlichting
 • Indicatie van datum en dag van de week
 • Tijdsaanduiding (12/24 uur)
 • Fietsinstellingen voor drie fietsen
 • Firmware-update
 • Energiebesparende GPS-modus
 • Seizoensplanner
 • Running Index-analyse
 • Logboek
 • Kaartweergave
 • Herbeleven
 • Directe analyse van activiteiten en trainingen
 • Geavanceerde analyse van activiteiten en trainingen
 • Trainingsplanning
 • Sportprofielen
 • Voortgang volgen
 • Coach - atleet interactie
 • HR broadcasting
 • Compatibiliteit
  • Compatibel met macOS 10.13, macOS 10.14, macOS 10.15, macOS 11.0
  • Compatibel met een pc met Windows 7 en hoger
  • Compatibel met Polar Flow-webservice
  • Compatibel met Polar Flow mobiele app via Bluetooth Smart
 • Trainingsgeschiedenis exporteren (van polarpersonaltrainer.com naar Polar Flow)
 • Compatibel met Komoot
 • Gegevensexport
 • Compatibiliteit met services van derden

Laatste wijziging: 31 Jan, 2023
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkheden