Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*      Gratis verzenden vanaf € 50,-      Sinds 1999 dÚ specialist      5 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

banner_fietsnavigatie

Bel ons: 088-0226900

Garmin Montana 680

armin Montana 680 (010-01534-10)

Niet meer leverbaar

Garmin Montana 7xx serie:

Garmin Montana 700Garmin Montana 700iGarmin Montana 750i

Omschrijving

Garmin Montana 680: het handheld GPS-toestel dat je echt overal mee naartoe kunt nemen

 • GPS en GLONASS – snellere en betere satellietverbinding
 • Voor outdoor-gebruik geoptimaliseerd 4-inch scherm met staande en liggende weergave – Garmin's grootste en helderste handheld display dat onder alle omstandigheden goed leesbaar is
 • Inclusief vooraf ge´nstalleerde eersteklas content, zoals 250.000 geocaches van Geocaching.com en 1 jaar gratis BirdsEye satellietbeelden╣
 • Track Management voor een betere gebruikerservaring en meer controle
 • 8-megapixel camera voor HD-foto's met geotags
 • Meest veelzijdige navigatietoestel, zowel wat betreft navigatie- en schermfuncties als qua bevestigingsmogelijkheden
 • Barometrische hoogtemeter en 3-assig kompas

Garmin Montana 680

De veelzijdige Garmin Montana 680 wijst je overal de weg, op het water, op de weg en op wandelpaden. Het toestel heeft een groot, kristalhelder kleuren touchscreen van 4 inch dat ook in zonlicht goed afleesbaar is, met staande en liggende weergave, en is voorzien van GPS- en GLONASS-positiebepaling om de locatie ook onder de zwaarste omstandigheden snel en nauwkeurig te kunnen bepalen.  Je kunt altijd direct zien waar je bent en met het nieuwe track management is het vastleggen van tracks gemakkelijk te beheren. De Garmin Montana 680 is voorzien van een 3-assig elektronisch kompas met barometrische hoogtemeter en wordt geleverd inclusief 1 jaar gratis abonnement op BirdsEye satellietbeelden╣. De Montana 680 is bovendien uitgerust met een duurzame, waterbestendige 8-megapixel camera die bestand is tegen alle weersomstandigheden▓.

Garmin Montana 680Bekijk het breed

Het voor outdoor-gebruik geoptimaliseerde 4-inch scherm met staande en liggende weergave van de Garmin Montana 680 is onder alle lichtomstandigheden uitstekend leesbaar. Dankzij de gebruikersvriendelijke bediening via het touchscreen kun je informatie sneller vinden en heb je meer tijd over om van het buitenleven te genieten. Avonturiers zijn bijzonder te spreken over het extra grote scherm van de Montana, dat dankzij de grote gegevensvelden en de duidelijk zichtbare kaartfuncties onder alle omstandigheden goed leesbaar is. De Garmin Montana 680 is duurzaam, waterdicht en bestand tegen de elementen. Stoten, stof, vuil, vocht en water kunnen dit robuuste navigatietoestel niet deren▓.

Neem foto's met geotags

Leg locaties en herinneringen vast met de verbeterde 8-megapixel digitale camera van de Garmin Montana 680. Elke foto krijgt automatisch een geotag met de locatie waar die werd gemaakt, zodat je later eenvoudig naar die locatie kunt terugnavigeren. Maak foto's in staande of liggende oriŰntatie. Beheer foto's en bekijk via BaseCamp™ op een kaart waar ze zijn gemaakt. Breid de geheugenruimte uit met een microSD™ kaart om meer foto's te kunnen opslaan of foto's van andere toestellen te kunnen bekijken.

Nauwkeurige positiebepaling

Dankzij de nieuwe, ultragevoelige GPS- en GLONASS-ontvanger kan de Garmin Montana 680 je positie snel, nauwkeurig en ononderbroken bepalen, ook in dichte bebossing en diepe valleien. Het voordeel hiervan spreekt voor zich: Of je nu diep het bos ingaat of zich in de buurt van hoge gebouwen en bomen bevindt, je kunt op de Garmin Montana 680 rekenen als het echt nodig is.

Gemakkelijk mee te nemen

Dankzij talloze compatibele steunen kan de Montana worden gebruikt op fietsen, in terreinwagens, in boten, als handheld en in de auto, om iedere dag gemakkelijk de weg te vinden. Je kunt de optionele autohouder gebruiken in combinatie met City Navigator kaarten voor gesproken afslag-voor-afslag aanwijzingen, of de optionele extra robuuste houder voor je motor of terreinwagen.

Garmin Montana 680Echt overal naartoe

De Garmin Montana 680 wordt geleverd inclusief jaarabonnement op BirdsEye satellietbeelden voor verbeterde navigatie op basis van luchtfoto's. Als je meer gedetailleerde informatie nodig hebt, kun je gemakkelijk kaarten toevoegen aan de Montana╣. Laad TOPO kaarten en trek erop uit, plaats BlueChart® g2 vooraf geladen geheugenkaarten voor een heerlijk dagje op het water, of laad City Navigator kaartgegevens met afslag-voor-afslag aanwijzingen op wegen. Of zet papieren kaarten met Custom Maps om in bestanden die je op de Montana kunt downloaden.

Eenvoudig navigeren

De Garmin Montana 680 is voorzien van een handige, intu´tieve app voor track management om routes te bekijken en te analyseren. De handheld heeft belangrijke functies voor het buitenleven, zoals een kompas met drie assen en kantelcompensatie dat uw koers aangeeft, ook als je stilstaat en het toestel niet horizontaal houdt. Het toestel heeft ook een barometrische hoogtemeter die drukverschillen bijhoudt om de hoogte nauwkeurig te bepalen. Je kunt op de meter zelfs de barometrische druk tegen de tijd afzetten om weersveranderingen in de gaten te houden.

Veel plezier met geocaching

De Garmin Montana 680 is voorzien van meer dan 250.000 gesorteerde geocaches van geocaching.com en ondersteunt papierloos geocachen. Op basis daarvan kan op de Garmin Montana 680 belangrijke cache-informatie worden opgeslagen en weergegeven, zoals locatie, terrein, moeilijkheidsgraad, tips en beschrijvingen. Je hoeft dus niet langer handmatig co÷rdinaten op te geven en papieren afdrukken mee te nemen. Als je meer geocaches wilt toevoegen, laad je alleen het GPX-bestand naar het toestel en je kunt de zoektocht beginnen.

Draadloos delen

Met de Garmin Montana 680 kun je waypoints, tracks, routes en geocaches draadloos delen met gebruikers van andere compatibele GPS-toestellen van Garmin. Druk simpelweg op de verzendknop om gegevens over te brengen naar andere toestellen.

Garmin Montana 680Verdubbel het vermogen

De Garmin Montana 680 is voorzien van het dubbele batterijsysteem van Garmin dat een maximale gebruiksduur garandeert. Je kunt oplaadbare lithium-ionbatterijen gebruiken of traditionele AA-alkaline batterijen, wat je het beste uitkomt.

Plan de volgende reis

Nieuwe avonturen tegemoet met Garmins gratis BaseCamp™, software waarmee je kaarten, waypoints, routes en tracks kunt weergeven en ordenen. Met deze gratis routeplanningssoftware kun je zelfs Garmin Adventures maken en delen met vrienden, familie en mede-avonturiers. BaseCamp geeft aangeschafte topografische kaartgegevens weer in 2D of 3D op het computerscherm, inclusief hoogtelijnen en hoogteprofielen. Dankzij het meegeleverde abonnement op BirdsEye satellietbeelden kun je ook een vrijwel onbeperkt aantal satellietbeelden overbrengen naar het toestel. De Montana is het ultieme navigatietoestel dat de ware avonturier overal mee naartoe kan nemen.

╣Jaarabonnement op BirdsEye satellietbeelden (softwaredownload vereist). Met het meegeleverde abonnement op BirdsEye satellietbeelden in combinatie met BaseCamp™ kunt u gedurende 1 jaar een vrijwel onbeperkt aantal HD-satellietbeelden overbrengen naar de handheld. Als u deze beelden op het toestel hebt ge´ntegreerd, kunt u er op elk gewenst moment gebruik van maken, ook als het aangeboden eenjarig abonnement is verstreken. Een verlenging van het abonnement op BirdsEye satellietbeelden is verkrijgbaar via www.garmin.com/BirdsEye.
▓Waterbestendigheid: IPX7 - bestand tegen onderdompeling in water tot een diepte van 1 meter, gedurende 30 minuten. Ga naar garmin.com/waterrating voor meer informatie.

Kaartmateriaal

De Garmin Montana 680 wordt standaard zonder uitgebreid kaartmateriaal geleverd. Wil je optimaal gebruik maken van je toestel, dan heb je Topo Benelux PROeen goede kaart nodig. Voor verschillende gebruiksdoeleinden zijn verschillende kaarten verkrijgbaar.

Fietsen, wandelen en ander outdoorgebruik

Een veelgekozen kaart is de Topo PRO kaart van Garmin. Deze kaart is verkrijgbaar per land of regio en geven het maximale detail voor wandelen, fietsen, mountainbiken. De schaal van deze kaarten is meestal 1:10.000 of 1:25.000. De Garmin Topo Nederland PRO kost €99,-  en de Garmin Topo Benelux PRO kost €139,-. Deze topo PRO kaarten zijn verkrijgbaar voor veel landen, zoals bijvoorbeeld Duitsland, Frankrijk, Spanje, ItaliŰ, Oostenrijk etc.
Klik hier voor meer informatie over topografische kaarten van Garmin.

OnRoute Motorkaart 2015-2016Auto- en motorrijden

De CityNavigator NT Europa kaart heb je nodig om de Garmin Montana 680 te gebruiken in de auto of op de motor. Deze kaart heeft een dekking van vrijwel heel Europa en kost € 90,-. Speciaal voor motorrijders is de OnRoute motorkaart ontwikkeld. Deze kaart rekent automatisch de mooiste routes voor je uit over de kleinste weggetjes. Deze kaart is verkrijgbaar in een Benelux versie (bundelprijs € ?(onbekend) bij een toestel) en West-Europa versie (bundelprijs € ?(onbekend) bij een toestel). De OnRoute motorkaart is ook een aanrader voor oldtimers en cabrio's waar je ook mooie toerritten mee wilt rijden.
BlueChart G2
Waterkaarten

Een aantal bezitters van de Garmin Montana 680 wil het toestel ook in de boot kunnen gebruiken. Hiervoor zijn Garmin BlueChart kaarten verkrijgbaar, De Garmin BlueChartkaart met daarop de regio Nederland kost € 149,95 . klik hier voor meer informatie.

osm_startpakketaOSM kaartmateriaal

Een alternatief voor deze kaarten zijn de Open Sourcekaarten. Dit zijn kaarten gemaakt door en voor gebruikers. De actualiteit van deze kaarten is vaak erg goed, maar de dekking verschilt wel per gebied. Dit is afhankelijk van het aantal mensen dat actief is in een gebied. Er zijn open sourcekaarten voor verschillende activiteiten: wandelen, fietsen, mountainbiken, op de weg en op het water. WayPoint biedt een aantal open source startpakketten aan om je op weg te helpen met deze kaarten. Het zijn kant-en-klare geheugenkaartjes die direct bruikbaar zijn in het toestel. Verder staat er een stuk informatie op over hoe je zelf de kaarten kunt downloaden, hoe je de GPS in moet stellen en hoe je de kaarten kunt uitbreiden of updaten. Klik hier voor de mogelijkheden.

In de doos

 • Garmin Montana 680
 • Lithium-ion accupack
 • USB kabel
 • Netlader
 • Documentatie

Accessoires

010-11654-01

Garmin motorsteun
excl. RAM onderdelen

winkelwagenBij ons €  49,50

rammount

RAM set tbv
motorsteun Montana

winkelwagenBij ons €  40,-

zuignapsteun montana

Garmin zuignapsteun
met speaker

winkelwagenBij ons €  53,-

010-11654-04

Dashboardmontagesteun
incl. voedingskabel

winkelwagenBij ons € 91,-

externe acculader montana

Garmin externe acculader
Montana

winkelwagenBij ons: € 5,-

Ansmann PhotoCam-IV

Ansmann Photocam IV

Bij ons € 40,-

winkelwagenBundelprijs € 30,-

010-11654-07

Garmin fietssteun Montana
 

winkelwagenBij ons: € 49,95

010-11092-30

Garmin Tempe draadloze
temperatuursensor

winkelwagenBij ons: € 40,-

Specificaties

Uitvoering en prestaties

 • Fysieke afmetingen: 7,48 x 14,42 x 3,64 cm
 • Schermgrootte, BxH: 5,06 x 8,93 cm; 10,2 cm (4 inch) diagonaal
 • Schermresolutie, BxH: 272 x 480 pixels
 • Type scherm: helder, transflective 65K TFT-kleurenaanraakscherm met tweevoudige oriŰntatie; leesbaar in zonlicht

Aanraakscherm

 • Gewicht: 289 g met meegeleverde lithium-ion batterij; 333 g met 3 AA-batterijen (niet meegeleverd)
 • Batterij: Oplaadbare lithium-ion batterij (meegeleverd) of 3 AA batterijen (niet meegeleverd); NiMH of Lithium aanbevolen
 • Batterijlevensduur: Tot 16 uur (lithium-ion); tot 22 uur (AA-batterijen)
 • Waterbestendigheid: IPX7
 • Hoogwaardige ontvanger: ja
 • Interface: Compatibel met snelle USB en NMEA 0183
 • Camera: Ja (8 megapixel met autofocus; automatische geotagging)
 • Barometrische hoogtemeter: ja
 • Elektronisch kompas: Ja (met kantelcompensatie, drie assen)
 • Overdracht naar andere toestellen (draadloze gegevensoverdracht naar soortgelijke toestellen): ja

Kaarten en geheugen

 • Basiskaart: ja
 • Vooraf ge´nstalleerde kaarten: abonnement van 1 jaar op BirdsEye satelliet, te downloaden na registratie van het toestel
 • Mogelijkheid om kaarten toe te voegen: ja
 • Ge´ntegreerd geheugen: 2,7 GB
 • Geschikt voor gegevenskaartenmicroSD™ kaart (niet meegeleverd): ja
 • Eigen nuttige punten (uw eigen nuttige punten toevoegen): ja
 • Waypoints/favorieten/locaties: 4000
 • Routes: 200
 • Spoorlog: 10.000 punten, 200 opgeslagen sporen

Buitensportfuncties

 • Automatische routebepaling (afslag-voor-afslag routes op wegen)Ja (met optionele gedetailleerde wegenkaarten): ja
 • Geschikt voor geocachingJa (zonder papier): ja
 • Compatibel met aangepaste kaarten: ja
 • Jaag-/viskalender: ja
 • Zon- en maangegevens: ja
 • Getijdetabellen: Ja (met optionele BlueChart)
 • Oppervlakteberekening: ja
 • Fotoalbum: ja

Garmin Connect™

 • Compatibel met Garmin Connect™ (online community waar u gegevens kunt analyseren, categoriseren en delen)

Aanvullend

 • Ultragevoelige GPS-ontvanger voor zowel GPS- als GLONASS-signalen: ja
 • 250.000 vooraf geladen geocaches: ja
 • Nieuw en verbeterd sporenbeheer: ja

Laatste wijziging: 09 Apr, 2024
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkheden