Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*      Gratis verzenden vanaf € 50,-      Sinds 1999 dé specialist      5 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

banner_communicatie

Bel ons: 088-0226900

Fietstocht Hersenstichting

hersenstichting-logoDag van de Fietshelm 2023

Wist je dat Nederland het enige land ter wereld is waar meer mensen in het verkeer overlijden op de fiets dan in de auto? En dat terwijl het dragen van een fietshelm de kans op ernstig letsel bij een botsing of val verkleint met 60 procent, en de kans op dodelijk hoofd- of hersenletsel zelfs met 70 procent.

Als iedere Nederlander een fietshelm draagt, zijn er naar schatting 85 verkeersdoden en 2500 tot 2600 ernstige verkeersgewonden minder per jaar. Reden genoeg om ons hard te maken voor het dragen van een fietshelm op élke fiets.

dagvandefietshelm2023_s300Fietstocht woensdag 19 april 2023

Wij als WayPoint dragen dit initiatief een warm hart toe en organiseren die dag een fietstocht van ongeveer 45 km die start bij onze vestiging in Notter. Voor onderweg zijn er een aantal versnaperingen. Ook bij terugkomst volgt er een warm onthaal. De kosten bedragen € 5,- per persoon. Voor wie met een eigen fietshelm komt is deelname helemaal gratis. Voor alle deelnemers ligt er in ieder geval een helmmuts klaar zodat je je fietshelm wat comofortabeler kunt dragen. Om deze dag extra waardevol te maken, zijn er een tweetal acties op touw gezet. Zo doneert WayPoint voor elke (betalende en niet betalende) deelnemer €5,- aan het HersenStrijd fonds én verloten we onder alle deelnemers twee keer een SENA smart fietshelm. Hiermee onderstreept WayPoint dat het dragen van een fietshelm belangrijk is. Wie hersens heeft, beschermt ze ook!

SENA smarthelmen

Veiligheid; daar zijn de helmen van SENA primair voor gemaakt. Maar SENA gaat met de SENA smart helmen een flinke stap verder. Ze kunnen ook meehelpen aan het voorkomen van ongelukken. Zo zijn deze helmen uitgerust met bluetooth-techniek voor onder andere een draadloze connectie met maar liefst 4 fietsmaatjes. Dat is misschien wel één van de leukste toepassingen die deze techniek met zich meebrengt. Want hiermee is het mogelijk om met elkaar te praten,  zonder om te kijken of te schreeuwen naar je fietspartner en dat over een afstand van wel 900 meter. Dus ook wanneer je achter elkaar moet rijden kun je gewoon met elkaar blijven praten of - wanneer nodig - elkaar waarschuwen. Geen dopjes in je oren, dus ook de omgevingsgeluiden blijf je ongehinderd horen. Met de SENA smart helmen ben je tijdens het fietsen draadloos verbonden met elkaar. En voor wat extra ontspanning: muziek via je telefoon behoort ook tot de mogelijkheden van deze smart helm. Of via de telefoon gesproken(!) navigatieaanwijzingen uit je helm; dat is pas comfortabel fietsplezier! Ook het wieler Team DSM is overtuigd van de techniek van SENA, lees hier het persbericht

Sena R1Met al deze extra mogelijkheden van een smart helm is het dragen van een helm niet alleen veilig maar heeft hij ook een hoog gadget gehalte. Eénmaal met een smarthelm gereden en je vertrekt nooit meer zonder helm.

Kijk hier voor meer informatie over de Sena smart-fietshelmen

 

Sena smart-fietshelmen

Sena C1

Sena C1

bij ons € 149,- 

 

Sena R1

Sena R1

bij ons € 179,- 

 

Sena R1 EVO

Sena R1 EVO

bij ons € 209,- 

 

Sena M1

Sena M1

bij ons € 189,- 

 

Sena M1 EVO

Sena M1 EVO

bij ons € 219,- 

 

Sena R2

Sena R2

bij ons € 189,- 

 

Sena R2

Sena R2 EVO

bij ons € 219,- 

 

Sena R2

Sena Pi

bij ons € 109,- 

meer informatie

Sena Rumba

Sena Rumba

bij ons € 139,- 

meer informatie

Laatste wijziging: 14 Mar, 2024
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkheden