Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*      Gratis verzenden vanaf € 50,-      Sinds 1999 dé specialist       6 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

banner_wearables

Bel ons: 088-0226900


Wearables > Sporthorloges - wearables

Garmin Forerunners

Garmin Forerunner 45(S)

Garmin Forerunner 45(S)
 € 169,- 

 

Garmin Forerunner 45(S)

Garmin Forerunner 245 (Music)
 € 299,- 

 

Garmin Forerunner 45(S)

Garmin Forerunner 645 Music
€ 399,95 € 349,- 

 

Garmin Forerunner 45(S)

Garmin Forerunner 745
 € 499,- 

 

Garmin Forerunner 45(S)

Garmin Forerunner 945
 € 549,- 

 

Productoverzicht

 

 

Forerunner 45

Forerunner 245

Forerunner 645

Forerunner 745

 Forerunner 945

 

Garmin Forerunner 45

Garmin Forerunner 245

2_s300

Garmin Forerunner 945

Garmin Forerunner 945

 

Batterijlevensduur

tot 13 uur met GPS
tot 7 dagen smartwatch

tot 24 uur met GPS
tot 6 uur GPS+muziek
tot 7 dagen smartwatch

tot 12 uur met GPS
tot 5 uur GPS+muziek
tot 7 dagen smartwatch

tot 16 uur met GPS
tot 6 uur GPS+muziek
tot 7 dagen smartwatch

tot 36 uur met GPS
tot 10 uur GPS+muziek
tot 14 dagen smartwatch

Schermgrootte

26,3 mm

30,4 mm

30,4 mm

30,4 mm

30,4 mm

Formaat behuizing

42 x 42 x 11,4 mm
39,5 x 39,5 x 11,4 mm

42,3 x 42,3 x 12,2 mm

42,5 x 42,5 x 13,5 mm

43,8 x 43,8 x 13,3 mm

47 x 47 x 13,7 mm

Connect IQ

Alleen watch faces

V

V

V

V

Advanced running dynamics

 

V

V

V

V

Anaerobic training effect

 

V

V

V

V

Aerobic training effect

 

V

V

V

V

Training load

 

V

V

V

V

Training status

 

V

V

V

V

Training load focus

 

 

 

V

V

Pulse Ox sensor

 

V

 

V

V

Muziek

 

alleen muziek versie

alleen muziek versie

V

V

Garmin Pay™ service

 

 

V

V

V

Automatische multisport

 

 

 

V

V

Geschikt voor vermogenmeters (fiets)

 

 

 

V

V

Open water zwemmen

 

 

 

V

V

HRM Swim compatibel

 

 

 

V

V

Barometrische hoogtemeter

 

 

V

V

V

Verdiepingen omhoog

 

 

V

V

V

Body Battery

V

V

 

V

V

Strava functies

 

 

V

V

V

Kaartmateriaal

 

 

 

 

Garmin TopoActive

Garmin Forerunner 735XTSporthorloges, Fitness horloges of wearables

Was een aantal jaren geleden een (sport)horloge met GPS nog heel bijzonder, inmiddels zijn er meerdere fabrikanten, die vele verschillende uitvoeringen leveren. Zoals bij veel andere GPS-toepassingen is Garmin ook met (sport)horloges met GPS, marktleider.

Ze maken o.a. horloges voor varen, militaire toepassing en golfen, maar de belangrijkste toepassing is toch wel hardlopen. Deze hardloophorloges zijn vaak echter ook prima bruikbaar bij fietsen, en sommige modellen zelfs ook speciaal voor zwemmen en andere sporten.

Ook TomTom heeft inmiddels een aantal zeer interessante horloges met GPS, die tijdens het sporten gebruikt kunnen worden. Bij TomTom kun je niet alleen kiezen voor een wel of niet een ingebouwde hartslagmeter, maar ook of je horloge direct is voorzien van een MP3 speler.

Omdat het aantal verschillende toestellen zo groot is geworden, is een keuze maken er niet makkelijker op geworden. Natuurlijk kun je een model kiezen omdat deze op een plaatje er mooi uit ziet, maar als je er de aankomende jaren zo veel mogelijk plezier van wilt beleven, en je de mogelijkheden van het toestel zo optimaal mogelijk wil gaan gebruiken om je sportieve doelstellingen te bereiken, is een goed advies cruciaal. 
Inmiddels zijn er op Internet vele (YouTube) filmpjes en uitgebreide reviews te vinden, maar omdat een (sport)horloge een behoorlijk persoonlijk product is, zouden wij altijd aanraden om toch eens onze winkel te bezoeken. Dan krijg je uitgebreid persoonlijk advies, kun je ook het toestel eens zelf om de pols dragen, zodat je zelf het draagcomfort kan beoordelen i.p.v. het aan te nemen van iemand die misschien qua polsdikte behoorlijk verschilt. Ook de afleesbaarheid van het scherm en de bediening van het toestel kun je beter zelf beoordelen, dan aan te nemen van iemand in bijvoorbeeld een YouTube filmpje.

Het juiste model kiezen

Bij het kiezen van een sporthorloge zijn er een aantal zaken belangrijk om op te letten. Zo kun je er uiteindelijk zoveel mogelijk plezier aan te beleven. Natuurlijk moet als eerst het model je aanstaan. Vooral als het horloge, naast het sporten, ook de hele dag gedragen wordt, zal het uiterlijk van het toestel een grote rol spelen. Als het toestel echter alleen tijdens het sporten wordt gedragen, is het verstandig om uiterlijk niet als belangrijkste uitgangspunt te nemen. Tijdens hardlopen heb je waarschijnlijk meer plezier van een iets minder mooi toestel dat goed afleesbaar is, dan een mooi toestel waarbij je duidelijk inlevert op afleesbaarheid. Kun je bij Garmin kiezen uit een flink aantal toestellen dat qua uiterlijk behoorlijk van elkaar afwijkt, bij TomTom zien alle uitvoeringen er zo goed als hetzelfde uit Sommige modellen hebben een voorgevormde kast en band, waardoor ze niet bij iedereen even comfortabel zitten.

2_s300Lijken bij Garmin de meeste Forerunners op een "normaal" horloge, TomTom heeft een bij hun gps-sporthorloges voor een andere designstrategie gekozen. De elektronica zit verpakt in een losse behuizing, die in een uitsparing van de pols/horloge-band geplaats kan worden.  Over het algemeen komt de TomTom iets sportiever/lomper over dan de meeste Garmin modellen. Toen de eerste TomTom Runner uitkwam, was een unique sellingpoint van TomTom, de ingebouwde hartslagmeter in de uitvoeringen die Cardio in hun typeaanduiding hadden. De hartslagmeting wordt gemeten via een sensor in de onderkant van het horloge. Door deze manier van meten, op de pols, wordt een hartslagband om de borst dus overbodig. Bij de goedkopere modellen van TomTom, is net als bij een aantal modellen van Garmin, wel een losse band nodig voor het registreren van de hartslag. In navolging van TomTom heeft ook Garmin inmiddels meerdere  modellen waarbij de hartslag op de pols gemeten kan worden.

Bij Garmin kun je kiezen uit verschillende bedieningsmogelijkheden. De meeste modellen hebben een knopbediening. Door knoppen aan de zijkant van het toestel in te drukken  loop je door de menustructuur, bevestig je een keuze of ga je een stap terug in de menustructuur. Bij de multi-sport modellen zitten er ook nog knoppen aan de voorkant van de toestellen om nog makkelijker de timer te starten of stoppen, de timer  te resetten, of heel makkelijk een ronde te markeren. Ook heeft Garmin modellen waarbij de knopbediening wordt gecombineerd met een touchscreen bediening.

Net als bij het design, kiest TomTom ook bij de bediening, voor een totaal eigen weg. In plaats van verschillende knoppen aan de zijkant, of een touchscreen, kiest TomTom voor één grote multifunctionele knop,  gepositioneerd onder het scherm. Door deze knop naar onder, boven, links of rechts te drukken, loop je door het menu en kun je alle functies instellen en activeren. Welke bediening het prettigst is, zal ieder voor zich moeten bepalen. Net als het beoordelen van het draagcomfort is dit het best te doen door het toestel gewoon eens om de pols te doen en zelf eens door de menustructuur te lopen en verschillende functies in het toestel te activeren.

TomTom Runner 3Zoals eerder beschreven komen alle modellen van TomTom erg met elkaar overeen. De verschillen zitten in het wel of niet aanwezig zijn van de ingebouwde hartslagsensor en of de MP3-speler, en bij de TomTom Adventurer, de ingebouwde barometer .In tegenstelling tot de voorgaande serie kunnen alle modellen nu worden gebruikt als multi-sporthorloge, dat wil zeggen dat je dus verschillende profielen in het toestel kan kiezen. De modellen waar "Cardio" achter staat hebben de mogelijkheid om de hartslag te meten via de pols, hiervoor is dus geen losse hartslagband nodig. Op deze modellen zit aan de achterkant  van het toestel een sensor. Door licht door de huid op de haarvaten net onder de huid te schijnen, kan deze optische sensor veranderende lichtreflecties detecteren en zo de hartslag bepalen.  Voor mensen die liever geen hartslagband willen dragen, maar wel de hartslag willen meten is dit een ideale oplossing. Wil je de hartslag meten bij een model waar geen "Cardio" achter staat , zul je wel een losse hartslagband moeten dragen. Deze hartslagband kan in combinatie met het toestel worden aangeschaft of eventueel (later) los. De uitvoeringen waar de MP3-speler bij inzit hebben in de naam de toevoeging "Music" erbij gekregen.

De instellingen van het scherm, en de afleesbaarheid hiervan, zijn bij alle TomTom's gelijk. TomTom heeft gekozen voor een donker scherm met lichte letters, en hoewel de inhoud van sommige datavelden kan worden veranderd, is het personaliseren van het toestel beperkt. Bij Garmin is het afhankelijk van het model, wat voor scherm het toestel heeft gekregen en hoe uitgebreid het toestel naar eigen wens is aan te passen. Het instapmodel is de Garmin Forerunner 35. Deze heeft een aantal extra's die ook in de luxere modellen als de Garmin Forerunner 230 , Garmin Forerunner 235, de Garmin Forerunner 735XT Garmin Forerunner 735XT en Garmin Forerunner 920XT zitten. Zo kan niet alleen de inhoud van de datavelden helemaal zelf bepaald worden, ook het aantal datavelden en daarmee samenhangend, de grootte, kan zelf worden ingesteld. Hebben de eenvoudigere modellen, net als de TomTom's, een monochroom scherm, de nieuwe "luxere" Forerunners hebben een kleurenscherm, dat bij de laatste uitvoering zelfs in formaat en resolutie nog een stap vooruit is gegaan.

Om je sportieve activiteiten op te slaan, te analyseren, te delen met vrienden etc. hebben zowel Garmin als TomTom online applicaties ontwikkeld. Garmin heeft al jaren Garmin Connect, wat steeds mooier, uitgebreider en leuker wordt. TomTom heeft TomTom Mysports, maar als je dit met Garmin Connect vergelijkt, zie je duidelijk dat deze app beperkter is qua mogelijkheden . Gelukkig is het wel mogelijk om je activiteiten, die in de TomTom zijn opgeslagen, te exporteren naar andere populaire applicaties als Strava, Runkeeper, MapMyFitness, NikePlus, Endomundo, en zelfs naar de applicatie van de concurrent, Garmin Connect.

Met de komst van de nieuwe TomTom GPS-sporthorloges is de keus er niet makkelijker op geworden. Kon je eerst bij Garmin al kiezen uit vele verschillende modellen, nu is het merk zelfs al een keuze.  De TomTom's zijn een welkome aanvulling op de GPS-sporthorloges van Garmin. Hoewel ze zich qua mogelijkheden niet kunnen matchen met de topmodellen Garmin, zijn ze een zeer interessant alternatief voor de midrange en eenvoudigere modellen van Garmin.  Alle TomTom's hebben bluetooth en een trilfunctie

Garmin Forerunner 35De sterke troef van Garmin is de grote verscheidenheid en de mogelijkheden van de verschillende modellen. Had eerst  alleen TomTom een model met ingebouwde hartslagmeter, inmiddels heeft ook Garmin flink wat modellen waarbij de hartslag op de pols gemeten kan worden..

Voor relatief eenvoudig gebruik is de Garmin Forerunner 35 ideaal. De Garmin Forerunner 230 gaat qua mogelijkheden al over TomTom heen en heeft extra mogelijkheden, zoals VO2 Max meting en hersteladvies, die eerder alleen op de duurdere Forerunners te vinden waren. Van de Garmin Forerunner 230 is ook een uitvoering met ingebouwde hartslagmeting om de pols beschikbaar (net als de TomTom Cardio modellen), de Garmin Forerunner 235.
De Garmin Forerunner 630 of voor triathleten, de Garmin Forerunner 735XT en Garmin Forerunner 920XT , doen daar zelfs nog een stap bovenop.

Garmin Fenix 3 HRDe Garmin Forerunner 735XT onderscheidt zich weer van de Garmin Forerunner 920XT door een ingebouwde hartslagsensor voor meting op de pols. De Garmin Forerunner 735XT komt qua uiterlijk heel erg overeen met de Garmin Forerunner 235, maar is dan de veel uitgebreidere multi-sport uitvoering. Het scherm is even groot, maar de uitvoering is nog net iets compacter en mooier.

Naast de 2 bestaande triatlontoestellen is en er ook een topmodel, de Garmin Forerunner 935. Ook dit model heeft een ingebouwde hartslagmeter voor meting op de pols, maar heeft tov de Garmin Forerunner 735 nog een stel extra's. Het toestel heeft een scherm met meer pixels, helderder kleuren (64 ipv 16) en een langere accuduur. Daarnaast zijn een barometrische hoogtemeter toegevoegd, voor nauwkeuriger hoogte registratie en wifi, zodat je je gegevens nog makkelijker met de Garmin Connect App kan synchroniseren.  Dit topmodel kan je ook wel zien als een plastic Garmin Fenix 5, in de goede zin van het woord. Het toestel heeft dezelfde mogelijkheden, maar door de plastic behuizing en het ontbreken van Sapphire glas is het toestel platter en lichter dan zijn Fenix broertje(s). Eigenschappen die de fanatieke sporter/triatleet zeker zal waarderen.

Garmin Fenix serie

Ben je juist op zoek naar een stoer horloge die je altijd wilt dragen en wil je alle mogelijkheden die er zijn? Dan kun je kijken naar de Garmin Fenix serie. Tot voor kort was de Garmin Fenix 3 het populairste model maar januari 2017 heeft Garmin de Fenix 5 aangekondigd. Voor de oplettende lezer, de Fenix 4 is inderdaad overgeslagen. De reden hiervoor is dat 4 een ongeluksgetal is in sommige Aziatische landen. Het bijgeloof gaat zover dat Garmin er voor heeft gekozen om dit nummer dus over te slaan.

De Garmin Fenix 3 was een stoer outdoor horloge met Multi sport functionaliteit. In 2016 kwam de Fenix 3 HR uit waarbij ook de harslagmeting op de pols was toegevoegd. Alle Garmin Fenix 5 modellen beschikken ook over deze hartslagsensor en het mooie aan dit model is, is dat de sensor volledig geďntegreerd is en dus niet meer uitsteekt. Daarnaast is het toestel in verschillende maten verkrijgbaar. De Garmin Fenix 5S heeft een kleinere kast en scherm. De Garmin Fenix 5 is wat display betreft gelijk aan de Fenix 3, maar de kast zelf is iets kleiner. Een andere handige vernieuwing is de Quickfit horlogeband, je kunt heel makkelijk het bandje wisselen zonder dat er gereedschap aan te pas hoeft te komen. Er komt ook een Garmin Fenix 5X deze is wat afmetingen betreft gelijk aan de Fenix maar beschikt over een kaart van Europa. Voor de fanatieke trailrunners zijn de Fenix 5 en Fenix 5X ook erg interessant de accuduur is namelijk flink toegenomen bij het gebruik van GPS.

Productoverzicht

 

 

Forerunner 45

Forerunner 245

Forerunner 645

 Forerunner 945

 

Garmin Forerunner 45

Garmin Forerunner 245

2_s300

Garmin Forerunner 945

 

Batterijlevensduur

tot 13 uur met GPS
tot 7 dagen smartwatch

tot 24 uur met GPS
tot 6 uur GPS+muziek
tot 7 dagen smartwatch

tot 12 uur met GPS
tot 5 uur GPS+muziek
tot 7 dagen smartwatch

tot 36 uur met GPS
tot 10 uur GPS+muziek
tot 14 dagen smartwatch

Schermgrootte

26,3 mm

30,4 mm

30,4 mm

30,4 mm

Connect IQ

Alleen watch faces

V

V

V

Advanced running dynamics

 

V

V

V

Anaerobic training effect

 

V

V

 

Aerobic training effect

 

V

V

V

Training load

 

V

V

V

Training status

 

V

V

V

Training load focus

 

 

 

V

Pulse Ox sensor

 

V

 

V

Muziek

 

alleen muziek versie

alleen muziek versie

V

Garmin Pay™ service

 

 

V

V

Geschikt voor vermogenmeters (fiets)

 

 

 

V

Open water zwemmen

 

 

 

V

HRM Swim compatibel

 

 

 

V

Barometrische hoogtemeter

 

 

V

V

Verdiepingen omhoog

 

 

V

V

Body Battery

V

V

 

V

Strava functies

 

 

V

V

Kaartmateriaal

 

 

 

Garmin TopoActive

Garmin Forerunner 45

Garmin Forerunner 45

 • Eenvoudig te gebruiken hardloop-smartwatch meet je hartslag bij de pols en beschikt over GPS om je tempo, afstand, intervallen en meer te volgen
 • Werkt met gratis Garmin Coach instelbare trainingsplannen voor deskundige en persoonlijke coaching direct op je pols
 • Connected functies omvatten smartphone meldingen voor inkomende sms-berichten en oproepen, automatische uploads naar de Garmin Connect™ online community, live tracking en bediening van de muziek die op je telefoon wordt afgespeeld
 • Veiligheids- en trackingfuncties omvatten ongevaldetectie (tijdens bepaalde activiteiten) en assistentie, waamee je jouw real-time locatie kunt verzenden naar contactpersonen voor noodgevallen (indien een smartphone verbonden is)
 • Sportapps voor hardlopen, fietsen, indoor circuit, loopband, crosstraining, cardio, yoga en meer
 • Levensduur batterij: Maximaal 7 dagen in smartwatch-modus; 13 uur in GPS-modus

Garmin Forerunner 245

Garmin Forerunner 245 (Music)

 • Synchroniseer met muziekstreamingservices zoals Spotify® en Deezer om je favoriete nummers eenvoudig rechtstreeks op je smartwatch op te slaan en af te spelen (alleen Music versie)
 • Evalueer je trainingsstatus en geeft aan of je deze week nog vooruitgang kunt boeken met een extra training of dat je te veel hebt getraind en toe bent aan een rustdag; biedt diverse functies om je prestaties te meten
 • Ontvang gratis aanpasbare trainingsplannen van Garmin Coach of maak je eigen aangepaste workouts in de online fitnesscommunity Garmin Connect™
 • Met geavanceerde hardloopdynamica zoals grondcontacttijd-balans, staplengte, verticale ratio en meer (Bij gebruik met de Running Dynamics Pod of HRM-Run™ of HRM-Tri™ hartslagbanden (afzonderlijk verkrijgbaar))
 • Veiligheids- en trackingfuncties zoals ingebouwde ongevaldetectie, waarmee u eenvoudig uw locatie kunt delen (indien smartphone gekoppeld)
 • Personaliseer uw horloge met gratis watch faces, apps en meer uit de Connect IQ™ Store
 • Levensduur batterij: Maximaal 7 dagen in smartwatch-modus; 24 uur in GPS-modus

2_s300

Garmin Forerunner 645

GPS-hardloophorloge met muziek

 • Download tot 500 nummers naar het horloge en maak verbinding met een Bluetooth® hoofdtelefoon (apart verkrijgbaar) om zonder telefoon naar muziek te luisteren (music versie)
 • Synchronisatie van muziek van Deezer (binnenkort beschikbaar) om offline te luisteren (music versie)
 • Voorbereid voor Garmin Pay™, de methode voor contactloos betalen om snel en eenvoudig te betalen met het horloge. Contanten en pasjes kun je thuis laten
 • Met geavanceerde hardloopdynamica zoals grondcontacttijd-balans, staplengte, verticale ratio en meer
 • Prestatiemetingen aan de hand van je polshartslag zoals een evaluatie van je huidige trainingsstatus
 • Levensduur van batterij: Tot 7 dagen in smartwatch-modus; 5 uur in GPS-modus met muziek

Garmin Forerunner 945

Garmin Forerunner 945 (bundel)

 • Synchroniseer muziek van bepaalde premium streamingservices en sla tot 1000 nummers op je Garmin Forerunner 945 op. Maak verbinding met een hoofdtelefoon (afzonderlijk verkrijgbaar) met Bluetooth® technologie voor luisteren zonder telefoon
 • Prestatiebewaking omvat VO2 max en trainingsstatus, met aanpassingen voor warmte, hoogte-acclimatisatiestatus, focus op trainingsbelasting, hersteltijd en aerobe en anaerobe trainingseffecten
 • Met Garmin Pay™ voor contactloos betalen2 betaal je snel en eenvoudig met je horloge. Contanten en pasjes kunje  thuis laten
 • Op de geďntegreerde Topo Europa kaarten zie je jouw route tijdens het hardlopen, zodat je nooit verdwaalt tijdens jouw workout
 • Met veiligheids- en trackingfuncties als ongevaldetectie (tijdens bepaalde activiteiten) en assistentie; hiermee kun je je locatie real-time verzenden naar contactpersonen voor noodgevallen (indien gekoppeld met een martphone)
 • Levensduur batterij: Maximaal 2 weken in smartwatch-modus; tot 40 uur in GPS-modus, tot 10 uur in GPS-modus met muziek en 60 uur in UltraTrac™ modus

Garmin Forerunner 935

Garmin Forerunner 935

Premium GPS-hardloop- en triatlonhorloge met polshartslagmeting

 • Comfortabel horloge met geavanceerde hardloop- en multisportfuncties van slechts 49 gram dat je de hele dag kunt dragen
 • Ingebouwde barometer voor het meten van hoogteverschillen, plus hoogtemeter en elektronisch kompas om de juiste koers aan te houden
 • Biedt allerlei functies om je prestaties te meten, waaronder Trainingsstatus om aan te geven of je te veel of te weinig traint
 • Geavanceerde dynamica2 voor hardlopen, fietsen en zwemmen, inclusief grondcontacttijd-balans, staplengte, verticale ratio en meer
 • Batterijlevensduur: Tot 2 weken in horlogemodus, 24 uur in GPS-modus of 60 uur in UltraTrac™ modus

Garmin Forerunner 35

Garmin Forerunner 35

Gebruiksvriendelijk GPS-hardloophorloge met hartslagmeting op de pols

 • Legt je polshartslag1 dag en nacht vast met Garmin Elevate™ polshartslagtechnologie
 • Ingebouwde GPS legt vast hoe ver, hard en waar je hebt gelopen
 • Connected functies2 zoals smartphone meldingen, automatisch uploaden naar Garmin Connect™, live laten volgen met LiveTrack en muziek bedienen
 • Volg de hele dag je activiteiten1. Telt stappen, calorieën en minuten intensieve trainingen, en herinnert je wanneer het tijd is om te gaan bewegen
 • Met trainingshulpmiddelen zoals intervallen, audiomeldingen en speciale hardloop/wandel-activiteit
 • Vooraf geladen sportprofielen voor buiten en binnen hardlopen, fietsen en cardio.
 • Automatische uploads2 van je gegevens naar Garmin Connect, Garmins gratis online fitnesscommunity waar je kunt deelnemen aan uitdagingen, insights kunt zien en je progressie ten opzichte van je doelen kunt delen

Garmin Swim 2

Garmin Swim 2

Fraai zwemhorloge om uw banen en gegevens bij te houden

 • Meet hartslag onder water op basis van polshartslagmeting tijdens zwemactiviteiten
 • Zwembadmodus: Registreert afstand, tempo, aantal slagen, slagtype en SWOLF (zwemefficiency)
 • Modus voor zwemmen in open water: Maakt gebruik van ingebouwde GPS voor zwemmen in meren, oceanen of rivieren; registreert afstand, tempo, aantal slagen, SWOLF, slagsnelheid en slagafstand
 • Biedt geavanceerde functies om op tempo te blijven, oefeningen bij te houden en meer
 • Inclusief gratis online analyse, aangepaste workouts maken, opslaan en delen op Garmin Connect™ online community
 • Batterijlevensduur: Tot 7 dagen in smartwatch-modus, 13 uur in GPS- en optische hartslagmodus (OHR) en 72 uur in zwembad- en OHR-modus

Productoverzicht

 

 

Forerunner 645 (Music)

Forerunner 935

Forerunner 735XT

Forerunner 35

 

Schermgrootte

30,4 mm diameter

30,5 mm diameter

31,1 diameter

23,5 x 23,4 gram

Gewicht

42,2 gram

49 gram

40,2 gram

37,3 gram

Classificatie waterbestendigheid

5 ATM

5 ATM

5 ATM

5 ATM

Levensduur batterij

Smartwatch modus: tot 7 dagen
GPS-modus zonder muziek: tot 14 uur
GPS-modus met muziek: tot 5 uur

Maximaal 2 weken in horlogemodus, maximaal 24 uur in GPS-modus, maximaal 50 uur in UltraTrac™ modus (met polshartslagmeter) of maximaal 60 uur in UltraTrac™ modus (zonder polshartslagmeter)

Smartmodus: Tot 11 dagen
GPS-modus: Tot 14 uur
UltraTrac™ modus: Tot 24 uur zonder polshartslagmeting

Smartmodus: Tot 9 dagen
GPS-modus: Tot 13 uur

Polshartslagmeter

V

V

V

V

Barometrische hoogtemeter

V

V

 

 

Kompas

V

V

V

 

Versnellingsmeter

V

V

V

V

Connectiviteit

Bluetooth®, ANT+®, Wi-Fi®

Bluetooth®, ANT+®, Wi-Fi®

Bluetooth®, ANT+®

Bluetooth®, ANT+®

Connect IQ™ compatibel

V

V

V

 

Smart notifications

V

V

V

V

Preset antwoorden (Android)

V

 

 

 

Speelt muziek af

Music versie

 

 

 

Geschikt voor Garmin Pay

V

 

 

 

Stappenteller

V

V

V

V

Slaap bijhouden

V

V

V

V

Verdiepingen omhoog tellen

V

V

 

 

Move IQ™

V

V

 

V

Fitnessleeftijd

ja (in app)

ja (in app)

 

 

Volg de hele dag uw stressniveau

V

V

 

 

Intervaltraining

V

V

V

V

Geavanceerde workouts

V

V

V

 

VO2 max.

V

V

V

V

Trainingsstatus (beoordeel of de training effectief is door trainingsgegevens bij te houden, zoals VO2 max. en anaerobe drempel en vergelijk deze met recente gegevens)

V

V

 

 

Trainingsbelasting (combineert de hartslag met VO2 max. om de intensiteit van de training gedurende 28 dagen te beoordelen, zodat je binnen het optimale bereik bent om jouw doel te halen)

V

V

 

 

Trainingseffect (aeroob)

V

V

V

 

Trainingseffect (anaeroob)

V

V

 

 

Livetrack

V

V

V

V

Afstand, duur en snelheid op basis van GPS

V

V

V

V

Hardloopdynamiek

V
i.c.m met Running Pod

V
i.c.m met Running Pod

V
i.c.m met Running Pod

 

Verticale oscillatie en ratio (de mate van 'staphoogte' in jouw hardloopbeweging en het kosten-baten percentage voor de staplengte)

 

V
i.c.m met Running Pod

V
i.c.m met Running Pod

 

Grondcontacttijd en balans (toont hoe lang jouw voet op de grond is in plaats van in de lucht tijdens de hardloopbeweging, en geeft inzicht in j hardloopsymmetrie)

 

V
i.c.m met Running Pod

V
i.c.m met Running Pod

 

Staplengte (real-time)

 

V
i.c.m met Running Pod

V
i.c.m met Running Pod

 

 

Laatste wijziging: 24 Feb, 2021
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkheden