Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*      Gratis verzenden vanaf € 50,-      Sinds 1999 dť specialist       5 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

banner_sport

Bel ons: 088-0226900

Garmin Forerunner 955 wit

Garmin Forerunner 955 witGarmin Forerunner 955 witGarmin Forerunner 955 witGarmin Forerunner 955 witGarmin Forerunner 955 witGarmin Forerunner 955 wit

Garmin Forerunner 955 wit

adviesprijs € 500,- bij ons € 449,-
bestelbalk

Garmin Forerunner 955 NIET Solar varianten
Garmin Forerunner 955 zwartGarmin Forerunner 955 wit


Garmin Forerunner 955 Solar varianten
Garmin Forerunner 955 Solar zwartGarmin Forerunner 955 Solar wit


5 winkels voor uitleg en advies!
Voor 16.00 uur besteld, zelfde dag verstuurd (indien voorradig)
verzending met PostNL naar je huisadres
of afhalen bij meer dan 2800 afhaalpunten in Nederland
eigen helpdesk en technische dienst
gratis verzending vanaf € 50,-
 

Ook leverbaar met AMOLED scherm
Garmin Forrerunner 965 serie

Omschrijving

Garmin Forerunner 955, leid het klassement

Op weg naar het podium? Draag de Garmin Forerunner 955 om je pols. Train op je best, presteer op je best en doe de volgende westrijd mee om de prijzen.

 • De batterij gaat tot 15 dagen mee in de smartwatch-modus zodat je een volledig beeld van je gezondheid krijgt, van slaap tot training.
 • Swipe door statistieken en kaarten met een nieuw, responsief touchscreen.
 • Loop vol vertrouwen elke route met geÔntegreerde kaarten in kleur en multiband GPS.
 • Met de functie Klaar voor de training weet je wanneer je klaar bent voor een productieve sessie.
 • Plan je strategie met dagelijks voorgestelde workouts, baangegevens en meer in de racewidget.
 • Met een verbeterde trainingsstatusfunctie weet je of je te weinig of te veel traint.

Garmin Forerunner 955

Extrta lange levensduur van de batterij

Maximaal 15 dagen batterijlevensduur in de smartwatch-modus. In de GPS-modus gaat de batterij tot 42 uur mee. In de UltraTrac™ modus gaat de batterij zelfs tot wel 80 uur mee.

Touchscreen en knoppen

Vertrouwde knopbediening die in elke omgeving werkt, wordt gecombineerd met een snel reagerende nieuw touchscreen voor snelle toegang tot selecties en functies.

Speciaal voor de toegewijde hardlopers

De Forerunner 955 smartwatch van slechts 52 gram weegt bijna niets en laat je weten wat er gebeurt in je lichaam.

Garmin Forerunner 955

Garmin Forerunner 955

Klaar voor de training

Zodra je wakker wordt, krijg je een trainingsfitheidscore op basis van onder meer je slaapkwaliteit, herstel en trainingsbelasting. Zo kun je bepalen of het een goede dag is voor een flinke inspanning of dat je het juist rustig aan moet doen.

Garmin Forerunner 955

Ochtendrapport

Ontvang een overzicht van je slaap zodra je wakker wordt - naast de HRV-status en het weer. Je kunt je rapport zelfs aanpassen zodat je alleen ziet wat jij wilt zien.

Garmin Forerunner 955

HRV-Status

Krijg meer inzicht in je algehele gezondheid, training en herstel door middel van hartslagwisselingen terwijl je slaapt, gebaseerd op technologie die is ontwikkeld door ons Firstbeat Analytics™ team.

Garmin Forerunner 955

Race-widget

Bereid je voor op je volgende wedstrijd met trainingstips, dagelijkse aanbevolen workouts en voorspellingen van de finishtijd op basis van routegegevens, het weer en prestaties.

Garmin Forerunner 955

Dagelijkse aanbevolen workouts

Bekijk je hele week met aanbevolen dagelijkse workouts, die na elke hardloopsessie worden aangepast aan je prestaties en herstel, evenals de aankomende races die in de agenda van de Garmin Connect™ smartphone-app worden weergegeven.

Garmin Forerunner 955

Garmin coach

Vrij aanpasbare Trainingsplannen bevatten 5K-, 10K- en halve marathonprogramma's, onder begeleiding van deskundige coaches die zich aanpassen aan jou en je doelen.

Garmin Forerunner 955

Hardloopvermogen

Als je een Running Dynamics Pod of HRM-Pro™ monitor gebruikt, wordt er continu aan je pols gemeten hoeveel vermogen je op de weg toepast tijdens het hardlopen.

Garmin Forerunner 955

Realtime stamina

Gebruik deze gegevens om je inspanning te volgen en te verdelen - en voorkom overbelasting aan het begin van je hardloopsessie of fietsrit.

Garmin Forerunner 955

Hardloopdynamica

Als je een Running Dynamics Pod of HRM-Pro monitor gebruikt, meet de Garmin Forerunner 955 cruciale hardloopgegevens zoals cadans, staplengte, grondcontacttijd, balans en meer.

Garmin Forerunner 955

Trainingsstatus

Met behulp van nieuwe indicatoren zoals HRV-status, je recente trainingsgeschiedenis en prestaties krijg je eenvoudig inzicht in je algehele inspanning - en of je productief, met piekmomenten of te intensief traint.

Garmin Forerunner 955

Acute belasting

Vergelijk de intensiteit van je recente workouts met het optimale bereik om je conditie en trainingsgeschiedenis te verbeteren.

Garmin Forerunner 955

Training effect

Zie hoe je workouts van invloed zijn op je uithoudingsvermogen, snelheid en hardloopvermogen met aeroob en anaeroob TRAINING EFFECT feedback.

Garmin Forerunner 955

PacePro Functie

De functie PacePro helpt je tempo te houden dankzij de aan jouw niveau aangepaste begeleiding tijdens het hardlopen.

Garmin Forerunner 955

Hersteltijd

Weet hoelang je moet herstellen voor je volgende intensieve workout, op basis van je laatste training en algemene stress, slaap en dagelijkse activiteiten buiten workouts.

Garmin Forerunner 955

Vo2 max

Train slimmer met VO2 MAX, een indicator van de prestaties die je kunt verwachten. Deze meetwaarde houdt zelfs rekening met veranderingen in prestaties die kunnen worden veroorzaakt door warmte of hoogte.

Garmin Forerunner 955

Prestatieconditie

Tijdens het hardlopen ontvang je een analyse van je tempo, hartslag en hartslagwisselingen voor een real-time beoordeling van je huidige vermogen om te presteren.

Garmin Forerunner 955

Synchroniseer trainingsplannen

Haal je trainingsplannen voor binnen en buiten op met de Garmin Connect™ app of synchroniseer ze naadloos naar je Forerunner vanaf andere platforms, waaronder TrainingPeaks® en TrainerRoad.

Garmin Forerunner 955

Ingebouwde sportapps

Voorzie je workouts van activiteitenprofielen voor fietsen, triatlon, zwemmen in een zwembad of in open water, hardlopen en meer. Voor races en brick-workouts kun je met slechts ťťn druk op de knop van sport wisselen.

Garmin Forerunner 955

Visuele raceprognose

Op basis van je hardloopgeschiedenis en je algehele fitnessniveau kun je een schatting maken van je tempo voor een 5 km, 10 km of zelfs een marathon. Bovendien laten trendgegevens zien welke impact je training in de loop der tijd heeft.

Garmin Forerunner 955

Garmin Forerunner 955

Ondersteuning van multi-band

Krijg toegang tot meerdere wereldwijde satellietnavigatiesystemen en krijg toegang tot meerdere frequenties die door navigatiesatellieten worden verzonden voor een betere nauwkeurigheid in gebieden waar GNSS-signalen worden gereflecteerd, zwak zijn of normaal niet doordringen. Dit biedt superieure nauwkeurige gegevens over hoe ver en hoe snel je hebt gelopen, zelfs in uitdagende omgevingen.

Garmin Forerunner 955

Full-colour kaarten

Of je nu hardloopt in de straten van de stad of over dicht begroeide paden, de ingebouwde kaarten in kleur van de Forerunner 955 houden je op het juiste spoor.

Garmin Forerunner 955

Afslag-voor-afslag navigatie

Volg een route met hulp van afslag-voor-afslag aanwijzingen, die je tijdig laten weten wanneer de volgende afslag komt.

Garmin Forerunner 955

Rondrit plannen

Met Trendline™ Popularity Routing vind je de beste plaatselijke routes. Voer de gewenste afstand in en Garmin Forerunner 955 toont je routes die je naar je vertrekpunt brengen.

Garmin Forerunner 955

Up Ahead

Bekijk in ťťn oogopslag de nuttige punten langs de route. Bekijk daarnaast ook prestatiegegevens, tussentijden en afstand/hoogte, plus een overzicht van belangrijke routepunten die eraan komen.

Garmin Forerunner 955

ClimbPro

Gebruik de ClimbPro klimplanner tijdens routes om real-time informatie over je huidige en komende klimtochten te bekijken, inclusief hellingshoek, afstand en hoogtewinst.

Garmin Forerunner 955

Veiligheids- en trackingfuncties

Als jij je onveilig voelt of als je Garmin Forerunner 955 registreert dat er een ongeval is gebeurd, verzenden de hulp- en ongevaldetectiefuncties4 je locatie naar de contactpersonen voor noodgevallen. Ongevaldetectie is standaard alleen ingeschakeld voor bepaalde activiteitenprofielen.

Garmin Forerunner 955

Koersen

Maak of zoek bestaande routes in de Garmin Connect app, zodat je altijd nieuwe plekken ontdekt om te hardlopen. Of plan ze op andere platformen zoals Strava en Komoot en synchroniseer ze vervolgens automatisch met je Forerunner smartwatch.

Garmin Forerunner 955

Garmin Forerunner 955

Hartslagmeting op de pols

De watch controleert voortdurend je hartslag met onze nieuwste generatie hartslagsensor en waarschuwt je als deze hoog blijft terwijl je rust. Het toestel meet ook hoe hard jij je inspant tijdens activiteiten — zelfs tijdens het zwemmen.

Garmin Forerunner 955

Energiebewaking met Body Battery

Meet de energieniveaus van je lichaam, zodat je de beste momenten kunt vinden om te bewegen en te rusten.

Garmin Forerunner 955

Slaapscore en geavanceerde slaapbewaking

Krijg een score voor je slaapkwaliteit en inzichten in hoe je beter kunt presteren. Je kunt zelfs de verschillende slaapstadia bijhouden, evenals hartslag, stress, Pulse Ox6 en ademhaling.

Garmin Forerunner 955

Pulse Ox sensor

Deze Pulse Ox-sensor om de pols bewaakt de zuurstofsaturatieniveaus in het bloed ter ondersteuning van geavanceerde slaapmonitoring en acclimatisering op grote hoogten.

Garmin Forerunner 955

Tracking van menstuatiecyclus

Gebruik de Garmin Connect app om je menstruatiecyclus of zwangerschap te volgen. Registreer symptomen, ontvang informatie over lichaamsbeweging en voeding, en nog veel meer. Je kunt zelfs gegevens op je pols zien en registreren.

Garmin Forerunner 955

Health snapshot functie

Registreer een sessie van 2 minuten om belangrijke gegevens vast te leggen, zoals hartslag, hartslagvariabiliteit, Pulse Ox, ademhaling en stress. Genereer vervolgens een rapport met deze statistieken via de Garmin Connect™ app op je compatibele smartphone om te delen.

Garmin Forerunner 955

Garmin Forerunner 955

Muziek op de pols

Download maximaal 2000 nummers en afspeellijsten van je Spotify®, Deezer of Amazon Music accounts (mogelijk is een abonnement vereist). Koppel een Buetooth headset rechtreeks aan je Garmin Forerunner 955 en geniet van een muziekje tijdens je training.

Garmin Forerunner 955

Energiebewaking met Body Battery

Reken snel en eenvoudig af met Garmin Pay voor contactloos betalen via deelnemende providers.

Garmin Forerunner 955

Smartphone meldingen

Ontvang e-mails, sms-berichten en meldingen rechtstreeks op je watch wanneer deze is gekoppeld met een Apple® or Android™ smartphone. Je kunt zelfs sms-berichten beantwoorden als je een Android telefoon hebt.

Garmin Forerunner 955

Smart Trainer bediening

Bedien je Smart Trainer via ANT+® technologie voor simulatie van koersen, automatische veranderingen in weerstand en workoutprompts wanneer je koersen of workouts gebruikt vanaf je Garmin Forerunner 955.

Garmin Forerunner 955

Garmin Connect App

Bekijk je gezondheids- en fitnessgegevens, maak verbinding en neem contact op met vrienden, meld je aan voor uitdagingen om badges en meer te verdienen - allemaal in ťťn gratis app zonder abonnement.

Garmin Forerunner 955

Connect Iq Store

Voeg wijzerplaten, gegevensvelden en apps toe aan je gekoppelde watch vanuit de Connect IQ Store app die je hebt gedownload op je compatibele smartphone.

Accessoires

Garmin Index S2 weegschaal

Index S2 weegschaal

winkelwagen adviesprijs € 150,- bij ons € 119,-

Aftershokz Bluetooth headset

Shokz Bluetooth headset

winkelwagen bij ons € 139,-

Garmin horloge charging dock

Garmin horloge charging dock

winkelwagen bij ons € 29,95

Garmin oplaadkabel

Garmin oplaadkabel
 

winkelwagen bij ons € 25,-

Garmin oplaadkabel

WayPoint oplaadkabel 1 meter

winkelwagen adviesprijs € 20,- bij ons € 15,-

Garmin HRM-Tri

Garmin hartslagband HRM-Pro Plus

winkelwagen adviesprijs € 130,- bij ons € 110,-

010-12102-00

Cadanssensor v2
 

winkelwagen bij ons € 39,95

010-12102-00

Snelheidssensor v2
 

winkelwagen bij ons € 39,95

010-12102-00

Snelheids- en cadanssensor v2

winkelwagen bij ons € 69,95

In de doos

 • Garmin Forerunner 955
 • Oplaad- / gegevenskabel
 • Documentatie

Handleiding Garmin Forerunner 955

 

Specificaties

Algemeen

 • Lenzen: Corning® Gorilla® Glass DX
 • Sierranden: Met glasvezel versterkt polymeer
 • Compatibel met QuickFit™ watchbandjes: Ja (22 mm compatibel)
 • Bandmateriaal: Siliconen
 • Grootte behuizing, BxLxH: 46,5 x 46,5 x 14,4 (mm) Bandjes met de maat Large passen om polsen met een omtrek van 130-220 mm
 • Aanraakscherm: Ja
 • Kleurenscherm: Ja
 • Schermgrootte, BxH: 33 mm (1,3″) diameter
 • Schermresolutie, BxH: 260 x 260 pixels
 • Type scherm: In zonlicht afleesbaar, transflectief memory-in-pixel (MIP)
 • Gewicht: 52 gram
 • Levensduur van batterij:
  • Smartwatch-modus: Tot 15 dagen
  • Modus Alleen GPS zonder muziek: Tot 42 uur
  • Modus GNSS alle systemen plus multi-band met muziek: Tot 8,5 uur
  • Modus GNSS alle systemen plus multi-band zonder muziek: Tot 20 uur
  • UltraTrac modus: Tot 80 uur
 • Classificatie waterbestendigheid: Zwemmen, 5 ATM
 • Geheugen/geschiedenis: Bluetooth®, ANT+®

Klokfuncties

 • Time/date: Ja
 • Tijdsynchronisatie via GPS: Ja
 • Automatische zomertijd: Ja
 • Wekker: Ja
 • Timer: Ja
 • Stopwatch: Ja
 • Tijd zon op/zon onder: Ja

Gezondheidsbewaking

 • Hartslagmeter om de pols (constant, elke seconde): Ja
 • Dagelijkse hartslagmeting bij rust: Ja
 • Abnormale-hartslagwaarschuwingena (hoog en laag): Ja
 • Respiration rate (24x7): Ja
 • Pulse Ox bloedzuurstofsaturatie: Ja (spot-check, en optionele acclimatisering gedurende de hele dag en in slaap)
 • Fitnessleeftijd: Ja
 • Body Battery™ energiemonitor: Ja
 • Volg de hele dag uw stressniveau: Ja
 • Herinneringen voor ontspanning: Ja
 • Ontspanningsbeademingstimer: Ja
 • SlaapJa (geavanceerd): Ja
 • Slaapmonitoring (slaapscore en inzichten): Ja
 • HydratatieJa (in Garmin Connect™ en optionele Connect IQ™ widget): Ja
 • Gezondheidstracking voor vrouwen: Ja (in Garmin Connect™ en optionele Connect IQ™ widget)
 • Health snapshot

Sensors

 • GPS: Ja
 • GLONASS: Ja
 • Galileo: Ja
 • Positionering op meerdere frequenties: Ja
 • Garmin Elevate™ polshartslagmeter: Ja
 • Barometrische hoogtemeter: Ja
 • Kompas: Ja
 • Gyroscoop: Ja
 • Versnellingsmeter: Ja
 • Thermometer: Ja
 • Acclimatisering pulse oxymeter: Ja

Dagelijkse smartfuncties

 • Connectiviteit: Bluetooth®, ANT+®, Wi-Fi®
 • Connect IQ™ downloadbare watch faces, gegevensvelden, widgets en apps: Ja
 • Connect IQ™ Store op toestel: Ja
 • Smartphone meldingen: Ja
 • Sms-antwoord/telefoongesprek weigeren met sms (alleen Android™): Ja
 • Kalender: Ja
 • Weer: Ja
 • Realtime instellingen worden gesynchroniseerd met de mobiele app Garmin Connect™: Ja
 • Batterijbesparing - aanpasbaar horloge met laag energieverbruik: Ja
 • Muziekbediening: Ja
 • Speelt muziek af: Ja
 • Muziekopslag: Tot 2000 nummers
 • Vind mijn telefoon: Ja
 • Functie Vind mijn horloge: Ja
 • VIRB® afstandsbediening: Ja
 • Compatibiliteit met smartphone: iPhone®, Android™
 • Kan worden gekoppeld met Garmin Golf app: Ja
 • Compatibel met Garmin Connect™ Mobile: Ja
 • Garmin Pay™: Ja

Veiligheids- en trackingfuncties

 • LiveTrack: Ja
 • Berichten van toeschouwers: Ja (met compatibele smartphone)
 • Group LiveTrack: Ja
 • Live Event delen: alleen Android™
 • Ongevallendetectie tijdens bepaalde activiteiten: Ja
 • Hulp: Ja

Tactische functies

 • Dubbele grid-coŲrdinaten: Ja

Activiteiten-trackingfuncties

 • Stappenteller: Ja
 • Bewegingsbalk (verschijnt op toestel na periode van inactiviteit; door een paar minuten te lopen, zet u de balk weer op nul): Ja
 • Automatisch doel (leert uw activiteitsniveau en wijst een dagelijks stapdoel toe): Ja
 • Verbrande calorieŽn: Ja
 • Verdiepingen omhoog: Ja
 • Afgelegde afstand: Ja
 • Minuten intensieve training: Ja
 • TrueUp™: Ja
 • Move IQ™: Ja
 • Garmin Connect ™ Uitdagingen-app: Ja (optionele Connect IQ app)

Fitnessapparatuur / Gym

 • Beschikbare activiteitenprofielen voor de sportzaal: Krachttraining, HIIT, cardio- en crosstraining, step-aerobics, traplopen, indoor klimmen, boulderen, indoor roeien, pilates, yoga
 • Cardiotrainingen: Ja
 • Krachttraining: Ja
 • HIIT-trainingen: Ja
 • Yoga workouts: Ja
 • Pilates workouts: Ja
 • On-screen workout animations: Ja
 • Trainingsspierkaarten op het scherm: Ja
 • Automatische herhalingsteller: Ja

Trainings-, plannings- en analysefuncties

 • HS-zones: Ja
 • HS-waarschuwingen: Ja
 • HS-calorieŽn: Ja
 • % HS max.: Ja
 • % HSR: Ja
 • Hersteltijd: Ja
 • Auto max. HS: Ja
 • HR Broadcast (zendt hartslaggegevens via ANT+™ naar gekoppelde apparaten): Ja
 • Ademhalingsfrequentie (tijdens oefening): Ja (met compatibel accessoire): Ja
 • Snelheids- en afstandsmeting via GPS: Ja
 • Aanpasbare gegevenspagina's: Ja
 • Aanpasbare activiteitenprofielen: Ja
 • Auto Pause®: Ja
 • Intervaltraining: Ja
 • Verbeterd interval (inclusief open herhalingen, gegevenspagina voor intervals, rustscherm en automatische detectie): Ja
 • Geavanceerde workouts: Ja
 • Downloadbare trainingsplannen: Ja
 • Auto Lap®: Ja
 • Handmatige ronde: Ja
 • Rusttimers: Ja
 • Configureerbare rondewaarschuwingen: Ja
 • Hartslag- en hoogteacclimatisatie: Ja
 • VO2 Max (hardlopen): Ja
 • VO2 max. (trail run): Ja
 • Realtime uithoudingsvermogen: Ja
 • Trainingsstatus (beoordeel of uw training effectief is door trainingsgegevens bij te houden, zoals VO2 max. en anaerobe drempel en vergelijk deze met recente gegevens)verbeterd: Ja
 • Trainingsbelasting (combineert de hartslag met VO2 max. om de intensiteit van de training gedurende 28 dagen te beoordelen, zodat u binnen het optimale bereik bent om uw doel te halen): Ja
 • Focus trainingsbelasting: Ja
 • Trainingseffect (aeroob): Ja
 • Trainingseffect (anaeroob): Ja
 • Primair voordeel (labels met trainingseffecten): Ja
 • Verbeterde hersteltijd: Ja
 • Dagelijkse aanbevolen workouts: Ja (7 dagen)
 • Aanpasbare waarschuwingen: Ja
 • Audiomeldingen: Ja
 • Finishtijd: Ja
 • Virtual Partner: Ja
 • Virtual Racer™: Ja
 • Automatische multisportactiviteiten: Ja
 • Handmatige multisportactiviteiten: Ja
 • Koersbegeleiding: Ja
 • Segmenten (Live, Garmin): Ja
 • Strava functies (Beacon, Live Segments): Ja
 • Rond parcours maken (hardlopen/fietsen): Ja
 • Trendline™ routeplanning op basis van populariteit: Ja
 • Vergrendeling aanraking/knop: Ja
 • Sneltoetsen: Ja
 • Auto Scroll: Ja
 • Activiteitengeschiedenis op horloge: Ja
 • Physio True-Up: Ja

Hardloopfuncties

 • Beschikbare hardloopprofielen: Hardlopen, hardlopen op buitenbaan, hardlopen op loopband, hardlopen op binnenbaan, trailrunning, virtueel hardlopen, ultrarunning
  Afstand, duur en snelheid op basis van GPS
 • Hardloopdynamiek: Ja (met compatibel accessoire)
 • Verticale oscillatie en ratio (de mate van 'staphoogte' in uw hardloopbeweging en het kosten-baten percentage voor uw staplengte): Ja (met compatibel accessoire)
 • Grondcontacttijd en balans (toont hoe lang uw voet op de grond is in plaats van in de lucht tijdens uw hardloopbeweging, en geeft inzicht in uw hardloopsymmetrie): Ja (met compatibel accessoire)
 • Staplengte (real-time): Ja (met compatibel accessoire)
 • Cadans (real-time aantal stappen per minuut): Ja
 • Prestatieconditie (na 6-20 minuten hardlopen wordt uw real-time conditie met uw gemiddelde fitnessniveau vergeleken): Ja
 • Lactaatdrempel (door een analyse van uw tempo en hartslag wordt ingeschat wanneer uw spieren snel vermoeid zullen raken): Ja (met compatibel accessoire)
 • PacePro™ tempostrategieŽn: Ja
 • Hardloopsessies: Ja
 • Raceprognose: Ja
 • Ondersteuning voor snelheids- en cadanssensor (met sensor): Ja

Golffuncties

 • Vooraf geladen met 42.000 banen wereldwijd: Ja
 • Afstand tot voorkant, midden en achterkant van de green: Ja
 • Afstand tot layups/doglegs: Ja
 • Slagafstand berekenen (bereken de exact afstand voor slagen vanaf de hele baan): Automatisch
 • Digital scorecard: Ja
 • Statistieken bijhouden (slagen, putts per ronde, greens en fairways hit ): Ja
 • Garmin AutoShot™: Ja
 • Garmin CourseView updates: Ja
 • GreenView met handmatige pinpositionering: Ja
 • Hindernissen en doelen op de baan: Ja
 • PinPointer: Ja
 • Handicapscore: Ja
 • Compatibel met TruSwing™: Ja
 • Rondetimer/kilometerteller: Ja
 • Toegestaan bij wedstrijden: Ja

Buitenrecreatiefuncties

 • Beschikbare buitenrecreatieprofielen: Hiken, klimmen, skiŽn, snowboarden, off-piste skiŽn, klassiek langlaufen, langlaufen vrije stijl, suppen, roeien, kajakken, sneeuwschoenlopen, kaarten, navigeren, tennis, pickleball, padel, volg mij, projecteer waypoint
 • Navigatie van punt naar punt: Ja
 • Kruimelspoor in real-time: Ja
 • Terug naar start: Ja
 • TracBack®: Ja
 • UltraTrac modus: Ja
 • Mijn omgeving modus: Ja
 • Functie Verderop: Ja
 • Hoogteprofiel: Ja
 • Afstand tot bestemming: Ja
 • Barometrische trendindicator: Ja
 • ClimbPro™ klimrouteplanner: Ja
 • Automatisch klimmen tijdens trailrun: Ja
 • Verticale snelheid: Ja
 • Totale stijging/daling: Ja
 • Voorspellend hoogteprofiel: Ja
 • Vooraf geÔnstalleerde topografische kaarten: Ja
 • Vooraf geladen wegen- en trailkaarten: Ja
 • Ondersteuning voor downloadbare kaarten: Ja
 • GPS-coŲrdinaten: Ja
 • Peil en ga: Ja
 • OppervlakteberekeningJa (via Connect IQ™): Ja
 • Jaag-/viskalenderJa (via Connect IQ™): Ja
 • Geprojecteerd waypoint: Ja
 • Zon- en maangegevens: Ja
 • XERO™ locaties: Ja

Fietsfuncties

 • Garmin fietskaart (navigeerbare wegenkaarten voor fietsers): Ja
 • Beschikbare fietsprofielen: Fietsen, wielrennen, mountainbiken, gravelrijden, woon-werkverkeerfietsen, fietstochten, e-fietsen, e-mountainbiken, indoor fietsen, veldrijde
 • Tijd-/afstandwaarschuwing (er klinkt een alarm als u een doel hebt bereikt): Ja
 • Koersen (resultaten vergelijken met eerdere activiteiten): Ja
 • MTB Grit & Flow: Ja
 • Fietsronde en maximaal vermogen per ronde (met vermogenssensor): Ja
 • Race tegen een activiteit: Ja
 • FTP (Functional Threshold Power): Ja (met compatibel accessoire)
 • Compatibel met Vector™: Ja
 • Compatibel met vermogenmeters (geeft de vermogensgegevens weer van compatibele ANT+™-vermogensmeters van andere leveranciers): Ja
 • Geavanceerde Vector ondersteuning: Ja
 • Compatibel met Varia Vision™ (head-mounted display): Ja
 • Compatibel met Varia™ radar (naar achteren gerichte radar): Ja
 • Compatibel met Varia™ lampen: Ja
 • Ondersteuning voor snelheids- en cadanssensor (met sensor): Ja

Zwemfuncties

 • Beschikbare zwemprofielen: Zwemmen in het zwembad of open water, zwemmen/hardlopen
 • Meetwaarden zwemmen in open water (afstand, tempo, aantal slagen, slagsnelheid, calorieŽn): Ja
  Meetwaarden zwemmen in zwembad (aantal banen, afstand, tempo, aantal slagen, slagsnelheid, calorieŽn): Ja
 • Detectie slagtype (vrije slag, rugslag, borstcrawl, vlinderslag): Ja
 • Training registreren: Ja
 • Standaard rusttimer (vanaf 0): Ja
 • Herhalen aan op" rusttimer: Ja
 • Auto rust: Ja
 • Tijds- en afstandswaarschuwingen: Ja
 • Tempowaarschuwingen (alleen bij zwemmen in zwembad): Ja
 • Aftellen starten: Ja
 • Zwemworkouts: Ja
 • Kritische zwemsnelheid: Ja
 • Hartslagmeter aan de pols voor onder water: Ja
 • Hartslag (real-time tijdens rust, statistieken van intervallen en sessies tijdens rust en automatische download van hartslaggegevens na zwemmen): Ja (met HRM-Swim™ of HRM-Pro™)

Laatste wijziging: 20 Jun, 2024
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkheden