Voor 16.00 uur besteld,morgen in huis*      Gratis verzenden vanaf € 50,-      Sinds 1999 dé specialist      5 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

bannermotornavigatie

Bel ons: 088-0226900


Motorrit> Vessem Zumo XT2 introductie

Vessem: Garmin Zumo XT2 introductierit

winkel_vessem_02_1Zumo XT2 introductierit

  • Datum: zaterdag 10 juni 2023
  • Start: WayPoint Vessem
  • Lengte: ongeveer 180 km
  • Starttijd: Tussen 10.00 en 11.00 uur

Over de rit / dag

Deze rit is  te rijden met alle navigatiesystemen, de rit wordt aangeboden als GPX bestand met daarin een track. Wil je graag meer weten over de Zumo XT2 dan kan je in de ochtend een (korte) presentatie bijwonen waarin we de nieuwe Garmin Zumo XT2 demonstreren. Daarnaast hebben we een aantal Zumo XT2's beschikbaar waarmee je een proefrit kunt maken. De proefrit is niet de rit van 180KM maar een rondje van 20KM waarin je een goede indruk kunt krijgen van de Zumo XT2. Na de proefrit kun je de lange tocht alsnog maken (met je eigen syteem). De Zumo XT2 presentatie wordt gecombineerd met een clinic over het maken en overzetten van routes met MRA (MyRouteApp).

Zowel voor als na de rit is WayPoint Travel aanwezig. Ze houden zich bezig met het organiseren van motorreizen en motorvakanties naar onweerstaanbaar mooie plekken binnen en buiten Europa. Lijkt het je wat om ook na deze motorrit op je motor te springen en het avontuur aan te gaan? Laat je hier dan eens informeren over de mogelijkheden.

We hebben een leuke afwisselende route gemaakt door het Brabantse landschap, je rijdt tussen de weilanden, door leuke dorpjes en mooie wegen! Bij de start verwelkomen we je met koffie of thee en wat lekkers. Onderweg tref je ons ook nog tijdens een verzorgde stop  en bij terugkomst in Vessem word je wederom ontvangen met een drankje en een hapje!  Klik hier voor de routekaart, het gps bestand wordt kort voor de rit beschkbaar gesteld. Na de rit komt deze ook hier beschikbaar als download voor mensen die er 10 juni niet bij kunnen zijn.

We kijken terug op een erg succesvolle dag met veel enthousiaste rijders. Wil je de route alsnog rijden, download hem dan hieronder.

De routes

Laatste wijziging: 13 Jun, 2023
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenpaypal-40px