Voor 16.00 uur besteld,morgen in huis*      Gratis verzenden vanaf € 50,-      Sinds 1999 dé specialist      5 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

bannermotornavigatie

Bel ons: 088-0226900


Motorrit> Vessem Zumo XT2 introductie

Vessem: Garmin Zumo XT2 introductierit

winkel_vessem_02_1Zumo XT2 introductierit

  • Datum: zaterdag 10 juni 2023
  • Start: WayPoint Vessem
  • Lengte: ongeveer 180 km
  • Starttijd: Tussen 10.00 en 11.00 uur

Over de rit / dag

Deze rit is  te rijden met alle navigatiesystemen, de rit wordt aangeboden als GPX bestand met daarin een track. Wil je graag meer weten over de Zumo XT2 dan kan je in de ochtend een (korte) presentatie bijwonen waarin we de nieuwe Garmin Zumo XT2 demonstreren. Daarnaast hebben we een aantal Zumo XT2's beschikbaar waarmee je een proefrit kunt maken. De proefrit is niet de rit van 180KM maar een rondje van 20KM waarin je een goede indruk kunt krijgen van de Zumo XT2. Na de proefrit kun je de lange tocht alsnog maken (met je eigen syteem). De Zumo XT2 presentatie wordt gecombineerd met een clinic over het maken en overzetten van routes met MRA (MyRouteApp).

Zowel voor als na de rit is WayPoint Travel aanwezig. Ze houden zich bezig met het organiseren van motorreizen en motorvakanties naar onweerstaanbaar mooie plekken binnen en buiten Europa. Lijkt het je wat om ook na deze motorrit op je motor te springen en het avontuur aan te gaan? Laat je hier dan eens informeren over de mogelijkheden.

We hebben een leuke afwisselende route gemaakt door het Brabantse landschap, je rijdt tussen de weilanden, door leuke dorpjes en mooie wegen! Bij de start verwelkomen we je met koffie of thee en wat lekkers. Onderweg tref je ons ook nog tijdens een verzorgde stop  en bij terugkomst in Vessem word je wederom ontvangen met een drankje en een hapje!  Klik hier voor de routekaart, het gps bestand wordt kort voor de rit beschkbaar gesteld.

We willen graag weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen. Meld je daarom aan via het onderstaande formulier. Hierin kun je ook aangeven of je deel wilt nemen aan de presentatie van de Zumo XT2 / MRA en / of je een Garmin Zumo XT2 wilt uitproberen. Wanneer je juist benieuwd bent naar de TomTom Rider 550 dan is het ook mogelijk om daar een testrit mee te rijden.

Wat de presentatie betreft bieden we die op 2 tijdstippen aan. Het eerste kwartier gaat over de Zumo XT2 de rest van het  uur over MRA

  • Presentatie 1 start 09.30 uur
  • Presentatie 2 start 10.30 uur

Wat het proefrijden betreft: Waarschijnlijk heb je dan ook interesse in de presentatie, kies dan Presentatie 1 je kunt daarna de proefrit maken. Geen presentatie wel een proefrit? Dan kun je om 09.30 uur terecht.

Voor de deelnemers die gewoon met hun eigen systeem de route gaan rijden, die verwelkomen we tussen 10.00 en 11.00 uur. Na de koffie kun je op pad! Maar graag wel even aanmelden! Dan weten we ongeveer wat we in moeten kopen.

Inschrijfformulier

 

De routes

Laatste wijziging: 19 May, 2023
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenpaypal-40px