Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis* bolletje Gratis verzenden vanaf € 50,- bolletje Al 18 jaar dé specialist bolletje 5 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

bannerkaartmateriaal

Bel ons: 088-0226900


Kaartmateriaal> OnRoute> OnRoute Racefietskaart

OnRoute Racefietskaart

OnRoute Racefietskaart Benelux

Bij ons € 49,- 
bestelbalk

Omschrijving

OnRoute Racefietskaart Benelux

Plan routes die écht racefietsgeschikt zijn. De kaart is zo ontworpen dat de routeberekening je uitsluitend over trajecten zal sturen die mooi, boeiend en geschikt zijn voor de racefietser.

De OnRoute Racefietskaart is geschikt voor elke racefietser: amateur of professioneel. OnRoute Racefietskaart Benelux is super eenvoudig in gebruik, plug&play voorgeïnstalleerd op (micro)SD, geschikt voor de meeste Garmin GPS toestellen. De unieke racefietsroutering op deze digitale kaart brengt je van A naar B via de meest geschikte wegen voor de racefiets.

OnRoute Racefietskaart BeneluxRacefiets geschikte routes

De OnRoute Racefietskaart weet wat een racefietser wil. Hij wil geen onverharde stukken en dus ook geen semi-verharde stukken, zoals grindstroken, gravelpaden, tegelpaden, etc. Waar mogelijk wil hij langs prachtige landschappen, bosrijke gebieden, langs het water en bij voorkeur niet door industriezones of saaie bebouwde kommen. De racefietser heeft voorkeur voor rustige, autovrije of autoluwe wegen. Uiteraard mogen de populaire trajecten uit de  wielerklassiekers zoals De Muur, de Cauberg, de Kwaremont, de Paddestraat, of één van al die andere wielerlegendes niet ontbreken. De route moet gevormd worden met een beperkt aantal afslagen of gevaarlijke kruispunten zodat je het tempo hoog kan houden en de route zo veilig mogelijk is, ook voor groepen.
De unieke racefietsroutering op deze digitale kaart brengt je van A naar B via bovenstaande criteria over de meest geschikte wegen voor de racefiets.

Uniek racefiets routeringalgoritme

Het unieke racefiets routeringalgoritme en racefietsnetwerk komt tot stand via de combinatie van:

  • de OpenStreetMap basiskaart met de duizenden updates van hun community
  • de fysieke kenmerken van de weg (verharding, breedte, continuïteit, verkeersdrukte, ...)
  • de omgevingsfactoren zorgen voor een unieke "mooiste" routering
  • de meer dan 4 miljoen routes uit de RouteYou community waaruit we de beste trajecten afleiden voor de racefiets
  • de racefietservaring van duizenden racefietsroutes
  • de belangrijke delen van bekende wielerklassiekers

Doordat er op de OnRoute Racefietskaart voorkeur gegeven wordt aan het specifieke racefietsnetwerk kunnen toestellen sneller een route berekenen. Om diezelfde reden is voor de toestellen ook mogelijk geworden om routes over langere afstanden te berekenen ten opzichte van andere fietskaarten.

Laatste wijziging: 23 Nov, 2021
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenpaypal-40px