Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*    Gratis verzenden vanaf € 50,-    Sinds 1999 dé specialist     5 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

bannermotornavigatie

Bel ons: 088-0226900


Motornavigatie > Optimate

OptiMATE acculaders

Ook voor acculaders ben je bij WayPoint aan het juiste adres. We bieden de acculaders aan van de nummer 1 op dit gebied, OptiMATE. Er zijn verschillende types te koop, maar de OpitMATE dual program is het best geschikt voor motoren. Momenteel bieden we 2 types aan. De OptiMATE Dual Program TM340 en de OptiMATE 4 CAN-bus edition. De CAN-bus edition is speciaal ontwikkeld voor BMW motoren en werken goed samen met het CAN-bus systeem. Mocht je over een normale OptiMATE 4 beschikken en je stapt over op een BMW dan is de OptiMATE aan te passen zodat deze ook met het CAN-bus systeem overweg kan.

1_s300

OptiMATE 4 Dual Program TM340

  • Geschikt voor STD-, AGM- en Gel-accu's
  • Meest vertrouwde en geavanceerde acculader binnen de motorfietsbranche
  • Eenvoudig in gebruik

OptiMATE 4 CAN-bus edition

OptiMATE 4 CAN-bus edition

  • Werkt perfect samen met het CAN-bus systeem van BMW
  • Bevat een 8-staps laadprogramma
  • Eenvoudig in gebruik

OptiMATE CANBUS plug kabel set 09

OptiMATE CANBUS plug kabel set 09

Sluit je OptiMATE aan op een DIN stopcontact. Beschik je over een  OptiMATE Dual Program en je wilt deze nu gaan gebruiken met een BMW  CAN-bus systeem dan kun je de OptiMATE dual program aanpassen zodat deze  goed samenwerkt met het CAN-bus systeem.

OptiMATE hook

OptiMATE hook

De OptiMATE hook bevestig je eenvoudig aan je OptiMATE lader. Je kunt de  OptiMATE nu aan je stuur hangen zodat deze niet meer op de grond hoeft  te liggen.

Laatste wijziging: 26 Jun, 2024
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkheden