Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*      Gratis verzenden vanaf € 50,-      Sinds 1999 dé specialist      5 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

banner_fietsnavigatie

Bel ons: 088-0226900

Mio 405HC

Mio Cyclo 405 Europa

Niet meer leverbaar 

Mio Cyclo serie:

Mio Cyclo DiscoverMio Cyclo Discover ConnectMio Cyclo 210

Omschrijving

Mio Cyclo 405Mio Cyclo 405HC: Maak kennis met uw ideale fietsgezel

Fietsen en verkennen

Stel je voor dat je door het Belgische platteland fietst of een bergetappe uit de Ronde van Frankrijk rijdt. Dan zou het toch geweldig zijn als u op een trouwe fietsgezel kon rekenen om je daarbij te begeleiden en ondersteunen? En dat is precies wat de Mio Cyclo 405 doet.
Met de complete kaart van Europa die gedurende de hele levensduur up-to-date blijft, kom je overal waar je heen wilt. Neem de fiets mee op vakantie en raak nooit meer de weg kwijt. Fiets de bekendste fietsroutes in Europa en houd tegelijkertijd je prestaties bij.

Ontworpen voor prestaties

Het is ontzettend frustrerend om te ontdekken dat het scherm van je nieuwe fietsnavigatie onleesbaar is als de zon schijnt. Daarom heeft de Mio Cyclo 405  een plat 4-inch aanraakscherm met antiglare waarvan je tijdens het fietsen probleemloos kaarten, aanwijzingen en statistieken kunt aflezen.
De nieuwe Mio Cyclo 405 -gebruikersinterface is nu nog intuïtiever. Het systeem is zo gebruiksvriendelijk dat je binnen enkele minuten op de fiets zit, waarschijnlijk zonder de handleiding te hoeven raadplegen. En daarnaast krijg je alle prestatiegegevens en statistieken die je nodig hebt. De perfecte combinatie van eenvoud en functionaliteit.
De Mio Cyclo 405 HC is uitgerust met een geïntegreerde ANT+-sensor, ANT+-hartslagmonitor en snelheids- en cadanssensor, zodat je je eigen prestaties kunt controleren en bijhouden. Alle statistieken worden geregistreerd, zodat je ze later kunt bekijken en analyseren.

Verrassend leuke functies

De unieke 'Surprise-Me'-functie laat je kiezen uit drie afzonderlijke routes op basis van tijd, afstand of bestemming. Het is de ideale manier om een nieuwe plek te verkennen of je trainingsritten een nieuwe impuls te geven.
Via een Bluetooth-verbinding met uw smartphone kunt u onderweg groepsberichten ontvangen vanuit de social media (WhatsApp, Twitter en Facebook).
Met de nieuwe lap functie kun je tijden vastleggen tussen locaties of voor ingestelde afstanden. De functie wordt eenvoudig geregeld met één van drie apparaattoetsen, waarmee je ook rechtstreeks gegevens kunt vastleggen.
Maak verbinding met MioShare en synchroniseer de ritten rechtstreeks met Strava om ze later te bekijken, te analyseren en met anderen te delen. Strava-segmenten, geschikt voor binnen- en buitentrainingen.

Mio Cyclo 405Mio Cyclo 405Mio Cyclo 405

Eigenschappen

 • 4" plat, bij zonlicht leesbaar aanraakscherm met anti-glare
 • Hardware met 3 knoppen voor aan/uit, lap functie en start opname
 • Volledige fietskaarten van Europa vooraf geïnstalleerd – Open Street Maps, klaar voor gebruik
 • Strava Live Segmenten – binnen- en buitentraining
 • Groepsberichten van sociale apps – ontvang berichten op het scherm (WhatsApp, Twitter, Facebook Messenger) via Bluetooth® verbinding met een smartphone
 • Lap functie - hiermee kan de gebruiker verschillende segmenten van een rit markeren of zijn rondes markeren op gespecificeerde intervallen, waardoor hij/zij wordt uitgedaagd zijn resultaten per ronde of segment te verbeteren
 • Eenvoudige en gebruiksvriendelijke navigatie - grote cijfers op het scherm en eenvoudige menustructuur
 • Surprise Me™ - bepaal de tijd, afstand of bestemming en kies uit 3 verrassende routes
 • Voorkeursknooppuntenoptie ingebouwd voor België en Nederland
 • Geïntegreerde ANT+-sensor – en met draadloze hartslagmonitor en magneetloze snelheids- en cadanssensor
 • Sluit aan op elektronische Shimano Di2- fietsschakelsystemen. Leest en registreert de schakelgegevens van de elektronische Shimano Di2-schakelgroepe
 • Ondersteunt Shimano Di2-bediening op afstand voor het schakelen tussen pagina's op het dashboard en het starten/stoppen van registratie
 • Desktop-applicatie - één basishulpprogramma om het apparaat eenvoudig te beheren, nieuwe routes te downloaden en ervaringen te delen

Laatste wijziging: 17 Jan, 2024
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkheden