Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*      Gratis verzenden vanaf € 50,-      Sinds 1999 dÚ specialist      5 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

banner_communicatie

Bel ons: 088-0226900


Communicatie > Sena > Sena 3S

Sena 3S-WB

Sena 3S Plus hybride microfoon

Klik hier voor meer informatie  

Sena 3S

Sena 3S-B beugelmicrofoon

adviesprijs € 109,95 bij ons € 99,-   
bestelbalk

Omschrijving

Sena 3SDe Sena 3S is een Bluetooth 3.0 stereo headset met Bluetooth intercom voor motorrijders. De Sena 3S kan worden gekoppeld aan een navigatiesysteem of een Bluetooth mobiele telefoon. Je kunt stereo muziek luisteren en een full-duplex intercom conversatie houden met een passagier of andere motorrijder.

Eenvoudig ontwerp

De Sena 3S beugelmicrofoon heeft bij de microfoon het eenvoudig te bedienen tweeknopsbedieningspaneel, bij de plakmicrofoonversie is dit paneel apart te bevestigen. De speakers, microfoon en het bedieningspaneel kunnen eenvoudig worden bevestigd in de helm.

Bluetooth

Het is belangrijk bij het gebruik van een Bluetooth headset dat de headset verbonden blijft. Alle Sena headsets hebben standaard Bluetooth 3.0 technologie die het mogelijk maakt om je navigatieaanwijzingen te horen, draadloos te kunnen bellen of muziek te beluisteren. Ook het draadloos communiceren met een passagier of andere motorrijder (maximale afstand 200 m) via Bluetooth is mogelijk.

Geluidskwaliteit

De geluidskwaliteit van de headset is een belangrijke wens voor het maken van een keuze voor een headset. Alle Sena producten zijn voorzien van speakers met kristalheldere en natuurlijke geluidskwaliteit. De set heeft een ge´ntegreerde audio booster die zorgt voor voldoende geluid ook in een lawaaiige omgeving. Het ingebouwde geluidsreductiemechanisme en het audio boosting systeem zorgen ervoor dat je de headset helden en luid kunt horen

Firmware updates

Voor Sena headsets komen er  met enige regelmaat nieuwe firmware updates uit, die na registratie kostenloos op de headset geladen kunnen worden. De updates zorgen ervoor dat de Sena 3S optimaal gebruikt kan blijven worden met up-to-date functionaliteiten en mogelijkheden in deze tijden van snel wijzigende Bluetooth- en smartphoneontwikkelingen.

Stemaanwijzingen

De Sena 3S geeft gesproken aanwijzingen over de status van de headset. Dit is echter niet Nederlandstalig, maar je kunt de headset instellen op Engels of Duits.

Eigenschappen

  • Bluetooth 3.0
  • Intercom mogelijkheid maximaal 200 meter (zeker voldoende voor rijder/duo, voor motor-naar-motor niet echt geschikt)
  • A2DP
  • ge´ntegreerde versterker, die echt voor voldoende volume zorgt.
  • 8 uur spreektijd en 7 dagen standby; 2,5 uur laadtijd
  • Firmware is te updaten

Laatste wijziging: 07 Feb, 2024
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkheden