Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*      Gratis verzenden vanaf € 50,-      Sinds 1999 dť specialist      5 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

banner_communicatie

Bel ons: 088-0226900


Communicatie > Autocom > Autocom Logic

Autocom Logic

Autocom Logic (Kit L-1)

€ 264,95 € 150,-  
bestelbalk

 

De Autocom Logic (Kit L-1) is het basis systeem van Autocom, een prima systeem voor de motorrijder die wil luisteren naar (stereo) muziek, navigatieaanwijzingen wil horen en bike-to-bike wil communiceren. Daarnaast is het mogelijk om het systeem uit te breiden met een extra headset zodat er ook met een duo passagier gepraat kan worden. Het systeem is zowel op batterijen te gebruiken als in te bouwen op de motor. Het systeem kan gebruikt worden op iedere motor en bij iedere snelheid, met of zonder oordoppen.

Kit L1 bevat de Logic-hub, een stereoheadset met ruisonderdrukking voor de bestuurder, standaardtelefoon- en stereomuziekkabels, en standaard 4 aux aansluitingen voor uw favoriete GPS, telefoon stereomuzieksysteem en motor-naar-motor-radio. Daarnaast is het mogelijk een optionele enkele of dubbele interne draadloze stereo-Bluetooth-interface aansluiten, zodat er probleemloos verbinding gemaakt kan worden met maximaal 6 apparaten.

Belangrijke functies

 • Insteekbare staafmicrofoon van ultrahoge kwaliteit met ruisonderdrukking. Deze fenomenale microfoon vangt uw stem op en onderdrukt zo veel mogelijk ongewenste omgevingsgeluiden in de helm.
 • Onafhankelijke afgestemde filters voor actieve ruisonderdrukking met spraakversterking. Deze filters werken samen met de microfoons met ruisonderdrukking en zorgen ervoor dat er nog minder ruis wordt versterkt door het systeem of de luidsprekers (standaard wordt 99% van de ruis onderdrukt bij 112 km/u en 95% bij 160 km/u) terwijl de spraak wordt versterkt, zodat ook bij hoge snelheden een duidelijk gesprek kan worden gevoerd (getest tot 289km/u)
 • Spraakactivering (VOX) schakelt de microfoon(s) volledig uit wanneer er niet wordt gesproken, zodat er absoluut geen ruis wordt versterkt door de luidsprekers. Dit maakt niet alleen het motorrijden minder vermoeiend, maar zorgt er ook voor dat geen ruis wordt toegevoegd aan het geluid van alle andere functies (zoals motor-naar-motor-radio, GPS, telefoon, stereomuziek, enz.)
 • Side-tone. Hiermee kunt u uw eigen stem duidelijk horen, zodat u op normale toon kunt spreken, ongeacht de omgevingsgeluiden in uw helm. U hoeft dus niet meer te schreeuwen zoals bij de producten zonder side-tone. Via side-tone kunt u ook horen of de VOX-functie correct is ingesteld en goed werkt, en dat zorgt voor betere communicatie van bestuurder naar passagier en betere handsfree communicatie via de motor-naar-motor-radio met spraakactivering. Zo weet u zeker dat zij horen wat u hoort, zonder side-tone is dat niet mogelijk.
 • Full duplex. Hierdoor kunnen de bestuurder en de passgier tegelijkertijd op normale toon met elkaar spreken of een telefoongesprek voeren. Met full duplex hoeft u niet te wachten en hoeft u niet telkens "over" te zeggen. Zo kunt u belangrijke informatie altijd onmiddellijk doorgeven (bijvoorbeeld "pas op voor de vrachtwagen"), zelfs als u systemen op ander ingangen gebruikt. De communicatie tussen bestuurder en passagier wordt nooit onderbroken of uitgeschakeld wanneer u andere functies gebruikt.
 • Onafhankelijke hoofdvolumeregelaars voor bestuurder en passagier. Hiermee kunt u het volume voor elke headset afzonderlijk regelen. Ideaal voor gebruik met of zonder oordoppen. Elke regelaar heeft een eigen kleur, zodat u de regelaars gemakkelijk uit elkaar kunt houden.
 • Onafhankelijke stereoversterkers van hoge kwaliteit. Hiermee wordt stereogeluid van hoge kwaliteit weergegeven op elke stereoheadset.
 • Krachtige, superslanke stereoluidsprekers. De ergonomisch vormgegeven luidsprekers bieden optimaal comfort en geluid van hoge kwaliteit en kunnen met of zonder oordoppen worden gebruikt.
 • Hoogwaardige robuuste, waterbestendige headsetkabels en –connectoren. De connectoren kunnen snel worden losgemaakt in noodgevallen en zijn voorzien van grote oriŽntatiemarkeringen, zodat u ze zelfs met handschoenen aan gemakkelijk kunt aansluiten.
 • Optionele enkele of dubbele interne, insteekbare draadloze stereo-Bluetooth interfaces. Voor draadloze verbindingen met stereotelefoons, GPS-systemen, muzieksystemen enz.

In de doos: Logic Kit-L1

 • Logic hub
 • Part 2119 Stereo headset met ruisonderdrukking
 • Part 2174 Standaard telefoonkabel 150mm (aparte adapter vaak nog nodig)
 • Part 2243 Stereo muziekkabel 150 m

In de doos: Logic Kit-L2

 • Logic hub
 • Part 2119 Stereo headset met ruisonderdrukking
 • Part 2116 Stereo headset passagier
 • Part 2174 Standaard telefoonkabel 150mm (aparte adapter vaak nog nodig)
 • Part 2243 Stereo muziekkabel 150 m

Laatste wijziging: 21 Mar, 2023
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkheden