Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*      Gratis verzenden vanaf € 50,-      Sinds 1999 dé specialist      5 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

banner_communicatie

Bel ons: 088-0226900

De Duitse fabrikant IMC heeft veel leuke motorintercom produkten in haar programma welke kwalitatief en kwa prijs goed liggen. Ten opzichte van de duurdere Baehr en Autocom systemen hebben ze voor goede prijzen veel aansluitmogelijkheden. Ze zijn bijna allemaal voorbereid op het aansluiten van een muziekbron, telefoon of navigatie-systeem.

De systemen die geschikt zijn voor het gebruik op 1 motor zijn de MIT-30 en de MIT-100.

De MIP-200 bevat naast de intercom-functie voor op 1 motor ook een PMR zender.

De headsets welke IMC gebruikt zijn erg goed. De klankkasten van de speakers zijn van metaal, maar wel ultradun. Ze een doorsnede van 36mm dit formaat is belangrijk omdat onder een helm je oorschelpen niet meer werken. De positie van de speakers ten opzichte van je oren is dan erg belangrijk. Hoe groter de doorsnee, hoe meer speling je hebt bij het inbouwen. De speakers van IMC voldoen aan deze kriteria, door deze sublieme klankkasten is de verstaanbaarheid ook bij hogere snelheden goed.

Laatste wijziging: 21 Mar, 2023
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkheden