Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*      Gratis verzenden vanaf € 50,-      Sinds 1999 dé specialist      5 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

banner_communicatie

Bel ons: 088-0226900


Communicatie > Baehr intercom > Baehr Verso

Baehr Verso

bij ons € 469,-  
bestelbalk

Baehr Verso XL

bij ons € 599,-  
bestelbalk

Omschrijving

Baehr Verso

Het all-round systeem. Is te gebruiken op alle types motoren. Omdat er vele verschillende types motoren en helmen zijn, kunnen handmatig worden ingesteld:

  1. windgevoeligheid van de microfoon in de helm van de bestuurder
  2. windgevoeligheid van de microfoon in de helm van de passagier
  3. verdeling van de hoeveelheid muziek tussen de helm van de bestuurder en van depassagier. Dit met een maximum van 80% voor de ene helm en een minimum van 20% voor de andere helm, dus het radiogeluid is niet helemaal uit te zetten. Het volume wordt op de radio of walkman zelf geregeld.
  4. volume in de helm van de bestuurder
  5. volume in de helm van de passagier.

Hiertoe bevinden zich 5 afdekdopjes op het waterdichte kastje die er met de hand op- en afgedraaid kunnen worden. Daaronder bevinden zich kleine schroefjes die met een bijgeleverd schroevendraaiertje versteld kunnen worden. De eigenaar van het systeem kan zelf de instellingen veranderen. Als na een paar testritten de instellingen eenmaal vastliggen, hoeft er niets meer veranderd te worden en kan men blijvend genieten van een systeem dat tot boven de 200 km/uur perfect functioneert. Tijdens het rijden wordt het volume automatisch verhoogd of verlaagd, afhankelijk van de snelheid, die door het systeem gemeten wordt, door te bepalen hoeveel rijwind er in de microfoontjes wordt opgevangen. Het systeem schakelt onmiddelijk in als er gesproken wordt en een paar seconden nadat het laatste woord is gezegd, schakelt hij uit .Ook hier zorgt een intel;ligente radioingang er voor dat het luisteren naar een radio of een walkman mogelijk is waarbij het geluid van de radio of walkman tijdens gesprekken naar de achtergrond wordt geschakeld.
Als alleen de bestuurder op de motor rijdt en deze zingt mee, dan zal de radio of walkman door dit zingen op de achtergrond schakelen. Er is een meezingmodule als optie verkrijgbaar, die er voor zorgt dat de muziek niet op de achtergrond schakelt door het zingen. Als de passagier ook wordt aangesloten, dan schakelt de muziek wel op de achtergrond als er wordt gesproken of meegezongen. Deze meezingmodule is ook achteraf nog door Baehr in de VERSO in te bouwen.

Baehr Verso XL

De VERSO XL heeft twee extra universele aansluitmogelijkheden voor bijvoorbeeld een GSM, een zendinstallatie, een navigatiesysteem, een dicteerapparaat e.d. waarbij het uitgaande signaal van het aangesloten apparaat regelbaar is. Op de XL versie kunnen vrijwel alle LPD en PMR zenders worden aangesloten. Er is een lijst verkrijgbaar met zenders waarvan wij weten of het wel of niet mogelijk is.
Andere voordelen van de Verso XL ten opzichte van de Verso: de radio-ingang is ontstoord, dus een ontstoorde radiokabel is niet nodig en de optie meezing-module is bij de XL al inbegrepen. Dus als de bestuurder op de motor rijdt en deze zingt mee, dan zal de radio of walkman door dit zingen niet op de achtergrond schakelen. Als de passagier ook wordt aangesloten, dan schakelt de muziek wel op de achtergrond als er wordt gesproken of meegezongen.

De levering bestaat uit:

  • Baehr Verso/Verso XL intercom
  • Aansluitkabel voor de boordspanning (12V)
  • Twee helminbouwsets (luidsprekers en microfoon)
  • Twee helmaansluitkabels
  • Inbouwhandleiding

Laatste wijziging: 22 Nov, 2023
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkheden