Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*      Gratis verzenden vanaf € 50,-      Sinds 1999 dé specialist      5 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

banner_communicatie

Bel ons: 088-0226900


Communicatie > Baehr intercom > Baehr Ultima XL

Baehr Ultima XL
Het parade- en werk-paard van Baehr.
Absolute winnaar van elke test!

adviesprijs € 879,- bij ons € 400,-  
bestelbalk

Omschrijving

Baehr Ultima XL

De topmodel van Baehr. Deze intercom laat eigenlijk geen wensen meer onvervuld: in stereo naar radio of walkman luisteren, een perfecte intercomwerking, vier stereo universele aansluitingangen voor bijvoorbeeld een GSM, een zendinstallatie, een navigatiesysteem, een dicteerapparaat e.d. waarbij het uitgaande signaal van het aangesloten apparaat regelbaar is. Bovendien nog een extra audio-ingang zodat maar liefst 5 externe apparaten aangesloten kunnen worden.

Zitten er op de VERSO 5 instelpotmeters: op deze intercoms zitten er 13. Immers het volume is nu niet per persoon, maar zelfs per oor te regelen. Om een "babylonise spraakverwarring te voorkomen zijn de vier universele ingangen regelbaar en hebben ze prioriteitskeuze. Tenslotte is het niveau van de automatische volumeregeling instelbaar voor beide helmen.

De eigenaar van het systeem kan zelf de instellingen veranderen. Als na een paar testritten de instellingen eenmaal vastliggen, hoeft er niets meer veranderd te worden en kan men blijvend genieten van een systeem dat tot boven de 200 km/uur perfect functioneert. Tijdens het rijden wordt het volume automatisch verhoogd of verlaagd, afhankelijk van de snelheid, die door het systeem gemeten wordt, door te bepalen hoeveel rijwind er in de microfoontjes wordt opgevangen.

Het systeem schakelt onmiddellijk in als er gesproken wordt en een paar seconden nadat het laatste woord is gezegd, schakelt hij uit. Ook hier zorgt een intelligente radio-ingang er voor dat het luisteren naar een radio of walkman mogelijk is waarbij het geluid van de radio of walkman tijdens gesprekken naar de achtergrond wordt geschakeld.

Als alleen de bestuurder op de motor rijdt en deze zingt mee, dan zal de radio of walkman door dit zingen niet op de achtergrond schakelen. Als de passagier ook wordt aangesloten, dan schakelt de muziek wel op de achtergrond als er wordt gesproken of meegezongen.

De levering bestaat uit:

  • Baehr Ultima XL
  • Aansluitkabel voor de boordspanning (12V)
  • Twee helminbouwsets (luidsprekers en microfoon)
  • Twee helmaansluitkabels
  • Inbouwhandleiding

Laatste wijziging: 14 Mar, 2024
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkheden