Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*      Gratis verzenden vanaf € 50,-      Sinds 1999 dé specialist      5 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

banner_communicatie

Bel ons: 088-0226900


Communicatie > Baehr intercom > Baehr K1200LT

baehr_1200RT

Baehr K1200LT

€ 999,- € 400,-  
bestelbalk

Omschrijving

Baehr K1200LT

In principe is deze intercoms gelijk aan het topmodel de Ultima XL, alleen is de K1200LT speciaal gemaakt voor de BMW K1200LT motorfiets. Deze intercom laat eigenlijk geen wens meer onvervuld: in stereo naar radio of walkman luisteren, een perfecte intercomwerking, vier stereo universele aansluitingangen voor bijvoorbeeld een GSM, een zendinstallatie, een navigatiesysteem, een dicteerapparaat e.d. waarbij het uitgaande signaal van het aangesloten apparaat regelbaar is.

Zitten er op de VERSO 5 instelpotmeters: op deze intercom zitten er 13. Immers het volume is nu niet per persoon, maar zelfs per oor te regelen. Verder zijn alle vier de ingangen regelbaar en hebben ze prioriteitskeuze. Tenslotte is het niveau van de automatische volumeregeling instelbaar voor beide helmen.

Bij de K1200LT intercom is een aansluitbox begrepen met dezelfde stekkers zoals die bij de topkoffer van een BMW K1200LT zijn gemonteerd. Haal deze stekker los, schakel de box ertussen, sluit de kabel van de box aan op het intercomkastje, leg de aansluitkabels op hun plaats en je bent klaar met de installatie van de intercom op de motorfiets. Je hebt met deze handeling niet alleen plus en min aangesloten doch ook meteen de radio van de K1200LT. De originele snelheidsafhankelijke regeling van het geluidsniveau blijft in takt, net als de omschakeling van buitenspeakers naar helmset.

De eigenaar van het systeem kan zelf de instellingen veranderen. Als na een paar testritten de instellingen eenmaal vastliggen, hoeft er niets meer veranderd te worden en kan men blijvend genieten van een systeem dat tot boven de 200 km/uur perfect functioneert. Tijdens het rijden wordt het volume automatisch verhoogd of verlaagd, afhankelijk van de snelheid, die door het systeem gemeten wordt, door te bepalen hoeveel rijwind er in de microfoontjes wordt opgevangen.

Het systeem schakelt onmiddellijk in als er gesproken wordt en een paar seconden nadat het laatste woord is gezegd, schakelt hij uit. Ook hier zorgt een intelligente radio-ingang er voor dat het luisteren naar een radio of walkman mogelijk is waarbij het geluid van de radio of walkman tijdens gesprekken naar de achtergrond wordt geschakeld.

Als alleen de bestuurder op de motor rijdt en deze zingt mee, dan zal de radio of walkman door dit zingen niet op de achtergrond schakelen. Als de passagier ook wordt aangesloten, dan schakelt de muziek wel op de achtergrond als er wordt gesproken of meegezongen.

Laatste wijziging: 21 Mar, 2023
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkheden