Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*      Gratis verzenden vanaf € 50,-      Sinds 1999 dé specialist      5 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

banner_communicatie

Bel ons: 088-0226900


Communicatie > Baehr intercom > Baehr Capo III

baehr_capo_III

Baehr Capo III

adviesprijs € 639,- bij ons € 250,-  
bestelbalk

Baehr Capo III U

bij ons € 499,-  
bestelbalk

Omschrijving

Het grote probleem bij alle tot nu toe op de markt zijnde PMR zenders is dat deze niet op het lichaam mogen worden gedragen, doch bij voorkeur in een tasje aan het stuur of in een tanktas moeten worden geplaatst, waarbij de antenne niet in de buurt van ijzer of aluminium mag komen. Dit geeft dus een hoop kabelwerk op de motorfiets. Verder werken alle PMR-zendertjes op batterijen, die redelijk snel leeg raken.

Baehr komt met de oplossing: een PMR zender, verbindingskastje, versterker e.d. in een op 12 volt werkend aluminium, waterdicht kastje. Hierop is een losse antenne met kabel gemonteerd die je rechtop ergens op de motor kunt plaatsen. Vervolgens maakt een zendknop die op het geheel wordt aangesloten de zaak compleet. Met de stuurbediening is ook het volume en het kanaal in te stellen. Op het display van de stuurbediening is het gekozen kanaal af te lezen.

Deze voor motorrijders ideale oplossing is het natuurlijk CEPT en CE goedgekeurd en mag in vrijwel alle Europese landen worden gebruikt. De CAPOIII kan worden gebruikt voor het gebruik van motor naar motor (maar ook een automobilist of voetganger me een PMR zender).

De verstaanbaarheid van de zender is goed tot ongeveer 150 km/uur. De reikwijdte is ongeveer 2 kilometer. Bij de Capo III zijn de kanalen van de PMR door de gebruiker in te stellen. inbouw van de headset in de helm is mogelijk voor €20,-

De Capo III heeft de aansluitmogelijkheid van 2 externe geluidsbron, bijvoorbeeld navigatie of muziek.

De Capo 3U is gelijk aan de Capo3 maar kan ook worden aangesloten op de R115ORT, R1200RT, K1200LT, K1200GT, K1600GT en PLUS en XL uitvoeringen van de Baehr intercoms.

baehr_capo_III_schema

baehr_capo_IIIU_schema

Laatste wijziging: 07 Feb, 2024
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkheden