Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*      Gratis verzenden vanaf € 50,-      Sinds 1999 dé specialist      5 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

banner_communicatie

Bel ons: 088-0226900


Communicatie > Baehr intercom > Baehr Basic

Baehr Basic/ Hobby 2

bij ons € 269,-
bestelbalk

Baehr Basic Plus

bij ons € 319,-
bestelbalk

Omschrijving

De Baehr Basic is speciaal als low-budgetsysteem ontwikkeld

Wel relatief low-budget, maar nauwelijks concessies aan de kwaliteit. De geluidssterkte is op een vaste waarde ingesteld. Het systeem schakelt niet uit in spreekpauzes.
Om te voorkomen dat door windgeruis (over)last ontstaat is een demping aangebracht. Door deze demping werkt het systeem goed tot 180 km/uur. Wij raden dit systeem aan voor mensen met een "smallere beurs" die niet harder rijden dan ongeveer 130 km/uur. Het systeem werkt weliswaar goed bij 180 km/uur, doch bij snelheden boven de 130 km/uur wordt tijdens spreek-pauzes het windgeruis goed waarneembaar. Omdat aan dit systeem niets geregeld hoeft te worden, wordt het waterdichte kastje in een kuipvak of onder het zadel gelegd. Verbinding met de helmen geschiedt middels gladde verbindingskabels.

De intelligente radioingang zorgt ervoor dat zowel een zwakke walkman als een "krachtige" radio of navigatiesysteem kunnen worden aangesloten. Electronica versterkt het geluidsniveau van de walkman en dempt de "power" van de radio. Op de BASIC PLUS kunnen een aantal LPD of PMR zendertjes worden aangesloten. Zie hiervoor het hoofdstuk LPD en PMR zenders.

De levering bestaat uit:

  • Baehr Basic/plus intercom
  • Aansluitkabel voor de boordspanning (12V)
  • Twee helminbouwsets (luidsprekers en microfoon)
  • Twee helmaansluitkabels (spiraal)
  • Inbouwhandleiding

Laatste wijziging: 22 Nov, 2023
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkheden