Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*      Gratis verzenden vanaf € 50,-      Sinds 1999 dť specialist       5 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

banner_wearables

Bel ons: 088-0226900


Wearables > Activity trackers > MiVia Essential 350

MiVia Essential 350

MiVia Essential 350

Niet meer leverbaar

Omschrijving

MiVia Essential 350

Maak kennis met de MiVia Essential 350, de eerste activiteitsband met ingebouwde ECG-sensor en de innovatieve EMD-technologie van NASA, die je hartslag nauwkeuriger weergeeft dan welke optische hartslagmeter ook. Je hoeft enkel de ECG-sensor 2 tot 10 seconden aan te raken met je vinger.

Unieke activiteitsband met ingebouwde ECG-sensor

De ECG-sensor (elektrocardiogram) maakt gebruik van dezelfde technologie die wordt toegepast in professionele medische apparatuur en is daardoor bijzonder nauwkeurig. Als consument kun je met behulp van deze activiteitsband je hartslag met dezelfde nauwkeurigheid meet als met een professioneel medisch cardiogram.

Health & Body Index

Daarnaast kun je je gezondheids- en lichaamsindex bepalen door je vinger 30 seconden tot 2 minuten op de ECG-sensor te plaatsen. Dat is echt uniek. Deze index maakt een volledige analyse van de informatie over je lichaam mogelijk, zoals je biologische leeftijd op basis van je autonome zenuwstelsel (AZS), je lichaamsenergie en je stressniveau. Je biologische leeftijd liegt niet. Het is de "werkelijke leeftijd" van je lichaam en is gebaseerd op de simpele, eerlijke feiten van je gezondheidsindex. Het autonome zenuwstelsel is onderdeel van het perifere zenuwstelsel (PZS), dat van invloed is op je vitale organen, zoals hart, lever en longen. Als dus uit de AZS-gegevens blijkt dat je biologische leeftijd lager is dan je leeftijd in jaren, is je gezondheidstoestand goed. Is je biologische leeftijd hoger, dan moet je anders gaan leven om je biologische leeftijd te verlagen. De MiVia Essential 350 helpt je daarbij. Het energiepeil geeft aan hoe goed je lichaam zich aan veranderingen in de omgeving kan aanpassen. Als de waarde hoog is bij een hoog stressniveau, wil dat zeggen dat je bent opgewassen tegen die stress.

Ademhalingstraining

Wanneer je je activiteitsband voor het eerst gaat gebruiken, kan het heel goed zijn dat de informatie over je lichaam minder gunstig is dan je had gehoopt. Gelukkig biedt de MiVia Essential 350 je ook de mogelijkheid om daar verbetering in te brengen door middel van ademhalingstraining. Door regelmatig je diepe ademhaling te oefenen kun je je algemene welzijn verbeteren. Door diep, op de juiste manier vanuit je onderbuik te ademen kun je jezelf tot rust brengen, je hartslag verlagen en je lichaamsindex op de lange termijn verbeteren. Wie gestrest is, druk in gesprek is of krachtig beweegt, gaat vaak "hoog ademen", dat wil zeggen, vanuit de borst, waardoor de longen zich niet helemaal vullen met zuurstof. Deze manier van ademen is niet efficiŽnt en dat is niet goed voor je gezondheid.
Met de MiVia Essential-app kun je je ademhaling op drie verschillende niveaus trainen en zo je biologische leeftijd verlagen, je energiepeil verhogen, je stressniveau verlagen en de kwaliteit van je slaap verbeteren. De training is eenvoudig: let bij het ademen op de zonnebloem op het scherm. De app laat je weten of je goed bezig bent. Kies het niveau dat het beste bij je past. Als je regelmatig je ademhaling oefent, zal je biologische leeftijd erop vooruitgaan.

Activity Tracker

De MiVia Essential 350 fungeert ook als geavanceerde activiteitstracker en verschaft essentiŽle informatie voor mensen die hun conditie willen verbeteren. De armband telt het aantal stappen dat je zet, houdt de duur van je activiteiten bij en analyseert je slaappatronen. Met elke stap die je zet, ga je gezonder en evenwichtiger leven. Wanneer je weet hoeveel je beweegt, is dat een grote stimulans om meer activiteiten in te plannen in je dagelijkse routine. Als je je bewust bent van je gewoontes, kun je ze ook veranderen. Streef naar 10.000 stappen per dag en slaap elke nacht een gezonde 8 uur. Je resultaten zullen er merkbaar op vooruitgaan.

Activiteiten minuten

Zodra je 10 seconden beweegt, begint de MiVia Essential 350 het aantal minuten van de activiteit te tellen. Daag jezelf uit en beweeg elke dag een paar minuten langer. Elke actieve minuut helpt je om je stressniveau te verlagen, je energiepeil te verhogen en je hartslag te verlagen, en draagt bij aan je algemene welzijn op de lange termijn. Neem de trap in plaats van de lift; parkeer je auto iets verder weg van de supermarkt en niet gedachteloos zo dicht mogelijk bij de ingang; maak er een sport van om jezelf elke dag weer te overtreffen.
Je hoeft niet de hele tijd te staan zweten in de sportschool of te trainen totdat je erbij neervalt om je gezondheid te verbeteren. Elke stap betekent een verbetering van je gewoontes en met elke stap kom je dichter bij een gezond lijf. Maar houd er rekening mee dat de MiVia Essential 350 je vorderingen in de loop van de dag nauwlettend in de gaten houdt. Als je niet actief genoeg bent geweest, krijg je om 6 uur 's avonds een seintje dat het tijd is om te bewegen!

Telefoon verbinding

De unieke activiteitsband is compact, licht en geschikt voor elke pols. En omdat we tegenwoordig overal en altijd beschikbaar moeten zijn, kun je de MiVia Essential 350 ook verbinden met je telefoon. Op die manier kun je waarschuwingen en weergaven van inkomende gesprekken en berichten ontvangen. Daarbij is de armband compatibel met WhatsApp, Facebook Messenger, Skype en Twitter. Zo hoef je geen telefoontje of bericht te missen. Uiteraard is het niet de bedoeling dat mensen je storen wanneer je van je dagelijkse yoga-uurtje geniet, dus je kunt deze functie ook uitschakelen. Op die manier kun je je helemaal concentreren op je oefening, je ademhaling en je lichaam.
Het zal je verbazen hoe groot de impact is wanneer je je bewust bent van deze uiterst persoonlijke informatie over je conditie en het effect van je levensstijl en gewoontes op je energiepeil. Als je regelmatig je hartslag en je gezondheids- en lichaamsindex controleert, en geregeld je ademhaling oefent, ga je bewuster leven, word je je bewuster van je gewoontes en krijg je meer controle over je leven.

Slaap bijhouden

Voldoende slaap en hoe goed je slaapt is belangrijk voor uw gezondheid, welzijn en geluk. De MiVia Essential 350 berekent de duur en de kwaliteit van je slaap en zal je voorzien van een slaapdagboek op de MiVia app. Dit dagboek geeft je informatie over je slaap en zal een meer bewust slaappatroon maken. Door dit slaappatroon te volgen, kun je je slaap en de kwaliteit van je slaap verbeteren, wat goed is voor je algemene gezondheid

In de doos

 • MiVia Essential 350
 • Oplaadkabel
 • Extra beschermkapje
 • Documentatie

Specificaties

 • Grootte: 46 x 21.5 x 11,3 mm
 • Hartslag: ECG sensor
 • Water proof: IPX7
 • Oplaadtijd: 1,5 uren
 • Gewicht: 25g
 • Trillingswaarschuwing: ja
 • Geheugen: bijhouden van gedetailleerde gegevens van 7 dagen
 • Gegevens, minuut per minuut: bijhouden van dagtotaal
 • Scherm grootte: 0.48"
 • Batterijduur: tot 5 dagen met waarschuwing
 • Energiezuinige Bluetooth® (BLE 4.0) - tot 5 dagen met waarschuwingsfunctie aan (volledige oplaadtijd: 1,5 uur)
 • Geen uitvluchten - waterbestendig tot IPX7

Laatste wijziging: 31 Jan, 2023
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkheden