Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*      Gratis verzenden vanaf € 50,-      Sinds 1999 dť specialist      5 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Bel!088-0226900 Webshop

gps.nl

banner_wearables

Bel ons: 088-0226900

Garmin Fenix 5S

Garmin Fenix 5S wit met carrara band, zilver met turquoise band en zilver met zwarte band

Niet meer leverbaar

Garmin Fenix 5S Sapphire

Garmin Fenix 5S Sapphire zwart met zwarte band

Niet meer leverbaar

Omschrijving

Garmin Fenix 5S: haal meer uit je workout met minder om je pols

 • Compact (42mm) GPS-multisporthorloge/smartwatch met Elevate™ polshartslagtechnologie1
 • Ontwerp met stalen grip en roestvrijstalen rand met geÔntegreerde EXO-antenne en smeedijzeren achterkant voor optimaal gebruik in veeleisende omstandigheden
 • Voorgeladen activiteitenprofielen voor al je sporten en avonturen
 • Met de prestatiewidget heb je belangrijke statistieken over de effecten en de voortgang van uw workouts direct bij de hand
 • Connected functies2 omvatten smartphone meldingen, automatische uploads naar de Garmin Connect™ online sportcommunity en personalisatie met gratis wijzerplaten en apps uit Garmins Connect IQ™ store
 • Outdoor-sensoren, inclusief GPS en GLONASS satelliet-positiebepaling, barometrische hoogtemeter, 3-assig kompas met gyroscoop
 • De Garmin fēnix® 5S Sapphire is voorzien van een krasbestendig lens van saffierglas, Wi-Fi-ondersteuning voor automatische synchronisatie met Garmin Connect en een extra QuickFit™ polsband om het horloge.

Garmin Fenix 5S

Voor serieuze atleten en avonturiers die meer willen doen met minder om hun pols is de Garmin fēnix 5S het perfecte horloge. Dit premium multisporthorloge levert optimale prestaties in een lichter, slanker en compacter design. Met geavanceerde functies die je helpen elke dag beter te presteren en sneller vooruitgang te boeken, zoals hartslagmeting op de polsĻ, ingebouwde activiteitenprofielen, basisnavigatiefuncties en prestatiemetingen waarmee je de effectiviteit en voortgang van je trainingen nauwkeuriger kunt meten. Deze slimme, comfortabele sport-smartwatch kun je overal dragen - op kantoor of outdoor - om je actieve levensstijl te ondersteunen.

Opvallend ontwerp, krachtige prestaties

Omdat een standaardmaat niet bestaat, is de Garmin fēnix 5S met zijn diameter van 42 mm geoptimaliseerd voor gebruik door atleten met smallere polsen, zonder afbreuk te doen aan de geavanceerde sportfuncties waar de fēnix om bekend staat. De Garmin fēnix 5S heeft een slank, atletisch ontwerp en is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig materiaal. De roestvrijstalen rand met geÔntegreerde EXO-antenne en smeedijzeren achterkant garanderen dat het toestel ook onder de meest veeleisende omstandigheden optimaal presteert (waterbestendig tot Garmin Fenix 5100 meter). De Garmin fēnix 5S beantwoordt niet alleen aan je gevoel van esthetiek, maar ook aan je sportieve aspiraties.

Uitstekend leesbaar tijdens het hardlopen

Het 'altijd-aan' Garmin Chroma Display™ kleurenbeeldscherm met hoge resolutie garandeert optimale leesbaarheid, op elke moment en onder alle omstandigheden. De Garmin fēnix 5S is voorzien van een 1,1-inch scherm met transflectieve technologie, waarbij licht tegelijk wordt uitgezonden en gereflecteerd, zodat de wijzerplaat bij fel zonlicht zelfs nog beter leesbaar is. De Garmin fēnix 5S Sapphire is voorzien van een hoogwaardige krasbestendige lens van saffierglas, waardoor deze sportieve smartwatch is verzekerd van een extra lange levensduur.
Garmin Fenix 5
Hartslagmeting op de pols 1

Om de ambitieuze atleet optimale keuzevrijheid te bieden zijn alle Garmin fēnix 5S modellen voorzien van Elevate polshartslagtechnologie, die het mogelijk maakt om je hartslag te meten zonder een borstband te dragen. Met de nieuwe, volledig geÔntegreerde Elevate sensor op de pols beschik je over een 24/7 hartslagmeter, die op elk gewenst moment de intensiteit van je training meet, je dagelijkse activiteiten bijhoudt en je voorziet van nauwkeurige informatie over het aantal calorieŽn dat je op een dag Garmin Fenix 5verbrandt.

Match de stijl van je horloge aan met de stijl van je kleding met de Quickfit polsbanden

Met een uitgebreide selectie van QuickFit polsbanden van hoogwaardig leer, metaal of siliconen maken we het je gemakkelijk om bij elke sport of activiteit een bijpassende stijl te kiezen. Voor deze stijlwisselingen heb je geen gereedschap nodig. Je hoeft de polsband alleen te verwisselen en de nieuwe polsband vast te klikken.

Alles wat je moet weten over je training

Je besteedt uren training om jedoelen van voortdurende prestatieverbetering te bereiken. Met de nieuwe Performance Widget van de Garmin fēnix 5S heb je alle benodigde informatie direct bij de hand en kun je je fitnessniveau gemakkelijk controleren en efficiŽnter trainen.
Garmin Fenix 5

 • Trainingsstatus: Geeft aan hoe effectief je traint, of de workouts productief zijn en of je vooruitgang boekt.
 • VO2 max-schatting: Berekent prestatiegegevens bij hardlopen of fietsen om het maximale zuurstofvolume te schatten dat je per minuut kunt verbruiken en geeft een indicatie van je fitheid.
 • Trainingsbelasting: Geeft aan hoe hard je gedurende een bepaalde periode traint, ongeacht de activiteit.
 • Hersteladvies: De hersteltimer geeft de aanbevolen hersteltijd aan, gerekend vanaf je laatste Garmin Fenix 5workout.

Meer geavanceerde indicatoren, zoals je Functional Threshold Power (FTP) en lactaatdrempel, helpen je meer inzicht te krijgen in je werkelijke prestatieniveau tijdens het fietsen of hardlopen. De functie racevoorspelling voorspelt jouw ideale finishtijd voor afstanden van 5000 meter, 10.000 meter, halve marathon en marathon op basis van je huidige VO2 max. Training Effect 2.0 geeft voor elke trainingssessie je aerobe en anaerobe trainingseffectscores, zodat je kunt zien of je echt baat hebt bij een intervaltraining op hoge intensiteit.

Hardlooptraining op hoger niveau

Garmin Fenix 5Je kunt je hardloopgegevens nu uitbreiden. Garmin trainingsfuncties bieden uitgebreide fysiologische meetgegevens en geavanceerde hardloopdynamica1 aan de hand waarvan je je conditie en algehele prestatieniveau kunt verbeteren. Deze meetgegevens bevatten ook je prestatieconditie, waarbij je werkelijke conditie wordt vergeleken met je gemiddelde fitnessniveau, cadans en staplengte. Maak van elke hardloopsessie een persoonlijke uitdaging, neem het op tegen anderen met Strava Live Segments, ontvang meldingen bij de start en finish van segmenten, bekijk klassementen en vergelijk je huidige resultaten met je persoonlijke record.

Na koppeling met een compatibele borstband, zoals de HRM-Run™ heb je toegang tot extra meetgegevens3. Eťn van de meetgegevens is de stress-score die je werkelijke stressniveau aangeeft op basis van je hartslagwisselingen, verticale oscillatie en ratio of grondcontacttijd en -balans om je te helpen efficiŽnter te lopen.

Trailrunning

De Garmin fēnix 5S is voorzien van voorgeÔnstalleerde functies die bij trailrunning het verschil maken. De functie Auto Run/Climb (automatisch schakelen tussen klimmen en hardlopen) zorgt ervoor dat je steeds over de juiste gegevens beschikt, in elke omgeving. Tempo en afstand worden gemeten tijdens het hardlopen op een vlak parcours. Wanneer je begint met klimmen wordt automatisch overgeschakeld op cumulatieve stijging en verticale snelheid. Voor de ultra-langeafstandsloper beschikt de Garmin fēnix 5S over een speciale volgmodus voor extra lange afstanden en over de nieuwe gyro-dynamische UltraTrac® modus met volgfunctie tot 35 uur.

Een echt multisporttalent

De Garmin fēnix 5S is voor elke multisport-atleet de perfecte partner. Gebruik de speciale activiteitenprofielen voor swim-runs en triatlons of maak een multisportprofiel dat aansluit op je dagelijkse trainingsprogramma en hardlooptraining. Met ťťn druk op de knop schakel je van de ene naar de andere activiteit, zodat al de trainingsinspanningen worden meegenomeGarmin Fenix 5n.

Het perfecte horloge voor alle sporten

Behalve hardloopfuncties bieden de Garmin fēnix 5S smartwatches ook speciale functiesets voor fietsen, zwemtrainingen, skiŽn, golfen en roeisporten, zoals suppen en roeien. Tijdens het fietsen ondersteunt de Garmin fēnix 5S snelheids- en afstandsmeting en alle fietsdynamica na koppeling met een vermogensmeter. Tijdens het zwemmen houdt het toestel de afstand, het aantal slagen en meer bij. Kies  de optionele HRM TRI borstband en profiteer ook van nauwkeurige hartslaggegevens tijdens zwemtrainingen. In ski -snowboardmodus heb je gegevens als snelheid, afstand en hoogteverschillen binnen handbereik en wordt het aantal afdalingen automatisch bijgehouden. De functieset voor roeisporten omvat het aantal slagen, de slagsnelheid en zelfs de afstand per slag. In golfmodus worden van elke golfbaan die je van Garmin Connect hebt gedownload de afstanden tot het begin, einde en midden van de green weergegeven en beschik je ook over aanvullende functies, zoals statistieken bijhouden (aantal fairway hits, etc.), Green View, AutoShot detectie en automatisch meten.

Navigeren in de natuur

GPS-/GLONASS-positiebepaling, geavanceerde sensoren, gecombineerd met bekende Garmin navigatiefuncties als TracBack™, zorgen dat je met elke Garmin fēnix 5S veilig de weg kunt vinden, ook buiten de gebaande paden. Via GPS worden de sensoren van het toestel automatisch gekalibreerd, zodat je steeds beschikt over de meest nauwkeurige informatie. De ingebouwde hoogtemeter biedt hoogtegegevens waarmee je de stijging en daling nauwkeurig in de gaten houdt, terwijl de thermometer en barometer weersveranderingen kunnen voorspellen op basis van luchtdruktrends. Met het elektronisch 3-assig kompas vind je altijd de weg, ongeacht of je stilstaat of beweegt.

Blijf in contact op allerlei manieren

Na koppeling met een compatibel toestel kunnen alle Garmin fēnix 5S modellen smartphone meldingen ontvangen. Op je smartwatch kun je rechtstreeks e-mails, tekstberichten en andere meldingen ontvangen. Een andere nieuwe Garmin fēnix 5S functie is GroupTrack5 (na koppeling met Garmin Connect™). Zo weet je altijd waar je connected vrienden zich bevinden en zij kunnen zien waar je bent, wanneer je elkaar tijdens een activiteit bent kwijtgeraakt. Andere connected functies omvatten automatische uploads naar Garmin Connect, LiveTrack en informatie delen op social media via Garmins gratis Garmin Connect™ Mobile apps. De Garmin fēnix 5S Sapphire is voorzien van Wi-Fi®, zodat het GPS-horloge verbinding kan maken met je draadloze netwerk en automatisch activiteiten kan uploaden om te delen op Garmin Connect.

Aangepaste apps en wijzerplaten

Je kunt de Garmin fēnix 5S smartwatch naar wens aanpassen met gratis downloads uit Garmins Connect IQ store. Je kunt de wijzerplaat aanpassen, gegevensvelden toevoegen of apps en widgets downloaden die je in een oogwenk voorzien van informatie. Garmin werkt, samen met partnerbedrijven en ontwikkelaars, continu aan verdere verbetering van je fēnix multisporthorloge. Bedrijven als Uber, Strava, AccuWeather en vele anderen bieden apps en verbeteringen waarmee je de Garmin fēnix 5S op allerlei manieren kunt afstemmen op je levensstijl.

1Nauwkeurigheid van activity trackers
2Indien gekoppeld met een compatibele telefoon
3Indien gekoppeld met een hartslagmeter. ; Meegeleverd bij sommige modellen, apart verkrijgbaar bij andere modellen.
4Nauwkeurigheid van activity trackers
5Indien gekoppeld met een compatibele smartphone, kunt u met GroupTrack tot 50 personen volgen.
Wi-Fi® is een geregistreerd handelsmerk van de Wi-Fi Alliance. App Store is een handelsmerk van Apple Inc. Google Play is een handelsmerk van Google Inc.

In de doos

Garmin Fenix 5S

 • Garmin Fenix 5S
 • USB oplaad/gegevenskabel
 • Snelstartgids

Garmin Fenix 5S Sapphire

 • Garmin Fenix 5S Sapphire zwart met zwarte band
 • Extra Quickfit 20 siliconen polsband
 • USB oplaad/gegevenskabel
 • Snelstartgids

Accessoires

Oplaadkabel Quatix 5

Oplaadkabel
 

winkelwagenBij ons € 25,-

polsband wit

QuickFit 20 polsband wit
 

winkelwagenBij ons: € 49,95

polsband turquoise

QuickFit 20 polsband
turquoise

winkelwagenBij ons: € 49,95

polsband zwart

QuickFit 20 polsband zwart
 

winkelwagenBij ons: € 49,95

polsband geel

QuickFit 20 polsband geel
 

winkelwagenBij ons: € 49,95

Polsband roze

QuickFit 20 polsband roze
 

winkelwagenBij ons: € 49,95

polsband paars

QuickFit 20 polsband
paars

winkelwagenBij ons: € 49,95

polsband grijs suede

QuickFit 20 polsband
grijs suŤde leder

winkelwagenBij ons: € 80,-

polsband champagne rvc

QuickFit 20 polsband
champagne RVS

winkelwagenBij ons: € 200,-

Garmin Running Dynamics Pod

Running Dynamics Pod
 

winkelwagenBij ons € 69,95

USB-netlader

Netadapter 2 x USB
 

winkelwagenBundelprijs € 10,-

12-24V autolader 2x USB

12-24V autolader 2x USB
 

winkelwagenBundelprijs: € 10,-

Garmin HRM-Tri en HRM-Swim

Garmin hartslagband HRM-Tri
en HRM-Swim

winkelwagenBij ons: € 99,-

Garmin HRM-Tri

Garmin hartslagband HRM-Tri
 

winkelwagenBij ons: € 130,-

Garmin HRM-Swim

Garmin hartslagband
HRM-Swim

winkelwagenBij ons: € 50,-

010-12102-00

Cadanssensor
 

winkelwagenBij ons €  39,-

Specificaties

Uitvoering en prestaties

 • Fysieke afmetingen: 42.0 x 42.0 x 14.5 mm
 • Schermgrootte, BxH: 27,94 mm (1,1 inch) diameter
 • Schermresolutie, BxH: 218 x 218 pixels; in zonlicht leesbaar, altijd-aan, energiezuinig kleurenscherm
 • Kleurenscherm: ja
 • Scherm met negatieve modus: ja
 • Gewicht: met siliconen polsband: 67,0 g
 • Batterij: Oplaadbare lithium-ion
 • Batterijlevensduur: Maximaal 9 dagen in smartwatch-modus (afhankelijk van instellingen), maximaal 14 uur in GPS-modus en maximaal 35 uur in UltraTrac batterijbesparende modus
 • Classificatie waterbestendigheid: 10 ATM
 • Geschikt voor GPS en GLONASS: ja
 • Hoogwaardige ontvanger: ja
 • Barometrische hoogtemeter: ja
 • Elektronisch kompas: ja
 • Slimme meldingen (tonen e-mail-, sms- en andere meldingen na koppeling met een compatibele telefoon): ja
 • Trilalarm: ja
 • Muziekbediening: ja
 • Vind mijn telefoon: ja
 • VIRB® afstandsbediening: ja
 • Horlogefuncties: Tijd van de dag (12/24 u), kalender (dag/datum), dagelijks alarm, stopwatch, timer, waarschuwingen voor zonsopgang/zonsondergang

Kaarten en geheugen

 • GeÔntegreerd geheugen: 64 MB; beschikbaar 54 MB
 • Eigen nuttige punten (eigen nuttige punten toevoegen): ja
 • Waypoints/favorieten/locaties: 1000
 • Routes: 30
 • Spoorlog: 200 uur

Hardloopfuncties

 • Virtual Pacer™ (vergelijkt huidige tempo met een doel): ja
 • Geschat V02 max: ja
 • Hersteladvies: ja
 • Raceprognose: ja
 • Hardloopdynamiek: ja
 • Versnellingsmeter (berekent afstanden voor indoor-workouts, zonder noodzaak voor een voetsensor): ja
 • Persoonlijke records: ja

Fietsfuncties

 • Compatibel met Vector™: ja
 • Meerdere fietsprofielen: ja
 • Fietssnelheid/cadanssensor: Ja (optioneel)

Hardloop- en fietsfuncties

 • Hartslagmeter: Ja (op de pols)
 • Virtual Partner® (trainen tegen een digitale persoon): ja
 • Virtual Racer™ (neem het op tegen andere activiteiten): ja
 • Koersen (resultaten vergelijken met eerdere activiteiten): ja
 • Automatisch pauzeren® (pauze- en hervattimer op basis van snelheid): ja
 • Automatische ronde® (automatisch een nieuwe ronde starten): ja
 • Automatisch scrollen (loopt tijdens een workout langs de pagina's met gegevens): ja
 • Meerdere sporten: ja
 • Automatische multisport (schakelt tussen verschillende sportmodi met ťťn druk op een knop): ja
 • Geavanceerde workouts (maak eigen workouts): ja
 • Tempowaarschuwing (er klinkt een alarm als u van het ingestelde tempo afwijkt): ja
 • Tijd-/afstandwaarschuwing (er klinkt een alarm als je een doel hebt bereikt): ja
 • Intervallen tijdens training (oefeningen en rustperiodes instellen): ja
 • Op hartslag gebaseerde calorieberekening: ja
 • Berekent verbrande calorieŽn
 • Training Effect (meet de invloed van een activiteit op je conditie): ja
 • Aanpasbare schermen: ja
 • Compatibel met vermogenmeters (geeft de vermogensgegevens weer van compatibele ANT+™-vermogensmeters van andere leveranciers): ja

Zwemfuncties

 • Meetwaarden zwemmen in zwembad (aantal banen, afstand, tempo, aantal slagen, slagsnelheid, calorieŽn): ja
 • Identificatie slagtype (bijv. vrije slag): ja
 • Meetwaarden zwemmen in open water (afstand, tempo, aantal slagen, slagsnelheid, calorieŽn): ja
 • Zwemworkouts: ja

Golffuncties

 • Slagafstand berekenen (bereken de exact afstand voor slagen vanaf de hele baan): ja
 • Afstand tot voorkant, midden en achterkant van de green: ja
 • Afstand tot layups/doglegs: ja
 • Digitale scorekaart: Ja

Buitensportfuncties

 • Jaag-/viskalender: ja
 • Zon- en maangegevens: ja
 • Oppervlakteberekening: ja

Activiteiten-trackingfuncties

 • Stappenteller: ja
 • Automatisch doel (leert je activiteitsniveau en wijst een dagelijks stapdoel toe): ja
 • Bewegingsbalk (verschijnt op toestel na periode van inactiviteit; door een paar minuten te lopen, zet je de balk weer op nul): ja
 • Slaap bijhouden (houdt totale aantal uren slaap en perioden van onrustige en rustige slaap bij): ja

Garmin Connect™

 • Compatibel met Garmin Connect™ (online community waar je gegevens kunt analyseren, categoriseren en delen): ja
 • Automatische synchronisatie (automatische gegevensoverdracht naar een computer): ja

Aanvullend

 • Connect IQ™ app-ondersteuning: Ja (wijzerplaten, gegevensvelden, widgets en apps)
 • EXO™ antenne (GPS/GLONASS): Ja
 • Wi-Fi®: Ja (alleen Sapphire modellen)
 • ANT+®: Ja (alle modellen)
 • Bluetooth®: Low Energy (alle modellen)
 • Training Effect 2.0 (meet de impact van een activiteit op je aerobische en anaerobische conditie): Ja
 • Trainingsbelasting: Ja
 • Trainingsstatus: Ja
 • Lactaatdrempel: Ja
 • Weerswaarschuwingen: Ja
 • UltraTrac: Ja
 • tempe™ sensorondersteuning: Ja
 • TracBack: Ja
 • Skifuncties: Ja
 • Fysiologische metingen: Ja
 • SUP/Roeien: Ja
 • Voetsensor: Ja (optioneel)

Laatste wijziging: 18 May, 2024
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkheden