Voor 12.00 uur besteld, vandaag in huis*      Gratis verzenden vanaf € 100,-      Al 18 jaar dé specialist       6 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

banner_watersport

Bel ons: 088-0226900


Watersport > Fishfinders

Wij hebben niet alle watersport toestellen op voorraad, maar kunnen deze wel leveren. Neem contact op voor meer informatie.

Garmin is marktleider van hoogwaardige GPS-Technologie. Van dezelfde fabrikant zijn  nu ook hoogwaardige Fishfinders leverbaar.

In deze serie treft u de fishfinders van Garmin aan. Al deze fishfinders worden geleverd met transducer en benodigde kabels. Alle onderdelen zijn ook los leverbaar.

Garmin dieptemeters / fishfinders onderscheiden zich in kwaliteit door twee extra opties.

  • Als eerste het See-Thru. Een techniek waarbij sterke en zwakke teruggekaatste signalen tegelijkertijd worden getoond. Dit betekent dat niet alleen het object onder water wordt aangegeven maar ook de vis die er naast ligt. Garmin kijkt zelfs door zogenoemde spronglagen.
  • Als tweede het Dept Control Gain (DCG) wat er voor zorgt dat de gevoeligheid van de visvinder automatisch wordt aangepast aan de diepte. Hierdoor krijgt u een duidelijker beeld van wat zich onder uw boot bevindt.

De fishfinders hebben symbolen voor 3 verschillende visgroottes.

Ondanks de vooruitstrevende technologie zijn Garmin fishfinders eenvoudig te bedienen.
Zoals we van Garmin gewend zijn, zijn de fishfinders ook volledig waterdicht, ze zijn bestand tegen een onderdompeling van een half uur op 1 meter diep.

Laatste wijziging: 24 Nov, 2021
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenpaypal-40px