Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*      Gratis verzenden vanaf € 100,-      Sinds 1999 dé specialist       5 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

banner_schuberth

Bel ons: 088-0226900


Schuberth > Schuberth E2 > Schuberth E2 Defender wit-blauw

Helmen van Schuberth zijn niet verkrijgbaar in onze winkel in Leek. Het Schuberth communicatiesysteem is wel overal leverbaar

Schuberth E2 Defender wit-blauw

Schuberth E2 Defender wit-blauwSchuberth E2 Defender wit-blauwSchuberth E2 Defender wit-blauwSchuberth E2 Defender wit-blauwSchuberth E2 Defender wit-blauw

Schuberth E2 Defender wit-blauw

adviesprijs € 829,95 bij ons € 699,- 

   

bestelbalk

Defender kleuren

Schuberth E2 Defender zwart-roodSchuberth E2 Defender zwart-geelSchuberth E2 Defender wit-blauw

5 winkels voor uitleg en advies!
Voor 16.00 uur besteld, zelfde dag verstuurd (indien voorradig)
verzending met PostNL naar je huisadres
of afhalen bij meer dan 2800 afhaalpunten in Nederland
eigen helpdesk en technische dienst
gratis verzending vanaf € 50,-
 

Schuberth E2 Standaard

Schuberth E2 mat-zwartSchuberth E2 witSchuberth E2 grijs

Schuberth E2 Explorer
Schuberth E2 Explorer zwart-oranjeSchuberth E2 Explorer donkergroenSchuberth E2 Explorer blauw-roodSchuberth E2 Explorer grijs

Schuberth E2 mat zwart

De Schuberth E2 is de tweede generatie van Schuberths adventure helm. Het is ook de tweede helm van Schubert die de P/J dubbele homologatie keuring heeft en voldoet aan de ECE 22.06 standaard. De Schuberth E2 is  de perfecte mix voor iemand die het comfort zoekt van de C serie gecombineerd met de stoere adventure look. De Schuberth E2 is helemaal bij de tijd en is voorzien van de laatste Schuberth technieken op het gebied van veiligheid, aerodynamica en geluidsonderdrukking. De Schuberth E2 is ook volledig compatibel met het Schuberth SC2 communicatiesysteem, powered by SENA.

Nieuwe verstelbare zonneklep

De nieuwe zonneklep van de Schuberth E2 is ontwikkeld in de Schuberth windtunnel. Hierdoor worden trillingen en geluid tot een minimum gereduceerd. De zonneklep heeft verschillende standen die je als gebruiker makkelijk kunt aanpassen. Rij je liever zonder klep? Dan kan je de klep eenvoudig verwijderen.

Het verschil zit in de details. Wat maakt nu het verschil tussen een 'normale' helm en een Schuberth? Geďntroduceerd bij de E1, de memory functie ! Deze zit uiteraard ook op de Schuberth E2. De memory functie houdt in dat de helm weet in welke stand de zonneklep staat, na het openen en sluiten van je kinstuk zal de zonneklep op de gekozen positie blijven staan.

Nieuwe kinventilatie

Voor een comfortabele  motorrit  over lange afstanden, zowel on- als off-road is ventilatie en temperatuurregeling erg belangrijk. De nieuwe Schuberth E2 heeft een dubbele luchtinlaat in het kinstuk. De bovenste luchtinlaat voorkomt het beslaan van het vizier wanneer het koud is. De onderste luchtinlaat is open te zetten voor extra (koele) luchtstroom bij hoge temperaturen. Stof, modder en insecten horen bij je off-road avonturen. Om te voorkomen dat je dit in je helm krijgt is de luchtinlaat voorzien van een wasbaar en vervangbaar filter.

Nieuwe topventilatie

Het topventilatie systeem van de Schubeth E2 kan op 2 standen ingesteld worden. De spoiler zelf is groter geworden en nu schuif je het volledige deel naar voren of naar achter. Dat is ook met handschoenen aan veel makkelijker te bedienen. De vergrote 'uitlaat' zorgt ook voor een betere luchtaanzuiging voor een perfecte luchtstroom, ook in uitdagende omstandigheden. Door de banen in de binnenvoering hou je in de helm een comfortabele temperatuur.

Aanpasbare binnenvoering

De binnenvoering van de Schuberth E2 zet een nieuwe standaard voor comfort. De standaard binnenvoering is zo ontwikkeld dat deze aan alle gebruikers het maximale comfort biedt. Maar er zijn natuurlijk altijd uitzondering. Een compromis is voor Schuberth niet goed. Dankzij Schuberth Individual Program kan de binnenvoering van je helm aangepast worden. Je kunt dikkere kussens kiezen voor extra opvulling op verschillende plekken (aanpassing is mogelijk voor de maten M/L/XL)

Veiligheid eerst

Veiligheid is de basis voor ieder product die Scuberth ontwikkeld. De Schuberth E2 beschikt over de P/J dubbele homologatie. Dit houdt in dat de helm goedgekeurd is als dichte helm, mar ook als jethlem. De helm voldoet ook aan de nieuwe ECE-R 22.06 standaard die verplicht is voor alle nieuwe helmen.

De helmschaal is van fiberglas, gemaakt met Schuberths gepatenteerde 'direct fiber processing techniek'. De schaal is verstevigd met koolstofvezel voor verbeterde schokabsorptie en lichter gewicht.

Net als alle andere Schuberth helmen is de E2 voorzien van het anti-roll-off-systeem. De kinstrap heeft een verbeterde positie gekregen zodat deze comfortabeler aanvoelt.
 

schuberthe2veiligheid

SC2 intercom systeem

De meeste geavanceerde techniek, speciaal voor de Schuberth E2. De Schuberth E2 is voorbereid voor het SC2 systeem. De HD speakers en de drie antennes, voor Bluetooth intercom, MESH intercom en FM radio zijn al ingebouwd in de E2. Het enige wat je moet doen is de microfoon inprikken, achterop de helm de module plaatsen en links op je helm de bedieningsunit. Je schakelt het systeem in en je bent klaar om te gaan! Het SC2 systeem is ontwikkeld door SENA en zodoende kun je dan ook probleemloos communiceren met alle SENA systemen. (Het SC2 systeem dient apart aangeschaft te worden bij de helm.)

MESH 2.0

Dankzij de MESH 2.0 techniek ervaar je een ongekende intercom ervaring met het SC2 systeem. Praten in groepen was nog nooit zo makkelijk. Met de MESH 2.0 techniek kun je verbinding maken met een virtueel ongelimiteerd aantal deelnemers. Iedere deelnemer vergroot ook nog eens het bereik van de groep. De Schuberth E2 is voorzien van de laatste generatie HD speakers en microfoon van SENA. Koppel je telefoon zodat je een muziekje kunt luiteren of krijg aanwijzingen van je navigatiesysteem. Het kan allemaal met het SC2 systeem in je Schuberth E2

schuberthe2mesh

Laatste wijziging: 31 Jan, 2023
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkheden