Voor 12.00 uur besteld, vandaag in huis*      Gratis verzenden vanaf € 100,-      Al 18 jaar dé specialist       7 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

banner_autonavigatie

Bel ons: 088-0226900


Autonavigatie> TeqMount Beanbag

TeqMount beanbag

TeqMount beanbag

 € 25,-
bestelbalk

Omdat de markt groter is dan alleen Garmin zijn er ook alternatieven die gebruik maken van de standaard meegeleverde zuignapsteun. De meest universeel toepasbare is die van TeqMount. Deze steun is ook geschikt voor de nieuwste TomTom's en Garmin Zumo.

De TeqMount beanbag is een speciaal ontworpen houder waar je in principe ieder navigatiesysteem op kunt bevestigen, indien u in het bezit bent van een navigatiehouder met zuignap. Het enige wat u hoeft te doen is; uw navigatiehouder met zuignap plaatsen op de TeqMount beanbag. Vervolgens kunt u uw navigatiesysteem op uw navigatiehouder bevestigen.

Hoe te gebruiken:

De TeqMount beanbag is een gebruiksvriendelijk product. U legt het product in de auto op het dashboard. Tijdens de rit blijft het product perfect op zijn plaats dankzij de unieke antisliplaag.
De beanbag heeft tevens een trekkracht van meer dan 30kg, zodat hard remmen en scherpe bochten geen problemen opleveren.
Ook heeft het product als voordeel dat het geen sporen achter laat in de auto, u kunt de beanbag verplaatsen en vervolgens weer terugzetten. Geen zuignap vlekken op uw ruit.

Laatste wijziging: 11 Aug, 2018
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenpaypal-40px