Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*      Gratis verzenden vanaf € 50,-      Sinds 1999 dé specialist       7 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

banner_autonavigatie

Bel ons: 088-0226900


Autonavigatie

Autonavigatie

Autonavigatie

WayPoint heeft natuurlijk ook draagbare autonavigatiesystemen in haar assortiment opgenomen. Zowel van Garmin als TomTom en Mio.

Garmin heeft toestellen in verschillende schermformaten: 5 inch, 5,5 inch edge-to-edge en 6,95 inch edge-to-edge. De meeste toestellen worden geleverd met een lifetime kaartupdate. Dit houdt in dat er maximaal 4x per jaar een update beschikbaar komt, die op het toestel gedownload kan worden via de computer. Je herkent een toestel met een lifetime update door de toevoeging LM achter de naam.
Verschillen tussen de toestellen zijn onder andere het dekkingsgebied van het kaartmateriaal; heel Europa of een deel van Europa. Verder zijn de uitgebreide toestellen voorzien van Bluetooth, zodat een telefoon gekoppeld kan worden. Het navigatiesysteem wordt dan ook als carkit gebruikt. Daarnaast kunnen deze uitgebreide toestellen overweg met spraakopdrachten. Naast dat je het toestel kunt bedienen met het touchscreen, kan het dan ook bediend worden met behulp van je stem.
Een aantal toestellen kunnen ook verkeersinformatie ontvangen, ze zijn voorzien van de toevoeging S, D of T achter de naam. Verkeersinformatie is verkrijgbaar in analoge of digitale versie.

TomTom heeft de keuze tussen 4,3 inch, 5 inch en 6 inch toestellen. TomTom heeft op al zijn modellen Lifetime Maps zitten. De START en 42/52/62 hebben Lifetime Maps Europa. De GO 520/620 en 5200/6200 hebben Lifetime Maps World.

TomTom heeft wel Bluetooth op de huidige GO-modellen zitten, maar dat is niet bedoeld om gesprekken te voeren. Het toestel kan dus niet functioneren als carkit. De Bluetooth is bedoeld voor het binnenhalen van de verkeersinformatie via de Smartphone. Gemiddeld is de data per maand bij ongeveer een uur tijdens de spits zo'n 7 MB. Het grote voordeel daarvan is dat je niet nog een extra abonnement hoeft aan te sluiten.

Mocht je vaak op de weg zitten en misschien zorgen maakt over je databundel of roamingkosten in het buitenland , kun je naar de TomTom GO 5200/6200. Deze hebben een SIM-kaart ingebouwd welke de verkeersinformatie binnenhaalt in bijna ieder land in Europa, zonder dat je extra bijkomende kosten hebt.

Garmin Overlander

Laatste wijziging: 22 Oct, 2020
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenpaypal-40px