Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*    Gratis verzenden vanaf € 50,-    Sinds 1999 d specialist     5 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Waypointkl

banner_algemeen

Bel ons: 088-0226900


Home > GPS producten > merken > Wolf Camper

wolfcamperlogo_s300Wolf Camper outdoorproducten

In de eerste plaats vanwege de herkenbaarheid, maar ook vanwege het draagcomfort dragen wij in onze winkels kleding van het deense merk Wolf Camper. We kregen hierover zoveel vragen dat we besloten hebben om de produkten van Wolf Camper in ons assortiment op te nemen. Heeft niets met GPS te maken maar wel met een goede uitrusting waar u op kunt vertrouwen.

Wolf Camper biedt bescherming en comfort in alle mogelijke omstandigheden en omgevingen.

In onze winkels in Notter, Moordrecht, Vessem en Hilversum is het complete assortiment leverbaar (zie www.wolfcamper.nl)

Wolf Camper Historie

Elke reis begint met een eerste stap

In 1999 is Wolf Camper in Denemarken ontstaan aan een keukentafel, verkoop van uit huis en de babykamer als opslagruimte. Later vanuit een wat grotere garagebox en nu een mooi hoofdkantoor in het Deense Trs.

Op dit moment staat het merk trots in de wereld! Het basisidee was om Outdoor producten te maken, van een absolute topkwaliteit maar voor betaalbare prijzen.

Het assortiment dat in het begin voornamelijk bestond uit tenten, is al snel uitgebreid tot een waardige collectie – mede gebaseerd op goede ideen en waardevolle opmerkingen vanuit onze klantenkring. Deze input draagt bij aan ons streven de kwaliteit op een nog hoger niveau te tillen. En ding is zeker – Wolf Camper zal nooit concessies doen op de kwaliteit!

Wij blijven bezig met de ontwikkeling van producten waarmee u optimaal kunt genieten van uw verblijf in de buitenlucht. Uw bestemming kan warm of koud zijn, nat of droog; het maakt niet uit. De wereld ligt voor u open en is er om ontdekt te worden - met de functionele producten van Wolf Camper; uw perfecte reisgenoot.

Producten

Natuurlijk vormen tenten nog steeds een deel van het assortiment, maar inmiddels is het assortiment behoorlijk uitgebreid en kun je voor allerlei outdoorproducten bij ons terecht. Hieronder geven we je een beeld van een aantal producten:

Laatste wijziging: 16 Mar, 2023
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkheden