Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*    Gratis verzenden vanaf € 50,-    Sinds 1999 dé specialist     6 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Waypointkl

banner_algemeen

Bel ons: 088-0226900


Home > Klantenservice > Contact > spreekuur

WayPoint spreekuur en themakanaal

Welkom bij ons spreekuur. In de WayPoint winkels is het heel gebruikelijk dat je als klant even langskomt voor een korte vraag over je toestel, het delen van je ervaring of gewoon voor een kopje koffie. Dat soort dingen missen wij natuurlijk ook! Daarom zetten we onze virtuele deur nu voor je open. Van dinsdag tot en met zaterdag kan je tussen 10.00 en 11.00 uur digitaal deelnemen via een JitSi meet. Een van onze medewerkers is uiteraard aanwezig om je vragen te beantwoorden, maar let er op op, misschien is het wel druk en ben niet de enige. Vanuit huis hoeven we ons in ieder geval niet druk te maken om de 1,5 meter maatregelen en een mondkapje is ook niet verplicht.

Thema-uurtjes

Naast het algemene spreekuur zullen we ook dagelijks verschillende thema's  behandelen. Dit begint om 15.00 uur. Het is aan te bevelen om hier vanaf het begin bij te zijn. Op zaterdag behandelen we 2 thema's waarbij de eerste sessie om 13.00 uur start.

  • Vrijdag 26 februari 15.00 uur: Sporthorloges en activity trackers
  • Zaterdag 27 februari 13.00 uur: Trailrunning met horloge of handheld GPS
  • Zaterdag 27 februari 15.00 uur: Motor communicatie systemen en het koppelen van je telefoon en of GPS

Hoe werkt het

Ongeveer 10 minuten voor aanvang van de sessie worden de virtuele deuren geopend, hieronder zie je dan onze winkel, vul je naam in en kies voor 'Join meeting' LET OP standaard is je microfoon gemute en is je camera uitgeschakeld. Om te voorkomen dat iedereen door elkaar praat gaat de voorkeur uit naar het stellen van vragen via de chat (berichtensymbool linksonder in het videobeeld). Om dit goed te laten werken kun je het best een normale computer (dus geen mobiel of tablet) gebruiken en werk dan in de Chrome of Firefox browser.

Door je camera toestemming te geven om gebruikt te mogen worden kunnen wij ook zien met wie we praten, naast ons kunnen ook alle andere deelnemers meekijken. Wil je niet dat er meegekeken wordt, laat je camera dan uit.

Vrijdag 26 februari 10.00 - 11.00 uur: spreekuur, loop (virtueel) binnen en stel je vraag

Vrijdag 26 februari 15.00 uur: Sporthorloges en activity trackers

Laatste wijziging: 26 Feb, 2021
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkheden