Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*      Gratis verzenden vanaf € 50,-      Al 18 jaar dé specialist       5 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

bannermotornavigatie

Bel ons: 088-0226900


Motormontage > RAM Mount > RAM-Mount Vibe-Safe > RAM-HOL-UN7-462-400 RAM-Mount X-Grip met Vibe-Safe en Small Tough-Claw

Ram mount X-Grip houder met Small Tough-Claw en Vibe-Safe

Ram mount X-Grip houder met Small Tough-Claw en Vibe-SafeRam mount X-Grip houder met Small Tough-Claw en Vibe-SafeRam mount X-Grip houder met Small Tough-Claw en Vibe-SafeRam mount X-Grip houder met Small Tough-Claw en Vibe-SafeRam mount X-Grip houder met Small Tough-Claw en Vibe-Safe

Ram mount X-Grip houder met Small Tough-Claw en Vibe-Safe

bij ons € 129,- 

bestelbalk

Ook leverbaar in XL uitvoering:

Ram mount X-Grip XL houder met Small Tough-Claw en Vibe-Safe

Remotek Remote

Je telefoon ook bedienen met je handschoen aan op de motor? Kijk dan eens naar de Remotek remote. Te gebruiken met handschoenen, waterdicht en monteerbaar op de motor.

5 winkels voor uitleg en advies!
Voor 16.00 uur besteld, zelfde dag verstuurd (indien voorradig)
verzending met PostNL naar je huisadres
of afhalen bij meer dan 2800 afhaalpunten in Nederland
eigen helpdesk en technische dienst
gratis verzending vanaf € 50,-
 

Ram Mount Vibe-Safe met NPT adapter

De RAM® X-Grip® Telefoonhouder met RAM® Vibe-Safe™ & Small RAM® Tough-Claw™ (RAM-HOL-UN7-462-400) is een combinatie van de RAM® X-Grip® Telefoonhouder met onopvallende kleine RAM® Tough-Claw™ en de RAM® Vibe-Safe™ - deze trillingsdempend accessoire is ontworpen om elektronische apparaten te beschermen tegen een breed scala aan trillingsfrequenties. De RAM® X-Grip® kan draaien tussen portret en landschap door de middelste schroef los te draaien. Met de RAM® Tough-Claw™-basis kun je gemakkelijk de RAM® X-Grip® met RAM® Vibe-Safe™ bevestigen op ronde, vierkante en vreemdvormige buizen en stangen met een diameter van 0,625" tot 1,14". De houder is compatibel met handheld apparaten die de onderstaande afmetingen hebben, het is belangrijk om de afmetingen van je handheld apparaat met een hoes / behuizing te verifiëren wanneer je de totale grootte bepaalt.

 • Houderafmetingen:
  • Breedtebereik: 4,76cm (1.875") - 8,26cm (3.25")
  • Dieptebereik: maximaal 2,22cm (0.875")
 • Klemmaat:
  • 0.625" - 1.14" diameter / 1,6 cm - 2,9 cm diameter
 • Aanvullende Informatie:
  • Een vermindering in trillingen garandeert geen volledige bescherming van het apparaat. Externe onmeetbare factoren kunnen schade veroorzaken aan telefoons, camera's en andere apparaten terwijl ze in de RAM® Vibe-Safe™ zijn gemonteerd.

Laatste wijziging: 22 Mar, 2024
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenpaypal-40px