Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*      Gratis verzenden vanaf € 50,-      Al 18 jaar dé specialist       5 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

bannermotornavigatie

Bel ons: 088-0226900


Motormontage > Montage door WayPoint

motormontage003Motormontage door WayPoint

De montage van een GPS toestel op een motor is meestal eenvoudig te doen, maar je kunt hiervoor ook een afspraak maken met onze werkplaats in Notter. Voor de montage hanteren wij een tarief van € 60,- per uur met een maximum van € 90,- Over het algemeen is het een uur werk.
De monteurs voeren de montage graag voor je uit of helpen je (gratis) op weg voor doe-het-zelf montage. Ook bij onze winkel in Leek is montage op afspraak mogelijk. De montage wordt dan uitgevoerd door Motoport. De kosten van de montage reken je dan ook af bij MotoPort.

Alhoewel de aansluitmogelijkheden voor een navigatiesysteem vereenvoudigd zijn, blijft het monteren op de motor specialistisch werk. Zo is het belangrijk dat het juiste gereedschap en montagemateriaal gebruikt wordt om storingen en beschadigingen aan de motor te voorkomen.
Bovendien blijven er een aantal aspecten waar terdege rekening mee dient te houden;
Een voedingskabel welke bijvoorbeeld te dicht bij een bobine komt te liggen zal zorgen voor een ruis in de (bedrade) speakerset.
Wij hebben de juiste faciliteiten en ervaring met vrijwel alle typen motoren om de montage van een navigatiesysteem professioneel en succesvol te verzorgen.

HELMINBOUW HEADSET

Tegenwoordig zijn veel helmen voorbereid voor het plaatsten van een communicatiesysteem. Er is al ruimte voor de speakers en de wangkussens kunnen vaak losgemaakt worden. Veel mensen redden zich er dan ook wel mee en bouwen de set zelf in.
Wil je dit door WayPoint laten doen dan is dat uiteraard ook mogelijk. Dit kan vaak ook bij onze vestigingen. Het is een beetje afhankelijk van de helm en de drukte in de winkel of dit gelijk kan gebeuren. In sommige gevallen moeten we de helm innemen en opturen naar onze technische dienst. Voor het inbouwen van een helmset rekenen we € 20,-

motormontage002

Laatste wijziging: 22 Mar, 2024
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenpaypal-40px