Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*      Gratis verzenden vanaf € 50,-      Sinds 1999 dÚ specialist       6 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

banner_autonavigatie

Bel ons: 088-0226900

COVID-19 maatregelen | Bezoek onze winkels! Afspraak maken is NIET nodig                                 Moederdag- / meimaandacties!


Autonavigatie> Garmin Drive> DriveAssist 51LMT-S

Garmin DriveAssist 51LMT-S

Garmin DriveAssist 51LMT-S

Niet meer leverbaar

Omschrijving

Garmin DriveAssist 51LMT-S: Geavanceerd navigatietoestel met ingebouwde dashcam

 • GPS-autonavigatietoestel met ingebouwde dashcam, geavanceerde waarschuwingen zoals voor kop-staartbotsingen5, en een capacitief touchscreen van 5,0 inch met pinch-to-zoom ondersteuning.
 • Lifetime Maps Europa vooraf ge´nstalleerd1
 • Biedt real-time services2 zoals live verkeers- en parkeerinformatie3
 • Live parkeerinformatie bekijken, inclusief tarieven en beschikbaarheidstrends voor parkeren op openbare parkeerplaatsen, terwijl je de bestemming nadert
 • Ingebouwde dashcam met optionele audio maakt continu opnamen van de rit en slaat bestanden bij een botsing automatisch op; GPS registreert waar en wanneer incidenten hebben plaatsgevonden

Garmin DriveAssist 51LMT-S

Profiteer achter het stuur van de camera-ondersteuning van de Garmin DriveAssist 51LMT-S , het GPS-navigatietoestel met ingebouwde dashcam. Dit navigatietoestel biedt smart functies, zoals Bluetooth® handsfree bellen4 en live services, plus camera-ondersteunde waarschuwingen voor gevaarlijke situaties op de weg. De Garmin wijst de weg. Je hoeft alleen maar te rijden.

Garmin DriveAssist LMT-SIngebouwde dashcam

In combinatie met een ingebouwde dashcam die continu opnamen maakt van je rit en optioneel geluidsopnamen in de auto, biedt de Garmin DriveAssist 51LMT-S je een ooggetuigenverslag in situaties waarin je bewijzen nodig hebt. De G-sensor voor ongevaldetectie zorgt dat video-opnamen van een eventuele aanrijding automatisch worden opgeslagen. GPS registreert waar en wanneer incidenten precies hebben plaatsgevonden. Een verwisselbare microSD™ kaart wordt meegeleverd en je kunt video-opnamen gemakkelijk direct op het toestel afspelen. Of je kunt Garmins gratis VIRB® app gebruiken om opnamen later te bekijken op een compatibele smartphone of tablet.

Live services voor de Garmin DriveAssist 51LMT-S

Wees files voor met tijdbesparende alternatieve routes of door ze volledig te vermijden. Bespaar ook tijd door de live-informatie, je hoeft niet meer naar een parkeerplaats te zoeken. Download voor verkeerswaarschuwingen, relevante omleidingen en actuele weersverwachtingen de Smartphone Link app, waarmee je de Garmin DriveAssist 51LMT-S kunt koppelen aan een compatibele smartphone. Wanneer je de bestemming nadert, heb je geen parkeerstress meer omdat je de tarieven en beschikbaarheid van parkeerplaatsen kunt bekijken. De Smartphone Link app heeft ook LiveTrack▓, waarmee je als bestuurder de locatie kunt delen zodat je vrienden jouw locatie kunnen volgen, of je nu boodschappen in het dorp doet of een lange reis maakt.

Garmin DriveAssist 51LMT-S

Wees slim met smart connectivity

Zodra je een smartphone met Bluetooth laat synchroniseren met de Garmin DriveAssist 51LMT-S krijg je geweldige functies waardoor je verbonden kunt blijven terwijl je je handen aan het stuur kunt houden. Bel handsfree en ontvang instelbare smartphone meldingen op het scherm van je navigatietoestel. Hierdoor kun je inkomende oproepen, sms-berichten en agendameldingen zien zonder dat je je telefoon hoeft te pakken.

Garmin DriveAssist 51LMT-S

Garmin DriveAssist 51LMT-SSpraakgestuurde navigatie

Aanwijzingen nodig? Zeg het gewoon. De Garmin DriveAssist 51LMT-S heeft spraakbesturing die reageert op jouw commando's en vervolgens een route uitstippelt naar de bestemming.

Wi-Fi houdt je up-to-date

We maken het makkelijk om kaarten en software bij te werken met de ingebouwde Wi-Fi van het Garmin DriveAssist 51LMT-S navigatietoestel. Zodra er een nieuwe update beschikbaar is en je met jouw draadloze thuisnetwerk bent verbonden, ontvang je automatisch een melding op het scherm. Daarna kun je het toestel aansluiten op een stopcontact en het laten bijwerken via de Wi-Fi terwijl het opgeladen wordt. Vervolgens kun je weer met een gerust hart de weg op.

Garmin DriveAssist 51LMT-S

Waarschuwingen voor de bestuurder: Ken jouw omgeving

Om veiliger te rijden en je omgevingsbewustzijn te vergroten, biedt de Garmin DriveAssist 51LMT-S waarschuwingen voor de bestuurder voor scherpe bochten, wijzigingen in de maximumsnelheid, spoorwegovergangen en dierenoversteekplaatsen. Bovendien zal het navigatietoestel je waarschuwen als je in de verkeerde rijrichting rijdt op een eenrichtingsweg en als je in de buurt bent van scholen of in schoolzones. Ontvang meldingen voor flitspalen6 in de buurt en zelfs vermoeidheidswaarschuwingen7 die aangeven dat je misschien even moet pauzeren nadat je meerdere uren hebt gereden.

Garmin DriveAssist 51LMT-S

Garmin DriveAssist 51LMT-SMeer navigatie van een Garmin Smartwatch

Als je dit navigatietoestel koppelt met een compatibele Garmin smartwatch (apart verkrijgbaar), dan kun je de navigatie direct op de pols ontvangen, zelfs nadat je de auto hebt geparkeerd en naar de bestemming loopt. Je krijgt ook handige waarschuwingen voor bestuurders op het horloge. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over het zoeken naar de auto op een volle parkeerplaats; je smartwatch laat met een kompas de route van het geparkeerde voertuig naar de bestemming zien en vice versa.

Ongevalmeldingen

Geef jezelf en je geliefden wat gemoedsrust door te weten dat ze meteen op de hoogte worden gesteld als er zich een ongeval heeft plaatsgevonden. Voer een gewenste contactpersoon in en ze zullen automatisch een sms4 ontvangen, behalve als je het verzenden van het bericht voortijdig stopt. In de sms-melding staat een koppeling naar een kaart met de locatie waar het ongeval plaatsvond.

Je reis wordt beter dankzij TripAdvisor®

Als je de omgeving niet kent, is het fijn om iets te hebben dat je in de juiste richting wijst. Daarom zit er nu TripAdvisor op de Garmin DriveAssist 51LMT-S navigatietoestel. Bekijk beoordelingen voor nuttige punten op je reis, zoals hotels, restaurants en attracties, langs de route of in de buurt van de bestemming. Garmin laat vanaf de grootste reiswebsite ter wereld direct in de auto de plekjes zien die de hele reis deel laten uitmaken van de bestemming. Vind ook nieuwe attracties met de ingebouwde Reisplanner, die het reizen leuker maakt door onderweg interessante plaatsen aan te wijzen.

Garmin DriveAssist 51LMT-S

Garmin DriveAssist 51LMT-SVriendelijke begeleiding van Garmin Real Directions™

Ervaar gebruiksvriendelijke gesproken afslag-voor-afslag aanwijzingen van de Garmin DriveAssist 51LMT-S met Garmin Real Directions. Deze eenvoudig te begrijpen rij-aanwijzingen gebruiken herkenbare opvallende punten, gebouwen en verkeerslichten in aanvulling op gesproken straatnamen, waardoor je begeleid wordt alsof je beste vriend naast je zit. Je hoeft niet meer te zoeken naar die moeilijk leesbare straatnaamborden. Luister gewoon naar Garmin Real Directions: 'Sla linksaf na het tankstation' of 'Sla rechtsaf na het rode gebouw'. Instructies volgen was nog nooit zo eenvoudig.

Werkt met Garmin achteruitrijcamera

Voor een complete navigatieoplossing, kan de Garmin DriveAssist 51LMT-S worden gekoppeld met de BC™ 30 Garmin DriveAssist 51LMT-Sdraadloze achteruitrijcamera (wordt apart verkocht; professionele installatie aanbevolen). Als de camera is aangesloten, ziet je bij achteruitrijden direct op het scherm van de Garmin DriveAssist 51LMT-S of zich achter je voertuigen, voetgangers of andere obstakels bevinden.

Kaarten van hoge kwaliteit

De kwaliteit van kaartgegevens kan het verschil maken tussen je bestemming vinden en verdwaald raken. De kaartgegevens van HERE zijn van hoge kwaliteit, waardoor Garmin je altijd kan voorzien van de informatie die je nodig hebt, wanneer je deze nodig hebt. Zo heb je minder kans op vertragingen en zit je minder lang in de auto.

1Lifetime Maps - voorwaarden en bepalingen
2Als u toegang wilt krijgen tot live-informatie, moet u de gratis Smartphone Link app downloaden. Uw provider kan kosten voor het gebruik van mobiele data in rekening brengen. Neem contact op met uw serviceprovider voor mobiele telefonie voor meer informatie over tarieven voor mobiele data-abonnementen. Smartphone met Bluetooth vereist (apart verkrijgbaar).
3Parkeerinformatie is beschikbaar voor de meeste stadscentra. Voor meer details over de dekking gaat u naar parkopedia.com.
4Smartphone met Bluetooth vereist (apart verkrijgbaar).
5Als u smartphone meldingen wilt ontvangen op uw navigatietoestel, moet u de gratis Smartphone Link app downloaden. Uw provider kan kosten voor het gebruik van mobiele data in rekening brengen. Neem contact op met uw serviceprovider voor mobiele telefonie voor meer informatie over tarieven voor mobiele data-abonnementen. Smartphone met Bluetooth vereist (apart verkrijgbaar).
6Waarschuwingen voor roodlichtcamera's en flitsers zijn niet beschikbaar in alle regio's.
7U ontvangt een vermoeidheidswaarschuwing nadat u lange perioden achter elkaar hebt gereden zonder lange stops op de route

© 2017 TripAdvisor LLC. Alle rechten voorbehouden. Het merk en de logo's van Bluetooth® zijn het eigendom van Bluetooth SIG, Inc. en voor elk gebruik van het merk en de logo's is een licentie verkregen door Garmin. Wi-Fi® is een geregistreerd handelsmerk van Wi-Fi Alliance. Foursquare® is een geregistreerd handelsmerk van Foursquare Labs, Inc.

In de doos

 • Garmin DriveAssist 51LMT-S
 • Levenslange kaartupdates╣ en live verkeersinformatie▓
 • Voertuigvoedingskabel
 • Zuignapsteun voor voertuig
 • USB-kabel
 • Snelstartgids

Accessoires

WayPoint draagtas hardcase

WayPoint draagtas
hardcase

winkelwagenBij ons € 20,-

Dashboardschijf groot en klein

Dashboardschijf
groot en klein

winkelwagenBij ons € 10,-

brodit_175

Brodit houder Nuvi/Zumo
 

winkelwagenBij ons € 50,-

010-11952-00

Garmin luchtroostersteun
 

winkelwagenBij ons € 20,-

1_s300

Garmin dashboardhouder
Drive/Nuvi/Zumo

winkelwagenBij ons € 27,-

zuignapsteun drive assist

Zuignapsteun
DriveAssist

winkelwagenBij ons € 20,-

WayPoint USB-lader

WayPoint USB-lader
 

winkelwagenBij ons € 12,50

voertuigvoedingskabel

Voertuigvoedingskabel
 

winkelwagenBij ons € 20,-

Specificaties

Uitvoering en prestaties

 • Fysieke afmetingen: 14,0 x 8,4 x 2,1 cm (2,6 cm, inclusief camera)
 • Schermgrootte, BxH: 11,1 x 6,3 cm; 5,0 inch diagonaal (12,7 cm)
 • Schermresolutie, BxH: 480 x 272 pixels
 • Type scherm: WQVGA TFT-kleurenscherm met witte schermverlichting
 • Gewicht: 191,4 g
 • Batterij: Oplaadbare lithium-ion
 • Batterijlevensduur: 30 minuten
 • Hoogwaardige ontvanger: ja

Kaarten en geheugen

 • Vooraf ge´nstalleerde wegenkaarten: ja
 • Inclusief levenslang gratis kaartupdates: ja
 • Ge´ntegreerd geheugen: Intern solid state
 • Geschikt voor gegevenskaarten: ja (dashcam minimum opslagkaart van 4 GB meegeleverd; opslagkaart voor kaartgegevens niet meegeleverd)
 • Eigen nuttige punten (eigen nuttige punten toevoegen): ja
 • Waypoints/favorieten/locaties: 1000

Navigatiefuncties

 • Straatnamen uitspreken (bijvoorbeeld: Sla over tweehonderd meter rechtsaf de Hoofdweg in): ja
 • Spraakgestuurde navigatie (bediening met gesproken opdrachten): ja
 • Compatibel met FM-verkeersinformatie: ja
 • Lifetime traffic updates (ontvang gratis lifetime traffic updates): Ja
 • Rijbaanassistent (leidt je naar de juiste rijbaan tijdens de navigatie): ja
 • Junction view (toont borden bij afslagen): ja
 • Vermijden tijdens route (bijvoorbeeld snelwegen, tolwegen): ja
 • Draadloze Bluetooth® technologie: ja
 • Maximumsnelheidweergave (geeft de maximumsnelheid weer voor de meeste snelwegen in Europa): ja
 • Afrit met diensten (laat zien welke diensten beschikbaar zijn langs de snelweg): ja

Aanvullend

 • Reisplanner: Ja
 • Reislog: Ja
 • Ingebouwde dashcam: Ja
 • Waarschuwingen om de bestuurder te attenderen op naderende scherpe bochten, schoolzones, roodlichtcamera's, flitsers en meer: Ja
 • Camera-ondersteunde functies: waarschuwingen voor kop-staartbotsingen en bij afraken rijbaan, "Go" Alert en Garmin Real Vision™: Ja
 • Garmin Real Directions™ aanwijzingen op basis van oriŰntatiepunten: Ja
 • Foursquare nuttige punten: Ja

Laatste wijziging: 18 Mar, 2021
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkheden