Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*      Gratis verzenden vanaf € 50,-      Sinds 1999 dÚ specialist       6 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

banner_autonavigatie

Bel ons: 088-0226900

COVID-19 maatregelen | Bezoek onze winkels! Afspraak maken is NIET nodig                                 Moederdag- / meimaandacties!


Autonavigatie> Garmin Drive> DriveAssist 50LMT-D

Garmin DriveAssist 50LMT-D

Garmin DriveAssist 50LMT-D

Niet meer leverbaar

Klik hier voor een alternatief
 

Omschrijving

Garmin DriveAssist 50LMT-D: Geavanceerd navigatietoestel met ingebouwde dashcam

 • Innovatief 5.0-inch navigatietoestel met ingebouwde dashcam die continu opnamen maakt van de rit en bij een botsing opnamen automatisch opslaat
 • Gedetailleerde kaarten van Europa met gratis levenslange╣ kaartupdates
 • Gratis Garmin DIGITAL Traffic via DAB - Garmin's beste oplossing voor verkeersinformatie - klaar voor gebruik!
 • Via ingebouwde camera waarschuwingen voor kop-staartbotsingen en wanneer je van de rijbaan afraakt│
 • Slimme functies zoals Bluetooth® handsfree bellen4 en spraakgestuurde navigatie; smartphone meldingen5 zorgen ervoor dat je op de hoogte blijft
 • Waarschuwingen voor de bestuurder voor veiliger rijden, inclusief naderende scherpe bochten, schoolzones, gewijzigde maximumsnelheid en meer

Garmin DriveAssist 50LMT-DIngebouwde dashcam

Met de compacte, ingebouwde dashcam die continu opnamen maakt van je rit, biedt Garmin DriveAssist 50LMT-D de bescherming van een "ooggetuige die nooit met de ogen knippert,". In het geval van een botsing worden de opgenomen beelden automatisch opgeslagen dankzij de G-sensor met incident detectie, met behulp van GPS registreert het waar en wanneer incidenten precies hebben plaatsgevonden.

Je kunt video-opnamen direct op het scherm afspelen, waarop ook de locatie ten tijde van het ongeval wordt weergegeven. Indien gewenst, kun je opnamen later op de computer afspelen met Garmins Dash Cam Player. Het toestel heeft ook een Snapshot-functie om momentopnamen te maken, zodat je de camera zelfs uit je voertuig kunt nemen om foto's te maken van de schade na een aanrijding. Voor opslag van de opnamen is een verwisselbare microSD™ kaart (klasse 10) meegeleverd.

Innovatieve functies voor het waarschuwen van de bestuurder

De Garmin DriveAssist 50 LMT-D gebruikt camera-ondersteunde functies voor het waarschuwen van de bestuurder om veiliger rijden te bevorderen en bestuurder te attenderen op mogelijk gevaarlijke situaties. Als je vastzit op een kruising of in het verkeer, waarschuwt "Go" Alert zodra de voertuigen vˇˇr je weer optrekken. Waarschuwingen voor kop-staartbotsingen en als je van de weg dreigt af te raken geven hoorbare en zichtbare waarschuwingssignalen. Dankzij de functie Garmin Real Vision™ heb je geen moeite meer met slecht leesbare huisnummers. Als je bepaalde bestemmingen nadert, wordt je scherm in cameraweergave geschakeld en wijst een heldere pijl de weg.

     Garmin DriveAssist 50LMT-D Garmin DriveAssist 50LMT-D

Handige waarschuwingsfuncties voor het dagelijkse verkeer

Garmin DriveAssist 50LMT-D waarschuwt als je van de verkeerde kant een straat met eenrichtingsverkeer inrijdt en wanneer je schoolzones nadert. Je ontvangt waarschuwingen zodra je roodlichtcamera's en flitsers6 nadert en om je te attenderen op naderende verkeersopstoppingen7.  Bij lange ritten attendeert de waarschuwing voor vermoeidheid8 je op mogelijke rustplaatsen om na urenlang rijden een pauze te nemen. Andere veiligheidsfuncties omvatten onder andere waarschuwingen voor naderende scherpe bochten, gewijzigde maximumsnelheid, spoorwegovergangen en overstekend wild. De functie Verderop attendeert je in de kaartweergave voor naderende servicepunten of mijlpalen op uw route, zoals landsgrenzen.

Garmin DriveAssist 50LMT-D Garmin DriveAssist 50LMT-D Garmin DriveAssist 50LMT-D

Garmin DriveAssist 50LMT-DGeef de Garmin DriveAssist 50LMT-D spraakopdrachten

De Garmin DriveAssist 50LMT-D biedt het gemak van spraakgestuurde navigatie. Bedien de Garmin DriveAssist 50LMT-D met je stem, terwijl je je handen veilig aan het stuur kunt houden.

Uitgebreide slimme functies

Synchroniseer een toestel met Bluetooth functionaliteit, zoals een smartphone, met Garmin DriveAssist 50 LMT-D om handsfree te bellen en smartphone meldingen te ontvangen op het Garmin DriveAssist scherm. Ontvang oproepen, sms -berichten en agendameldingen zonder ooit je handen van het stuur te hoeven halen om de telefoon te pakken. Houd je aandacht op de weg terwijl je direct op het scherm van het navigatietoestel smartphonemeldingen ontvangt om je op de hoogte te houden.
Download voor real-time informatie, zoals weerberichten en verkeersinformatie, de mobiele app Smartphone Link9 om de Garmin DriveAssist 50LMT-D te koppelen met een compatibele smartphone.

    Garmin DriveAssist 50LMT-D Garmin DriveAssist 50LMT-D Garmin DriveAssist 50LMT-D

Gemakkelijk navigeren over ingewikkelde knooppunten

Active Lane Guidance met gesproken aanwijzingen zorgt dat je elke afslag en elk knooppunt veilig kunt nemen. Als je de afslag of het knooppunt nadert, geeft een animatie van de situatie met fel gekleurde pijlen aan welke rijbaan je moet nemen om de route te vervolgen. Op vriendelijke toon krijg je extra aanwijzingen. Met Bird's Eye knooppuntbeeld kun je de situatie bij knooppunten als het ware van bovenaf overzien. En de functie photoReal knooppuntbeeld geeft een realistische weergave van knooppunten op de route, inclusief het omliggende landschap.

    Garmin DriveAssist 50LMT-D Garmin DriveAssist 50LMT-D Garmin DriveAssist 50LMT-D

Garmin DriveAssist 50LMT-DGarmins beste verkeersinformatiesysteem

Garmin Digital Traffic via DAB is Garmin's beste plug & play oplossing voor verkeersinformatie. Digital Traffic is snel en gratis2 — gedurende de hele levensduur van de Garmin DriveAssist 50LMT-D. De verkeersinformatie wordt elke 60 seconden bijgewerkt. Bovendien heeft Digital Traffic een groot dekkingsgebied, inclusief autowegen, snelwegen en secundaire wegen en is dus overal beschikbaar waar u verkeersinformatie nodig hebt*. Digital Traffic is spraakgestuurd en reageert dus op gesproken vragen. Digital Traffic kan nadere informatie geven over de situatie, zoals hoeveel minuten vertraging er te verwachten is en of er alternatieve routes zijn. Het programma geeft zelfs aan of je al dan niet de snelste route volgt. Je ontvangt de verkeersinformatie direct op het toestel, klaar voor gebruik.

Garmin DriveAssist 50LMT-DAanwijzingen op basis van herkenbare oriŰntatiepunten

De Garmin DriveAssist 50LMT-D is voorzien van Garmin Real Directions™ met nieuwe "gesproken afslag-voor-afslag aanwijzingen", gemakkelijk te begrijpen, vriendelijk gesproken richtingaanwijzingen op basis van herkenbare oriŰntatiepunten, gebouwen en verkeerslichten (bijvoorbeeld "Sla rechtsaf na het rode gebouw" of "Sla linksaf na de McDonalds"). Het toestel kan dankzij Foursquare® putten uit een database met miljoenen nieuwe en populaire nuttige punten.

Altijd precies de juiste locatie vinden

De functie Direct Access in de Garmin DriveAssist 50LMT-D vereenvoudigt de navigatie naar bestemmingen in grote complexen, zoals luchthavens en winkelcentra, en wijst je de weg binnen zo'n grotere locatie. Als je naar een winkelcentrum navigeert, verschaft Direct Access aanvullende informatie over de locatie van bepaalde winkels. Bijvoorbeeld "Aangekomen bij Lake Side. Debenhams bevindt zich op de bovenverdieping."
Garmin DriveAssist 50LMT-D
Gemakkelijker zoeken, sneller gevonden

De Garmin DriveAssist 50LMT-D heeft een zoekveld waarmee u vanaf ÚÚn locatie gemakkelijk adressen en miljoenen nuttige punten kunt vinden. Je voert gewoon een categorie (zoals "pizza"), een heel adres of een naam ("Starbucks") in en de Garmin DriveAssist 50LMT-D produceert snel resultaten. In geval van een typefout biedt de Garmin DriveAssist 50LMT-D meerdere zoekresultaten die overeenkomen met de zoekterm die u hebt ingevoerd. Als je bijvoorbeeld "MacDonalds," zoekt, krijg je resultaten voor zowel "MacDonalds" als "McDonalds".

Voeg een camera toe aan de Garmin DriveAssist 50LMT-D

Garmin DriveAssist 50LMT-DVoor een volledige navigatie-oplossing kun je de Garmin DriveAssist 50LMT-D koppelen met de BC™ 30 draadloze achteruitrijcamera (apart verkrijgbaar; installatie door een installateur wordt aanbevolen). Als de camera is aangesloten, zie je bij achteruitrijden direct op het scherm van de Garmin DriveAssist 50LMT-D of zich achter je voertuigen, voetgangers of andere obstakels bevinden. Voor het vervoer van een baby of peuter kun je een Garmin babyCam™ toevoegen aan het navigatietoestel. Garmin babyCam is een videomonitor voor in de auto waarmee jedirect op het scherm van je navigatietoestel "on demand" je passagiertje(s) op de achterbank kunt zien.

OPMERKING: In sommige landen is het gebruik van camera's in de auto gereguleerd of verboden. Het is uw verantwoordelijkheid op de hoogte te zijn van en te handelen in overeenstemming met toepasselijke privacy-wet- en regelgeving betreffende het gebruik van camera's in rechtsgebieden waar u een dergelijke camera wilt gaan gebruiken.

Toestelbeheer met ÚÚn druk op de knop

Gebruik Garmin Express™ om de Garmin DriveAssist 50LMT-D up-to-date te houden. Met Garmin Express kun je eenvoudig kaarten en software bijwerken, favorieten van en naar toestellen overdragen, en gratis aangepaste voertuigpictogrammen en stemmen installeren.

╣Voorwaarden en bepalingen voor Lifetime Maps
▓Voorwaarden en bepalingen voor Lifetime Traffic
│Onder bepaalde omstandigheden kan de waarschuwingsfunctie worden verstoord. Ga naar Garmin.com/warnings voor meer informatie.
4Smartphone met Bluetooth vereist (afzonderlijk verkrijgbaar). Zie Garmin.com/ble.
5Als u smart notifications wilt ontvangen op uw navigatietoestel, moet u de gratis Smartphone Link app downloaden. Uw provider kan kosten voor het gebruik van mobiele data in rekening brengen. Smartphone met Bluetooth vereist (apart verkrijgbaar).
6Waarschuwingen voor roodlichtcamera's en flitsers zijn niet beschikbaar in alle regio's.
7Vereist dat gebruikers harder dan 95 km/u rijden bij het naderen van langzaam rijdend of stilstaand verkeer.
8U ontvangt de vermoeidheidswaarschuwing nadat u lange perioden achter elkaar hebt gereden zonder lange stops op de route.
9Data-abonnementskosten zijn mogelijk van toepassing. Er is mogelijk een abonnement vereist.
*Voorzien van Location Referencing technologie en TPEG, die betere dekking bieden dan standaard verkeersinformatiediensten die zijn beperkt tot TMC-locaties. TPEG is het nieuwste traffic protocol , de nieuwe standaard voor verkeersinformatie en voldoet aan de hoogste specificaties voor de overdracht van geavanceerde, wereldwijde verkeersinformatie.
Het Bluetooth® woordmerk is eigendom van Bluetooth SIG, Inc. Foursquare® en de Foursquare® logo's zijn geregistreerde handelsmerken van Foursquare Labs, Inc.

In de doos

 • Garmin DriveAssist 50LMT-D
 • Levenslange kaartupdates╣ en digitale verkeersinformatie▓
 • Lifetime Traffic-antenne/voertuigvoedingskabel
 • Zuignapsteun voor voertuig
 • USB-kabel
 • microSD geheugenkaart
 • Snelstartgids

Accessoires

WayPoint draagtas hardcase

WayPoint draagtas
hardcase

winkelwagenBij ons € 20,-

Dashboardschijf groot en klein

Dashboardschijf groot en klein
 

winkelwagenBij ons € 10,-

brodit_175

Brodit houder Nuvi/Zumo
 

winkelwagenBij ons € 50,-

010-11952-00

Garmin luchtroostersteun
 

winkelwagenBij ons € 20,-

1_s300

Garmin dashboardhouder
Drive/Nuvi/Zumo

winkelwagenBij ons € 27,-

zuignapsteun drive assist

Zuignapsteun
DriveAssist

winkelwagenBij ons € 20,-

WayPoint USB-lader

WayPoint USB-lader
 

winkelwagenBij ons € 12,50

voertuigvoedingskabel

Voertuigvoedingskabel
 

winkelwagenBij ons € 20,-

Specificaties

Uitvoering en prestaties

 • Fysieke afmetingen: 14,0 x 8,4 x 2,1 cm (2,6 cm, inclusief camera)
 • Schermgrootte, BxH: 11,1 x 6,3 cm; 5,0 inch diagonaal (12,7 cm)
 • Schermresolutie, BxH: 480 x 272 pixels
 • Type scherm: WQVGA TFT-kleurenscherm met witte schermverlichting
 • Gewicht: 191,4 g
 • Batterij: Oplaadbare lithium-ion
 • Batterijlevensduur: 30 minuten
 • Hoogwaardige ontvanger: ja

Kaarten en geheugen

 • Vooraf ge´nstalleerde wegenkaarten: ja
 • Inclusief levenslang gratis kaartupdates: ja
 • Ge´ntegreerd geheugen: Intern solid state
 • Geschikt voor gegevenskaarten: ja (dashcam minimum opslagkaart van 4 GB meegeleverd; opslagkaart voor kaartgegevens niet meegeleverd)
 • Eigen nuttige punten (eigen nuttige punten toevoegen): ja
 • Waypoints/favorieten/locaties: 1000

Navigatiefuncties

 • Straatnamen uitspreken (bijvoorbeeld: Sla over tweehonderd meter rechtsaf de Hoofdweg in): ja
 • Spraakgestuurde navigatie (bediening met gesproken opdrachten): ja
 • Compatibel met FM-verkeersinformatie: ja
 • Lifetime traffic updates (ontvang gratis lifetime traffic updates): Ja (digitale 3D-verkeersinformatie)
 • Rijbaanassistent (leidt je naar de juiste rijbaan tijdens de navigatie): ja
 • Junction view (toont borden bij afslagen): ja
 • Vermijden tijdens route (bijvoorbeeld snelwegen, tolwegen): ja
 • Draadloze Bluetooth® technologie: ja
 • Maximumsnelheidweergave (geeft de maximumsnelheid weer voor de meeste snelwegen in Europa): ja
 • Afrit met diensten (laat zien welke diensten beschikbaar zijn langs de snelweg): ja

Aanvullend

 • Reisplanner: Ja
 • Reislog: Ja
 • Ingebouwde dashcam: Ja
 • Waarschuwingen om de bestuurder te attenderen op naderende scherpe bochten, schoolzones, roodlichtcamera's, flitsers en meer: Ja
 • Camera-ondersteunde functies: waarschuwingen voor kop-staartbotsingen en bij afraken rijbaan, "Go" Alert en Garmin Real Vision™: Ja
 • Garmin Real Directions™ aanwijzingen op basis van oriŰntatiepunten: Ja
 • Foursquare nuttige punten: Ja

Laatste wijziging: 18 Mar, 2021
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkheden