Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*    Gratis verzenden vanaf € 50,-    Sinds 1999 dé specialist     6 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Waypointkl

banner_algemeen

Bel ons: 088-0226900

Je bestelling afhalen bij een van de WayPoint winkels

Vanaf woensdag 10 februari is het mogelijk om je bestelling af te halen bij een van de WayPoint winkels. In verband met de beschikbare voorraad en mogelijkheden in de winkels bieden we momenteel deze optie alleen in onze winkels in Notter, Moordrecht, Vessem en Hilversum

Op onze bestelsite kun je zien of een artikel op voorraad is in de winkel, is dit niet het geval dan kan het artikel uiteraard wel besteld worden. Wij gaan er dan voor zorgen dat het artikel z.s.m. klaar komt te liggen.

Na het bestellen van een artikel krijgt je (minimaal 4 uur later) een bericht wanneer het artikel klaarligt. In deze mail staat ook de link om een afhaaltijdslot te plannen op een aparte website. Wacht altijd op deze mail voor je naar de winkel gaat. Wanneer er geen tijdslot is gepland is het niet mogelijk om een bestelling at te halen. Het is voor ons niet toegestaan om klanten binnen te laten in de winkels. Afhalen gebeurt dus bij de  voordeur. Hier is de mogelijkheid om te pinnen of om met creditcard te betalen.

Hieronder de regels zoals ze zijn terug te vinden op www.rijksoverheid.nl uiteraard houden wij ons aan deze regels.

 • Doe vooraf (minimaal 4 uur van te voren) een (online) bestelling bij een winkel of een locatie met een winkelfunctie
 • Je ontvangt een bevestiging met een tijdslot wanneer de bestelling af te halen is
 • Er zit minimaal een dagdeel (4 uur) tussen het bestellen en afhalen
 • Afhalen kan alleen binnen het afgesproken tijdslot
 • De afspraakbevestiging bevat alle praktische informatie over het veilig en vlot afhalen van de bestelling
 • Afhalen doe je alleen en  gebeurt aan de deur van de winkel
 • Alleen als je klachtenvrij bent, kan de bestelling worden afgehaald
 • De winkelier zorgt ervoor dat je bestelling klaar staat
 • Betalen doe je thuis vooraf, achteraf of zoveel mogelijk contactloos bij het afhalen

Daarbij blijven natuurlijk ook de andere basisregels gelden zoals de 1,5 meter afstand, hygiënemaatregelen en geen groepsvorming.

Regels voor bestellen en afhalen

 • Veilig afhalen: tijd afspreken en afstand houden
  Bestellen en afhalen vindt plaats onder strikte voorwaarden. Zo wordt altijd 1,5 meter afstand gehouden onderling. Er wordt vooraf een afspraak gemaakt over het tijdstip van het afhalen van de bestelling. Door vooraf het afhaalmoment af te spreken, voorkomen we drukte.
 • Thuis bestellen, na 4 uur afhalen
  Een bestelling moet minimaal 4 uur voor het afhalen gedaan worden. Klanten kunnen dus niet voor de deur van de winkel iets bestellen en gelijk meenemen.
 • Niet direct ruilen
  Direct ter plekke ruilen van  afgehaalde producten is niet toegestaan. Passen gebeurt thuis en ruilen kan volgens de voorwaarden van de winkelier.
 • Retourneren (terugbrengen) kan niet
  Retourneren is onder de huidige voorwaarden niet toegestaan. Winkels kunnen eventueel besluiten de retourneertermijn te verlengen of retour sturen per post mogelijk te maken.

Laatste wijziging: 24 Feb, 2021
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkheden