Voor 12.00 uur besteld, vandaag in huis*    Gratis verzenden vanaf € 100,-    Al 18 jaar dť specialist     7 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Waypointkl

banner_algemeen

Bel ons: 088-0226900

WayPoint (www.gps.nl) is specialist in navigatie en bluetooth communicatie systemen, vooral  voor motorrijden, wandelen, fietsen en sporten. WayPoint heeft 7  winkels, is online actief, maar is ook ontwikkelaar van aanvullende  producten. De Onroute motorkaart (www.onroute.nl), de ZumoLock en de  TomTom essential kit zijn daar voorbeelden van. In totaal heeft de  WayPoint groep zo'n 25 medewerkers. De hoofdvestiging is in Notter,  daarnaast hebben we nog winkels in Moordrecht, Vessem, Leek,  Heerhugowaard, Hilversum en Venray. 

Voor onze vestiging in Vessem hebben we een partime vacature:

Partime adviseur navigatie- en communicatie M/V (minimaal 8 uur p/w)

Ben je in ieder geval op zaterdag beschikbaar en lijkt het je ideaal om in de schoolvakanties extra te werken? Lijkt het je leuk om met de nieuwste gadgets op het gebied van wearables, navigatie- en communicatiesystemen voor motorrijders te werken? Solliciteer dan nu naar de functie voor verkoopadviseur bij WayPoint. Onder andere gepassioneerde motorrijders zijn je klanten. Door een goede training waarderen we je op van een verkoper naar een navigatie- en communicatie specialist/adviseur, want dat ben je als je bij WayPoint werkt.

Je adviseert onze klanten, helpt ze bij de keuze van hun navigatie of communicatie systeem en zorgt dat de klant tevreden naar buiten loopt. Wij streven naar 100% klanttevredenheid en daar moet jij ook voor gaan! Samen met collega‪s zorg je dat de winkel er altijd tiptop bij staat. Wij zoeken iemand die affiniteit heeft met motorrijden, gastvrij en representatief is.

Heb je belangstelling voor navigatiesystemen en is motorrijden, wandelen, fietsen of sporten je hobby? Of vind je het gewoon leuk om te ontdekken dat er qua navigatie veel meer kan dan alleen 'TomTommen'? En deel je deze informatie vervolgens graag met anderen? Word dan verkoopadviseur bij WayPoint!
Je werkt elke dag met de nieuwste navigatiesystemen van toonaangevende merken en brengt je enthousiasme over deze producten over op de klanten van WayPoint. Daarnaast sta je klanten te woord die vragen over of problemen met hun aankoop hebben. Je vindt het een uitdaging om alle klanten tevreden de winkel te laten verlaten.
Je functioneert uitstekend in een snel veranderende omgeving. Je bent een teamspeler en bent een belangrijke schakel tussen klant en bedrijf.

Functie-eisen

 • je hebt minimaal een opleiding op HAVO niveau
 • je hebt sterke affiniteit met consumentenelektronica
 • je hebt meer dan uitstekende contactuele eigenschappen
 • je hebt een commerciŽle instelling
 • je bezit over een flinke dosis resultaatgerichtheid
 • je hebt een representatief voorkomen
 • je bent in ieder geval op zaterdag beschikbaar

Wat bieden we?

 • De part-time functie is voor 8 uur per week en is  op zaterdag. Daarnaast is het mogelijk om in schoolvakanties extra te werken. Deze baan is dus goed te combineren met een studie of een andere (parttime) baan.
 • een gevarieerde en uitdagende functie met ruimte voor eigen initiatief in een jong groeiend bedrijf
 • flexibele arbeidsvoorwaarden
 • productscholing, ondersteuning
 • een salaris dat past bij de functie
 • dit alles binnen een dynamische werkomgeving, met een no-nonsense beleid en een gedreven, jong en informeel team waar iedereen hart voor WayPoint en de producten heeft.
 • Reacties bij voorkeur per e-mail naar vacature@gps.nl

Laatste wijziging: 19 Feb, 2019
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenpaypal-40px