Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*    Gratis verzenden vanaf € 50,-    Sinds 1999 dť specialist     5 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

bannermotornavigatie

Bel ons: 088-0226900


Motornavigatie > Garmin Zumo GPS > Zumo 595LM Travel Edition

Garmin Zumo 595

Garmin Zumo 595LM Travel Edition

Niet meer leverbaar

Garmin Zumo serie:

Garmin Zumo XTGarmin Zumo 396LMT-SGarmin Zumo 346LMT-S

Garmin Zumo 595LMembed video html by VideoLightBox.com v3.1
 

Omschrijving Garmin Zumo 595LM Travel Edition

De Garmin Zumo 595LM Travel Edition: motornavigatie zonder concessies!

 • Kaartlicentie voor 85 landen in de wereld
 • Handschoenvriendelijk 5 inch touchscreen dat ook goed afleesbaar is in de zon
 • Garmin Adventurous Routing, vermijdt snelwegen en vindt routes met veel bochten en heuvels
 • Muziek en Media, bedien muziek van een compatibele MP3 speler, smartphone inclusief Spotify speler
 • Smart notifications, waarschuwt voor binnenkomende oproepen, SMS, Whatsapp, app updates en meer met gebruik van de gratis Smartphone link
 • Livetrack, laat je vrienden je locatie zien tijdens het rijden
 • Veiligheidswaarschuwingen, bochten in de weg, aankomende snelheidswijzigingen en meer
 • Route Shaping, pas eenvoudig je route aan met 1 klik op de kaart
 • De Garmin Zumo 595LM Travel Edition heeft als extra ten opzichte van de normale Zumo 595LM een uitgebreidere kaartdekking. Naast de kaart van geheel Europa heb je de mogelijkheid om van een groot deel van de wereld kosteloos extra kaarten te downloaden. Voor de beschikbare kaarten kun je hier klikken.

Met de Garmin Zumo 595LM beschik je over het meest complete motornavigatiesysteem dat er nu te koop is. Uiteraard is de Garmin Zumo 595LM wat hardware betreft gebaseerd op de Garmin Zumo 590LM, maar softwarematig is er van alles aangepast. De nieuw look van het systeem heeft een modern fris uiterlijk. Wil je het maximale uit de functionaliteit van de Garmin Zumo 595LM halen, koppel dan je smartphone met daarop de Garmin Smartphone Link app. Dan blijf je tijdens het rijden op de hoogte van berichten en meldingen op je telefoon. Laat berichten voorlezen zodat je alle aandacht aan het rijden kunt besteden.

Waarom koop je een Zumo bij WayPoint:

 • Altijd support op je toestel zolang deze in je bezit is
 • 7 winkels in Nederland waar je binnen kunt lopen voor advies en uitleg. Ook na je aanschaf
 • Ruime keuze aan (bluetooth) headsets om je systeem compleet te maken
 • Een bedrijf met een eigen technische dienst en helpdesk (ook telefonisch bereikbaar)
 • Altijd een passende montageoplossing voor jouw motor
 • Interessante combinatieaanbieding met de OnRoute Motorkaart

Uiteraard is er ook gedacht aan de motorrijder die voor zijn rust op de motor zit en eindelijk even verlost is van de telefoon. Met de Adventurous Routing optie kies je voor de hoeveelheid gewenste bochten, wel of geen heuvels in je route en zo min mogelijk snelwegen. De Garmin Zumo 595LM rekent een passende route voor je uit. Is het resultaat nog niet naar wens? Dan is de route eenvoudig aan te passen door middel van de Route Shaping optie. Klik eenvoudig op de kaart op de weggetjes waar jij langs wilt en de Garmin Zumo 595LM past de route aan.
Luister je graag naar muziek onderweg? Met de Garmin Zumo 595LM speel je MP3's af, of stream je muziek direct vanaf je Smartphone. Maak je graag gebruik van Spotify? Dan is de Garmin Zumo 595LM helemaal interessant, blader door je nummers en afspeellijsten of zoek dat ene leuke nummer direct op het scherm van je Garmin Zumo 595LM.

Garmin Zumo 595Gebouwd voor avontuur

De Garmin zūmo 595LM met Garmin Adventurous Routing™ om routes te vinden vol kronkelige weggetjes door heuvelachtig gebied is het perfecte navigatietoestel voor de avontuurlijke motorrijder. Het grote, handschoenvriendelijke 5-inch touchscreen met hoge resolutie biedt zowel horizontale als verticale weergave. De transflectieve schermtechnologie vermindert spiegeling en zorgt dat het scherm ook in fel zonlicht gemakkelijk is af te lezen.

Rijd slimmer met je smartphone

Wat gebeurt er op de weg vůůr je? Op de Garmin zūmo 595LM kun je live weers- en verkeersinformatie ontvangen via de draadloze app Smartphone Link7 app. Met deze app kun je ook gebruik maken van LiveTrack, een handige functie die het mogelijk maakt dat familie en vrienden je tijdens je tocht in real-time kunnen volgen.

Garmin Zumo 595Garmin Zumo 595Muziek voor onderweg

Wil je je eigen soundtrack meenemen op je tocht? Met de bedieningsknoppen op het touchscreen van de Garmin zūmo 595 LM kun je ook muziek en media afspelen via een compatibele MP3-speler of smartphone2. En via de populaire Spotify muziekservice3 kun je zelfs je favoriete afspeellijsten streamen.

    

Garmin Zumo 595Veiliger rijden met waarschuwingen voor de bestuurder

Om te zorgen dat je nog beter oplet en nog veiliger rijdt, is de Garmin zūmo 595LM  voorzien van een handige waarschuwingsfunctie die je attendeert op naderende scherpe bochten, gewijzigde maximumsnelheid, spoorwegovergangen, overstekend wild, schoolzones en dergelijke. Je wordt ook gewaarschuwd als je van de verkeerde kant een straat met eenrichtingsverkeer wilt inrijden, en als je roodlichtcamera's en flitsers1 nadert. Bij lange ritten attendeert de waarschuwing voor vermoeidheid3 je op mogelijke rustplaatsen om na urenlang rijden een pauze te nemen. De functie Verderop op de Garmin zūmo 595LM attendeert je in de kaartweergave op nuttige punten of mijlpalen op de route. En als je bepaalde wegen wilt volgen of door bepaalde gebieden wilt rijden kun je met Easy Route Shaping de route aanpassen door op de kaart punten toe te voegen.

 Nooit meer onderweg een lege tank

De Garmin zūmo 595LM is standaard voorzien van een ingebouwde tripcomputer met digitale brandstofmeter. Op die manier kun je gemakkelijk schatten hoeveel kilometer je nog kunt rijden voordat de tank leeg is. Dynamische tankstopwaarschuwingen geven aan wanneer het tijd is om te tanken en zelfs waar je het dichtstbijzijnde tankstation kunt vinden. Een handige maximumsnelheidsindicator geeft aan wanneer je gas moet terugnemen. En met behulp van het digitale kompas en een database met nuttige punten speciaal voor motorrijders kunt je gemakkelijk reparatiediensten en dealers vinden. De Garmin zūmo 595 is bovendien voorzien van een servicelogboek waarin de datums van service- en onderhoudsbeurten aan je motorfiets en het aantal gereden kilometers worden geregistreerd.

Garmin Zumo 595Aanwijzingen op basis van herkenbare oriŽntatiepunten

Garmin Real Directions™ op de Garmin zūmo 595LM voegt een extra dimensie toe aan "gesproken afslag-voor-afslag aanwijzingen". Behalve gesproken straatnamen geeft de Garmin zūmo 595 ook richtingaanwijzingen op basis van herkenbare oriŽntatiepunten, gebouwen en verkeerslichten (bijvoorbeeld "Sla rechtsaf na het rode gebouw").  En dankzij Foursquare® data, kan de Garmin zūmo 595 putten uit een database met miljoenen nieuwe en populaire locaties om te bezoeken.

Levenslange kaartupdates

De Garmin zūmo 595LM wordt geleverd met gratis kaartupdates5 gedurende de hele levensduur van het toestel, zodat je voor je routes altijd gebruik kunt maken van de meest actuele beschikbare nuttige punten en kaarten.

Garmin Zumo 595Navigatiefuncties

Het photoReal knooppuntbeeld geeft een realistische weergave van knooppunten en kruisingen op de route, zodat je ingewikkelde knooppunten gemakkelijk kunt passeren. Fel gekleurde pijlen op het zūmo scherm en gesproken aanwijzingen geven aan welke rijbaan je moet nemen voor de volgende afslag of afrit. De Garmin zūmo 595 is voorzien van 3D-terreinweergave met hoogte-informatie. De zūmo biedt ook de functie TracBack® om de weg terug te vinden door dezelfde route in omgekeerde richting te volgen.
Garmin Zumo 595
Bandenspanningcontrole

Voor extra veiligheid op de weg is de Garmin zūmo 595LM compatibel met het Garmin TPMS bandenspanningmeetsysteem6 (afzonderlijk verkrijgbaar). Er is ťťn TPMS sensor vereist voor elke band. Het systeem werkt alleen met metalen ventielen. Met TPMS worden de bandenspanninggegevens draadloos overgebracht en in real-time weergegeven op het scherm van de zūmo.


 

Garmin Zumo 595Compatibel met VIRB® camera

In combinatie met een compatibele Garmin VIRB serie action camera (afzonderlijk verkrijgbaar) kun je met de Garmin zūmo 595LM de hoogtepunten van je rit vastleggen. Je kunt de Garmin VIRB camera op afstand bedienen en opnamen starten en stoppen vanaf het scherm van de Garmin zūmo 595. Op die manier kun je je avonturen gemakkelijk vastleggen en later opnieuw beleven.

 

Garmin Zumo 595Kaarten

Standaard is de Garmin Zumo 595LM voorzien van de City Navigator NT kaart met een licentie voor 85 landen en wordt geleverd met een Lifetime update. Hiermee kan deze kaart maximaal 4 keer per jaar worden voorzien van een nieuwe kaartupdate. Een hele leuke optie bij dit toestel is de OnRoute motorkaart. Eigenlijk kan je niet met een Zumo de weg op zonder deze Motorkaart! De nieuwe versie wordt kant-en-klaar geleverd op microSD geheugenkaart. Plaats simpelweg dit geheugenkaartje in je Zumo, stel de OnRoute Motorkaart in, en je rijdt een mooie route! Klik hier voor meer informatie.
Daarnaast heeft de Garmin Zumo 595LM de mogelijkheid tot het laden van ander kaartmateriaal. Ga je offroad rijden, dan kun je ervoor kiezen om topografische kaarten te laden met hele gedetailleerde terreindetails zoals hoogtelijnen. De Garmin Zumo 595LM is standaard voorzien van een DEM kaart met hoogteinformatie.

Montage

De Garmin Zumo 595LM wordt geleverd met een motorfietsmontagesteun. Er wordt een standaard RAM-mount met korte knijper meegeleverd en een zo universeel mogelijke bevestiging. Toch zal dit voor een hele grote groep motoren niet de meest ideale oplossing zijn. In overleg met onze adviseurs zullen we bij WayPoint de voor uw situatie meest geschikte RAM-mount uitzoeken en deze zonder meerkosten meeleveren. Daarnaast hebben we diverse die we voor een meerprijs kunnen leveren. Wanneer de steun voor de meerprijs wordt geleverd, wordt de standaard RAM-mount bevestiging niet meer meegeleverd. Voor een compleet overzicht van de mogelijkheden klik hier.
Voor de auto zit er een steun met zuignap en een voedingskabel in de doos. In de steun is ook een speaker geplaatst, zodat je het geluid kunt horen in de auto. Wil je liever geen zuignap gebruiken, dan zijn er meerdere alternatieven, zie de accessoires.

Communicatie

Verbind de Garmin Zumo 595LM met je compatibele telefoon via Bluetooth en bel zonder je handschoenen uit of je helm af te doen. Hiervoor is wel een Bluetooth headset nodig. WayPoint heeft heel veel keuzemogelijkheden, afhankelijk van je wensen. Wil je alleen de Zumo beluisteren? Heb je interesse in radio of MP3's luisteren? Wil je kunnen communiceren met een duopassagier of een andere motorrijder? Vraag de expert naar het juiste advies.
Heb je een iPhone of Android Smartphone? Dan kun je via de app Smartphone Link informatie binnenhalen op de Garmin Zumo 595LM. Hierbij moet je denken aan smart notifications, verkeersinformatie, een weerradar en weersvoorspellingen. Geniet van muziek van je iPod, iPhone of MP3-speler. Of stream muziek via Spotify of Deezer – gebruik het Zumo scherm om je muziekkeuze te selecteren.

Ook handig

De Zumo 595LM wordt geleverd zonder draagtas om je toestel in op te bergen als het niet op de motorsteun staat. De draagtas wordt los geleverd en kost €  27,- .
Bekijk de bandenspanning van 2, 3 of 4 banden (alleen met metalen ventielen) in het scherm van je Zumo met de TPMS. Het TPMS-systeem maakt gebruik van ANT -technologie om de meetgegevens draadloos naar je zumo over te brengen. Deze real-time gegevens worden direct op de zumo weergegeven. Met TPMS kun je een onderwaarde instellen. Als de bandenspanning onder het opgegeven niveau komt, geeft TPMS een waarschuwing. Met TPMS kun je ook bandenspanningstrends over verloop van tijd controleren. Zo kun je een langzaam leeglopende band detecteren voordat het een groter probleem wordt. TPMS bandenspanningssensor kost €  99,95 per stuk.

Updates en extra's

Gebruik Garmin Express™ om de Garmin zūmo 595LM up-to-date te houden. Met Garmin Express kun je eenvoudig kaarten en software bijwerken, favorieten van en naar toestellen overbrengen en gratis aangepaste voertuigpictogrammen en stemmen installeren. Behalve een motorfietssteun is bij de Garmin zūmo 595LM voor extra flexibiliteit ook een autosteun met voedingskabel geleverd, zodat je het toestel zowel in de auto als op de motorfiets kunt gebruiken.

1Waarschuwingen voor roodlichtcamera's en flitsers zijn niet beschikbaar in alle regio's.
3Muziek- en mediabediening werkt met iPhone® 4S of hoger en iPod touch® 2e generatie of hoger.
4De functie waarschuwen voor vermoeidheid wordt geactiveerd als u langere tijd achtereen hebt gereden zonder lange tussenstops op uw route.
5Voorwaarden & bepalingen voor Lifetime Maps
6Niet bedoeld voor gebruik in de auto.
iPhone en iPod touch zijn geregistreerde handelsmerken van Apple. SPOTIFY en het Spotify logo zijn geregistreerde handelsmerken van Spotify AB. Compatibel digitaal mobiel toestel en premium abonnement vereist, indien beschikbaar. Zie Garmin.com. Foursquare® is een geregistreerd handelsmerk van Foursquare Labs, Inc.

In de doos

 • Garmin Zumo 595LM Travel Edition
 • Licentie voor kaarten van 85 landen incl. Lifetime update
 • Motorbevestiging en voedingskabel
 • Zuignapmontagesteun + voertuigvoedingskabel
 • USB kabel
 • Snelstartgids (ENG)

Bundelprijzen

Bundelprijzen

Bij de Garmin Zumo 595 worden alle materialen meegeleverd om hem op een motor te kunnen monteren. Er wordt een standaard RAM-mount met korte knijper meegeleverd en een zo universeel mogelijke bevestiging. De universele bevestiging is bruikbaar voor normale (buis) sturen of (in combinatie met een opvulblokje) smalle stangetjes. Daarnaast kan deze in veel gevallen links of rechts op het stuur gemonteerd worden met de meegeleverde langere bouten. Is deze universele montage niet mogelijk dan hebben we in veel gevallen een alternatief van Ram-mount die we in de meeste gevallen zonder meerkosten om kunnen ruilen voor de universele bevestiging. Is het alternatieve onderdeel van Ram-mount duurder dan zullen we het alleen het verschil in rekening  brengen en houden wij de universele bevestiging.Daarnaast hebben we diverse motorspecifieke oplossingen die we voor een bundelprijs kunnen leveren. Hierna volgen enkele voorbeelden. Voor een compleet overzicht klik hier.

BMW R1200GS LC BP steun

R1200GS LC BP steun

Bundelprijs: € 116,-

Risersteun S-R1

Risersteun S-R1

Bundelprijs: € 132,-

Stuursteun 28ST1

Stuursteun 28ST1

Bundelprijs vanaf: € 109,-

Suzuki V-Strom DL1000 2012

V-Strom 1000 2012

Bundelprijs: € 80,-

HD-2

Stuursteun HD-2

Bundelprijs: € 178,-

LET OP! Standaard wordt er bij de Zumo niets meegeleverd om het geluid van de aanwijzingen in de helm te krijgen. Garmin gaat ervan uit dat er een Bluetooth helm wordt gebruikt. Wij hebben diverse andere mogelijkheden. Nu volgen een paar voorbeelden, voor een compleet overzicht met bundelprijzen, klik hier.

Scala Rider Freecom 1 Plus

Scala Rider Freecom 1 Plus

Bundelprijs: € 65,-

Ook als dualset verkrijgbaar
 

Scala Rider Freecom 4 Plus

Scala Rider Freecom 4 Plus

Bundelprijs: € 189,-

Ook als dualset verkrijgbaar
 

Sena SF2

Sena SF2 HD

Bundelprijs: € 119,-

Ook als dualset verkrijgbaar

Sena 10S

Sena 10S solo

Bundelprijs: € 185,-

Ook als dualset en ultra platte
set (10R) verkrijgbaar

Sena 10U

Sena 10U

Bundelprijs vanaf: € 259,-

Accessoires

ZumoLock

ZumoLock
 

winkelwagenBij ons € 79,-

tas 5 inch

Draagtas Zumo 5 inch
 

winkelwagenBij ons € 20,-

010-12100-00

Garmin Draagtas
Zumo 59XLM

winkelwagenBij ons € 27,-

010-12110-01

Garmin Zuignapsteun
 

winkelwagenBij ons € 55,-

010-12110-02

Voertuigvoedingskabel
 

winkelwagenBij ons € 20,-

Zonnekap

Zonnekap 4,3 en 5 inch toestellen

winkelwagenBij ons € 15,-

Beschermkap motorsteun zumo 590-595

Afdekkap motorsteun
 

winkelwagenBij ons € 6,-

Specificaties

Uitvoering en prestaties

 • Fysieke afmetingen: 14,9 x 9,7 x 3,3 cm
 • Schermgrootte, BxH: 10,8 x 6,5 cm; diagonaal 12,6 cm (5 inch)
 • Schermresolutie, BxH: 800 x 480 pixels
 • Type scherm: Transflectief
 • Gewicht: 374,5 g
 • Batterij: Oplaadbare lithium-ion
 • Batterijlevensduur: Tot 4 uur
 • Waterbestendigheid: IPX7
 • Hoogwaardige ontvanger: ja
 • Hoofdtelefoonaansluiting/audio-uitgang: ja

Kaarten en geheugen

 • Wegenkaarten: een kaartlicentie voor 85 landen, klik hier voor het overzicht
 • Inclusief levenslang gratis kaartupdates: ja
 • GeÔntegreerd geheugen: Intern solid state
 • Geschikt voor gegevenskaarten: microSD™ kaart (niet meegeleverd)
 • Eigen nuttige punten (eigen nuttige punten toevoegen): ja
 • Waypoints/favorieten/locaties: 1000

Navigatiefuncties

 • Straatnamen uitspreken (bijvoorbeeld: Sla over tweehonderd meter rechtsaf de Hoofdweg in): ja
 • Rijbaanassistent (leid je naar de juiste rijbaan tijdens de navigatie): ja
 • Junction view (toont borden bij afslagen): ja
 • Vermijden tijdens route (bijvoorbeeld snelwegen, tolwegen): ja
 • Draadloze Bluetooth® technologie: ja
 • Maximumsnelheidweergave (geeft de maximumsnelheid weer voor de meeste snelwegen in Europa): ja
 • Afrit met diensten (laat zien welke diensten beschikbaar zijn langs de snelweg): ja
 • MP3-speler: ja

Aanvullend

 • Reisplanner: Ja
 • Reislog: Ja
 • Bandenspanningsmeetsysteem: Ja, ondersteuning voor maximaal 4 wielen; afzonderlijke sensors apart verkrijgbaar
 • Routes over bochtige wegen: Ja
 • Scherm met dubbele oriŽntatie: Ja
 • Rondrit: Ja
 • Servicelogboek: Ja
 • VIRB™ bediening: Ja
 • Spoor-ondersteuning: Ja
 • Ondersteuning voor aangepaste kaarten: Ja
 • Ondersteuning voor TOPO kaarten: Ja
 • Ondersteuning voor Spotify: Ja (met compatibele telefoon)
 • Verwisselbare batterij: Ja
 • Verderop functie: Ja
 • Toestel vereist 12 V (standaard) en maximaal 1 A voeding via voedingskabel. Stroomverbruik van zūmo toestel is 5 V; 2 A.

Laatste wijziging: 16 Nov, 2023
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkheden