Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis* bolletje Gratis verzenden vanaf € 100,- bolletje Al 18 jaar dÚ specialist bolletje 5 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

bannergeocaching

Bel ons: 088-0226900


Geocaching> GPS ontvangers

8_s300GPS ontvangers

Met de meest eenvoudige GPS ontvanger kun je al geocachen. Het invoeren van co÷rdinaten is voldoende om een cache te kunnen vinden. Onze ervaring leert dat je uiteindelijk meer wil van je toestel. Met name de mogelijkheid om kaartmateriaal te laden is iets wat veel geocachers als een voordeel zien.

Er zijn uitgebreidere GPS ontvangers te koop met daarin extra functies die handig kunnen zijn voor het geocachen:

  • Het kunnen laden van paperless geocaches; hierbij worden de vragen en hints papierloos geladen zodat je papierloos op pad kunt en eenvoudig meerdere caches achter elkaar kunt zoeken.
  • Een elektronisch kompas kan handig zijn, zodat je in stilstand de richting kunt bepalen waar je naartoe moet. Een toestel zonder elektronisch kompas moet in beweging zijn om de richting te bepalen
  • Chirp, lijkt het je leuk om geocaches met Chirp te zoeken, dan heb je hiervoor een toestel nodig dat dit ondersteunt.
  • Een aantal toestellen kunnen live geocachen. Je bekijkt de geocaches ter plaatse in het toestel via het internet van je smartphone. Handig voor onderweg!

Garmin_Oregon_650t_sc05Naast de genoemde functies kun je ook een keuze maken voor de bediening van het toestel. Ga je voor een intu´tief touchscreen-toestel of voor een toetsbediening waarbij het scherm net iets helderder is.

Klik hier voor een overzicht van outdoor-GPS-toestellen

Kaartmateriaal

Verder is het mogelijk om in een aantal toestellen kaartmateriaal te laden. Een topografische kaart met daarop alle wandelpaden is dan een logische keuze. Zo is er de Garmin topografische kaart Benelux. Klik hier voor de beschikbaarheid van kaartmateriaal van andere landen.

Laatste wijziging: 23 Nov, 2021
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkheden