Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis* bolletje Gratis verzenden vanaf € 100,- bolletje Al 18 jaar dÚ specialist bolletje 5 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

bannergeocaching

Bel ons: 088-0226900


Geocaching> Garmin Chirp

chirp_300

Garmin Chirp

Bij ons € 20,-
bestelbalk

Meer creativiteit bij het geocachen met de Garmin Chirp

Voor geocachers is er een nieuwe gadget op de markt: de Garmin Chirp. Dit unieke, draadloze baken is speciaal ontworpen om van geocaching een nog groter avontuur te maken. Chirp is betaalbaar, robuust en waterbestendig. Het baken communiceert met elke compatibele Garmin handheld, voorzien van draadloze technologie, en kan hiermee tevens geprogrammeerd worden. Chirp zorgt voor meer interactie en plezier tijdens het geocachen voor zowel de makers van een cache als voor de geocachers zelf. Tips, multicache co÷rdinaten en bezoekersaantallen worden erin opgeslagen alsmede een boodschap dat de cache zich in de nabijheid van de geocacher bevindt.

Met chirp wordt geocaching naar een hoger niveau getild. Niet alleen het maken van een geocache wordt leuker, maar ook het vinden ervan, Garmin heeft goed geluisterd naar de wensen van de geocachers. Chirp is gebaseerd op applicaties in bestaande GPS handhelds. Denk hierbij aan het geocachen zonder papier en het direct downloaden van cache informatie in het GPS-toestel.

Geocaching is een high-tech versie van het ouderwetse schatzoeken. Geocachers van alle leeftijden trekken er op uit om verborgen schatten te vinden. Deze schatten zijn overal ter wereld verborgen, zowel in de stad als op het platteland. Meer informatie over geocaching vind je hier.

Chirp's draadloze technologie opent een wereld aan nieuwe mogelijkheden voor geocachers. Ervaren cachers zullen de vele mogelijkheden om creatieve geocaches te verbergen kunnen waarderen. Beginners hebben er profijt van dat de verborgen schatten gemakkelijker te vinden zijn. Chirp kan eenvoudig geprogrammeerd worden via elke compatibele Garmin GPS-handheld, die voorzien is van draadloze technologie, en is beveiligd met een password. Als geocachers zich in de buurt van uw cache bevinden, kunnen zij een melding op hun toestel krijgen dat de cache dichtbij is. Tevens ontvangen zij de hints, die in  chirp zijn opgeslagen. Als de eigenaar de  cache zelf een keer bezoekt, vertelt chirp exact hoeveel personen de cache hebben bezocht.

Chirp maakt het ontwikkelen en onderhouden van multi-caches eenvoudig. Met een compatibel Garmin handheld toestel (bijvoorbeeld Oregon, Dakota en GPSMAP 62 serie*) geeft chirp automatisch de geprogrammeerde co÷rdinaten door aan andere geocachers, zodat zij eenvoudige de volgende locatie van de multicache kunnen bereiken. Bent je zelf bezig met een multicache, dan zorgt chirp ervoor dat je de volgende co÷rdinaten kunt downloaden. Het is niet langer nodig om handmatig ellenlange combinaties van complexe co÷rdinaten in te voeren - ÚÚn simpele druk op de knop en je kunt weer op weg.

Chirp is ontwikkeld en getest door geocachers en is bestand tegen allerlei weersomstandigheden. Door de beveiliging met een password is de eigenaar de enige die chirp kan programmeren. Chirp werkt op een knoopcelbatterij, die zo'n jaar meegaat en eenvoudig is te vervangen. Dit maakt het baken duurzaam en gebruiksvriendelijk. Met afmetingen van zo'n 3,3 bij 2,3 centimeter en een gewicht van nog geen 30 gram kan chirp gemakkelijk in zelfs de kleinste caches geplaatst worden.

De technologie voor papierloos geocachen maakt het mogelijk dat chirp hints zendt aan geocachers. Het is niet meer nodig om papieren beschrijvingen mee te nemen. Dit is niet alleen beter voor het milieu, maar ook veel efficiŰnter voor het geocachen. De benodigde informatie wordt direct in het toestel gedownload en weergegeven. In compatibele Garmin GPS-handhelds kunt u details over terrein, locatie, moeilijkheid, tips en beschrijving opslaan en weergeven.

Laatste wijziging: 23 Nov, 2021
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkheden