Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*      Gratis verzenden vanaf € 50,-      Sinds 1999 dé specialist      5 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

banner_wandelnavigatie

Bel ons: 088-0226900

1_s300

Garmin Tempe draadloze temperatuursensor (010-11092-30)

 bij ons € 40,-   
bestelbalk

Omschrijving

Garmin_tempeGarmin Tempe geeft nauwkeurig je omgevingstemperatuur weer

Garmin Tempe kan je omgevingstemperatuur bijhouden en daarnaast de  minimum en maximum temperatuur van de laatste 24 uur. Dit kun je gelijk zien op je compatibele GPS toestel en wordt ook gelogd bij je track. Dus ook achteraf op je computer is de temperatuur af te lezen in BaseCamp of Garmin connect. Je kunt de sensor bevestigen aan je  rugzak, jas, schoen enzovoort, zodat je tijdens je volgende  buitensportavontuur de temperatuur nauwkeurig in de gaten kunt houden. Garmin Tempe kan worden gekoppeld aan compatibele Garmin toestellen met de ANT+.

Hoe te gebruiken

De Garmin Tempe is makkelijk in gebruik te nemen, plaats de batterij in de sensor en bevestig de sensor op bijvoorbeeld je rugzak, kleding of schoenen. Voor het beste resultaat plaats je de Garmin Tempe niet op plekken die de temperatuur kunnen beïnvloeden zoals direct op je lichaam of in direct zonlicht.
Om de Garmin Tempe te kunnen gebruiken met een van de compatibele toestellen, moet de firmware van deze toestellen up tot date zijn. Het updaten van je toestel gaat met de WebUpdater, een uitleg hierover kan hier gevonden worden.
In je toestel kies je voor 'Stel in' → 'Ant Sensoren' → 'Tempe Sensor' → 'Nieuwe zoeken'
Vervolgens kun je de datavelden in gaan instellen betreffende de temperatuur, dus actuele temperatuur, 24hr minimum temperatuur en 24hr maximum temperatuur. Naast het weergeven van deze informatie wordt de temperatuur ook vastgelegd bij elk tracklogpunt. Wanneer je de tracklog uitleest via BaseCamp zul je deze informatie dus ook terug kunnen vinden.

Garmin_Tempe01 Garmin_Tempe02 Garmin_Tempe03

Garmin_Tempe05

Laatste wijziging: 19 Dec, 2023
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkheden