Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*      Gratis verzenden vanaf € 100,-      Sinds 1999 dÚ specialist       5 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

banner_schuberth

Bel ons: 088-0226900


Schuberth > Schuberth S3 > Schuberth S3 wit

Helmen van Schuberth zijn niet verkrijgbaar in onze winkel in Leek. Het Schuberth communicatiesysteem is wel overal leverbaar

Schuberth S3 wit

Schuberth S3 witSchuberth S3 witSchuberth S3 witSchuberth S3 witSchuberth S3 wit

Schuberth S3 mat wit

bij ons € 549,95 

   

bestelbalk

Standaard kleuren

Schuberth S3 mat-zwartSchuberth S3 witSchuberth S3 grijs

5 winkels voor uitleg en advies!
Voor 16.00 uur besteld, zelfde dag verstuurd (indien voorradig)
verzending met PostNL naar je huisadres
of afhalen bij meer dan 2800 afhaalpunten in Nederland
eigen helpdesk en technische dienst
gratis verzending vanaf € 50,-
 

Schuberth S3 Daytona

Schuberth S3 Daytona zwart roodSchuberth S3 Daytona zwart geelSchuberth S3 Daytona grijs rood

Schuberth S3 Storm
Schuberth E2 Explorer zwart-oranjeSchuberth E2 Explorer donkergroenSchuberth E2 Explorer blauw-rood

Schuberth E2 mat zwart

De Schuberth S3 is de eerste integraalhelm van Schuberth die voldoet aan de ECE 22.06 standaard. De Schuberth S3 zit in het sport-touring segment en is de perfecte combinatie van een racehelm wat veiligheid betreft en het comfort van een tour-helm. De Schuberth S3 beschikt over de nieuwste standaarden van Schuberth wat betreft veiligheid, aerodynamica en akoestiek. De Schuberth S3 is ook volledig voorbereid voor het Schuberth SC2 communicatiesysteem (Powered by Sena).

Een nieuw hoofdstuk

Integraalhelmen horen bij Schuberth. De eerste Schuberth integraalhelm is gelanceerd in 1976. Voor de ontwikkeling van de nieuwe Schuberth S3 zijn experts, technici en engineers aan de slag gegaan met de jarenlange kennis en expertise aanwezig bij Schuberth, voor de ontwikkeling van de nieuwste generatie integraalhelm.

Schuberth S3

Schuberth S3

Uitstekende aero-akoestische prestaties

Sinds de eerste Schuberth Integral zijn de uitstekende aero-akoestische prestaties een van de onderscheidende elementen van alle Schuberth integraalhelmen. Tijdens de ontwikkeling van de Schuberth S3 brachten de technici en testrijders vele uren door in de windtunnel van Schuberth en op de Duitse wegen om het ontwerp van de helmschaal te optimaliseren om de beste balans tussen aerodynamica en een zeer laag geluidsniveau te bereiken.

Een nieuw hoofdstuk

De binnenvoering van de Schuberth S3 zet een nieuwe standaard voor comfort. De standaard binnenvoering is zo ontwikkeld dat deze aan alle gebruikers het maximale comfort biedt. Maar er zijn natuurlijk altijd uitzondering. Een compromis is voor Schuberth geen optie. Dankzij Schuberth Individual Program kan de binnenvoering van je helm aangepast worden. Je kunt dikkere kussens kiezen voor extra opvulling op verschillende plekken (aanpassing is mogelijk voor de maten M/L/XL)

Schuberth S3

Nieuwe topventilatie

Bij Schuberth staat veiligheid voorop. Met de Schuberth S3 introduceert Schuberth zijn eerste integraalhelm die voldoet aan de nieuwe ECE-R 22.06 standaard. De helm is voorzien van een nieuwe DFP fiberglass schaal verstrerkt met carbon fibre. Hierdoor de helm nog beter schokken absorberen en is de helm lichter.

Net als alle andere Schuberth helmen is ook de Schuberth S3 voorzien van het Ati-Roll-off-System. Deze is verbonden met de kinband op een nieuwe positie voor nog meer comfort.

Schuberth Rescue system

Met de nieuwe S3 introduceert Schuberth het Schuberth Rescue System (S.R.S.)
Dankzij dit systeem kunnen reddingswerkers de wangstukken verwijderen door aan de twee lussen te trekken. Hierdoor wordt de druk op de nek verminderd en kan de helm op een veiligere manier afgedaan worden.

Nieuwe dubbele luchtinlaat in het kinstuk

De Schuberth S3 heeft een dubbel luchtinlaat in het kinstuk. De luchtinlaat is voorzien van een verwijder baar en wasbaar filter. De makkelijk bereikbare knoppen zorgen voor een eenvoudige bediening van beide ventilatie ingangen.
 

SC2 intercom systeem

De meeste geavanceerde techniek, speciaal voor de Schuberth S3. De Schuberth S3 is voorbereid voor het SC2 systeem. De HD speakers, microfoon en de drie antennes, voor Bluetooth intercom, MESH intercom en FM radio zijn al ingebouwd in de S3. Het enige wat je moet doen is  achterop de helm de module plaatsen en links op je helm de bedieningsunit. Je schakelt het systeem in en je bent klaar om te gaan! Het SC2 systeem is ontwikkeld door SENA en zodoende kun je dan ook probleemloos communiceren met alle SENA systemen. (Het SC2 systeem dient apart aangeschaft te worden bij de helm.)

MESH 2.0

Dankzij de MESH 2.0 techniek ervaar je een ongekende intercom ervaring met het SC2 systeem. Praten in groepen was nog nooit zo makkelijk. Met de MESH 2.0 techniek kun je verbinding maken met een virtueel ongelimiteerd aantal deelnemers. Iedere deelnemer vergroot ook nog eens het bereik van de groep. De Schuberth S3 is voorzien van de laatste generatie HD speakers en microfoon van SENA. Koppel je telefoon zodat je een muziekje kunt luiteren of krijg aanwijzingen van je navigatiesysteem. Het kan allemaal met het SC2 systeem in je Schuberth S3

Schuberth S3

Ge´ntegreerd zonnevizier

De Schuberth S3 beschikt over een ge´ntegreerd en aanpasbaar Flip down zonnevizier. Dankzij het V-lock mechanisme heb je een verbeterd zichtveld.

Geniet van de stilte

Bij het tot stand komen van de Schuberth S3 is er veelvuldig gebruik gemaakt van de eigen windtunnel van Schuberth. Daarnaast zijn er vele kilometers getest op de weg. Het resultaat is een van de stilste helmen verkrijgbaar, 85 dB(A) bij 100 Km/h op een naked bike. 

Schuberth S3

Laatste wijziging: 31 Jan, 2023
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkheden