Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*      Gratis verzenden vanaf € 50,-      Sinds 1999 dť specialist       5 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

banner_wearables

Bel ons: 088-0226900

Garmin Fenix 5

Garmin Fenix 5 leisteengrijs met zwarte band

Niet meer leverbaar

Garmin Fenix 5 Sapphire

Garmin Fenix 5 Sapphire zwart met zwarte band

Niet meer leverbaar

Garmin Fenix 5

Garmin Fenix 5 zilver met granietblauwe band of leisteengrijs met gele band

Niet meer leverbaar

Omschrijving

Garmin Fenix 5: GPS multisporthorloge/smartwatch voor sport, avontuur en stijl

 • Compact (47mm) GPS-multisporthorloge/smartwatch met Elevate™ polshartslagtechnologie1
 • Ontwerp met stalen grip en roestvrijstalen rand met geÔntegreerde EXO-antenne en smeedijzeren achterkant voor optimaal gebruik in veeleisende omstandigheden
 • Voorgeladen activiteitenprofielen voor al je sporten en avonturen
 • Met de prestatiewidget heb je belangrijke statistieken over de effecten en de voortgang van uw workouts direct bij de hand
 • Connected functies2 omvatten smartphone meldingen, automatische uploads naar de Garmin Connect™ online sportcommunity en personalisatie met gratis wijzerplaten en apps uit Garmins Connect IQ™ store
 • Outdoor-sensoren, inclusief GPS en GLONASS satelliet-positiebepaling, barometrische hoogtemeter, 3-assig kompas met gyroscoop
 • Garmin fēnix 5 Performer-bundel inclusief HRM-TRI monitor voor geavanceerde hardloopdynamica en hartslagmeting tijdens het zwemmen

Garmin Fenix 5

Beat yesterday all day, every day. De Garmin fēnix 5 is het premium GPS-multisporthorloge met polshartslagmeting1, geavanceerde trainingsfuncties en verwisselbare polsbanden waarmee je in snel tempo van je werk naar je trainingslocatie kunt schakelen. Welke sportactiviteit je ook wilt meten, de Garmin fēnix 5 biedt alle mogelijkheden dankzij de ingebouwde activiteitenprofielen en geavanceerde prestatiemetingen, waarmee jw de effectiviteit van je training beter kunt beheren, plus smartphone meldingen2.

Opvallend ontwerp, krachtige prestaties

De Garmin fēnix 5 is een compact multisporthorloge met een diameter van 47mm dat optimaal presteert. De Garmin fēnix 5 heeft een robuust ontwerp en een kwalitatief hoogwaardige uitstraling. De roestvrijstalen rand met geÔntegreerde EXO-antenne en smeedijzeren achterkant garanderen dat het toestel ook onder de meest veeleisende omstandigheden optimaal presteert (waterbestendig tot 100 meter). De Garmin Fenix 5Garmin fēnix 5 beantwoordt niet alleen aan je gevoel van esthetiek, maar ook aan jouw sportieve aspiraties.

Uitstekend leesbaar tijdens het hardlopen

Het 'altijd-aan' Garmin Chroma Display™ kleurenbeeldscherm met hoge resolutie garandeert optimale leesbaarheid, op elke moment en onder alle omstandigheden. De Garmin fēnix 5 is voorzien van een 1,2-inch scherm met transflectieve technologie, waarbij licht tegelijk wordt uitgezonden en gereflecteerd, zodat de wijzerplaat bij fel zonlicht zelfs nog beter leesbaar is. De Garmin fēnix 5 Sapphire modellen zijn voorzien van een hoogwaardige krasbestendige lens van saffierglas, waardoor deze sportieve smartwatch is verzekerd van een extra lange levensduur.
Garmin Fenix 5
Hartslagmeting op de pols 1

Om de ambitieuze atleet optimale keuzevrijheid te bieden zijn alle Garmin fēnix 5 modellen voorzien van Elevate polshartslagtechnologie, die het mogelijk maakt om je hartslag te meten zonder een borstband te dragen. Met de nieuwe, volledig geÔntegreerde Elevate sensor op de pols beschik je over een 24/7 hartslagmeter, die op elk gewenst moment de intensiteit van je training meet, je dagelijkse activiteiten bijhoudt en je voorziet van nauwkeurige informatie over het aantal calorieŽn dat je op een dag verbrandt.

Garmin Fenix 5Match de stijl van je horloge aan met de stijl van je kleding met de Quickfit polsbanden

Met een uitgebreide selectie van QuickFit polsbanden van hoogwaardig leer, metaal of siliconen maken we het je gemakkelijk om bij elke sport of activiteit een bijpassende stijl te kiezen. Voor deze stijlwisselingen heb je geen gereedschap nodig. Je hoeft de polsband alleen te verwisselen en de nieuwe polsband vast te klikken.

Alles wat je moet weten over je training

Je besteedt uren training om jedoelen van voortdurende prestatieverbetering te bereiken. Met de nieuwe Performance Widget van de Garmin fēnix 5 heb je alle benodigde informatie direct bij de hand en kun je je fitnessniveau gemakkelijk controleren en efficiŽnter trainen.
Garmin Fenix 5

 • Trainingsstatus: Geeft aan hoe effectief je traint, of de workouts productief zijn en of je vooruitgang boekt.
 • VO2 max-schatting: Berekent prestatiegegevens bij hardlopen of fietsen om het maximale zuurstofvolume te schatten dat je per minuut kunt verbruiken en geeft een indicatie van je fitheid.
 • Trainingsbelasting: Geeft aan hoe hard je gedurende een bepaalde periode traint, ongeacht de activiteit.
 • Hersteladvies: De hersteltimer geeft de aanbevolen hersteltijd aan, gerekend vanaf je laatste Garmin Fenix 5workout.

Meer geavanceerde indicatoren, zoals je Functional Threshold Power (FTP) en lactaatdrempel, helpen je meer inzicht te krijgen in je werkelijke prestatieniveau tijdens het fietsen of hardlopen. De functie racevoorspelling voorspelt jouw ideale finishtijd voor afstanden van 5000 meter, 10.000 meter, halve marathon en marathon op basis van je huidige VO2 max. Training Effect 2.0 geeft voor elke trainingssessie je aerobe en anaerobe trainingseffectscores, zodat je kunt zien of je echt baat hebt bij een intervaltraining op hoge intensiteit.

Hardlooptraining op hoger niveau

Garmin Fenix 5Je kunt je hardloopgegevens nu uitbreiden. Garmin trainingsfuncties bieden uitgebreide fysiologische meetgegevens en geavanceerde hardloopdynamica1 aan de hand waarvan je je conditie en algehele prestatieniveau kunt verbeteren. Deze meetgegevens bevatten ook je prestatieconditie, waarbij je werkelijke conditie wordt vergeleken met je gemiddelde fitnessniveau, cadans en staplengte. Maak van elke hardloopsessie een persoonlijke uitdaging, neem het op tegen anderen met Strava Live Segments, ontvang meldingen bij de start en finish van segmenten, bekijk klassementen en vergelijk je huidige resultaten met je persoonlijke record.

Kies de Garmin fēnix 5 Performer-bundel met de HRM TRI borstband om extra Garmin fēnix 5 meetgegevens3 te analyseren. Eťn van de meetgegevens is de stress-score die je werkelijke stressniveau aangeeft op basis van je hartslagwisselingen, verticale oscillatie en ratio of grondcontacttijd en -balans om je te helpen efficiŽnter te lopen.

Trailrunning

De Garmin fēnix 5 is voorzien van voorgeÔnstalleerde functies die bij trailrunning het verschil maken. De functie Auto Run/Climb (automatisch schakelen tussen klimmen en hardlopen) zorgt ervoor dat je steeds over de juiste gegevens beschikt, in elke omgeving. Tempo en afstand worden gemeten tijdens het hardlopen op een vlak parcours . Wanneer je begint met klimmen wordt automatisch overgeschakeld op cumulatieve stijging en verticale snelheid. Voor de ultra-langeafstandsloper beschikt de Garmin fēnix 5 over een speciale volgmodus voor extra lange afstanden en over de nieuwe gyro-dynamische UltraTrac® modus met volgfunctie tot 60 uur.

Een echt multisporttalent

De Garmin fēnix 5 is voor elke multisport-atleet de perfecte partner. Gebruik de speciale activiteitenprofielen voor swim-runs en triatlons of maak een multisportprofiel dat aansluit op je dagelijkse trainingsprogramma en hardlooptraining. Met ťťn druk op de knop schakel je van de ene naar de andere activiteit, zodat al de trainingsinspanningen worden meegenomeGarmin Fenix 5n.

Het perfecte horloge voor alle sporten

Behalve hardloopfuncties bieden de Garmin fēnix 5 smartwatches ook speciale functiesets voor fietsen, zwemtrainingen, skiŽn, golfen en roeisporten, zoals suppen en roeien. Tijdens het fietsen ondersteunt de Garmin fēnix 5 snelheids- en afstandsmeting en alle fietsdynamica na koppeling met een vermogensmeter. Tijdens het zwemmen houdt het toestel de afstand, het aantal slagen en meer bij. Kies ťťn van de Garmin fēnix 5 Performer-bundels met de HRM TRI borstband en profiteer ook van nauwkeurige hartslaggegevens tijdens zwemtrainingen. In ski-snowboardmodus heb je gegevens als snelheid, afstand en hoogteverschillen binnen handbereik en wordt het aantal afdalingen automatisch bijgehouden. De functieset voor roeisporten omvat het aantal slagen, de slagsnelheid en zelfs de afstand per slag. In golfmodus worden van elke golfbaan die je van Garmin Connect hebt gedownload de afstanden tot het begin, einde en midden van de green weergegeven en beschik je ook over aanvullende functies, zoals statistieken bijhouden (aantal fairway hits, etc.), Green View, AutoShot detectie en automatisch meten.

Navigeren in de natuur

GPS-/GLONASS-positiebepaling, geavanceerde sensoren, gecombineerd met bekende Garmin navigatiefuncties als TracBack™, zorgen dat je met elke Garmin fēnix 5 veilig de weg kunt vinden, ook buiten de gebaande paden. Via GPS worden de sensoren van het toestel automatisch gekalibreerd, zodat je steeds beschikt over de meest nauwkeurige informatie. De ingebouwde hoogtemeter biedt hoogtegegevens waarmee je de stijging en daling nauwkeurig in de gaten houdt, terwijl de thermometer en barometer weersveranderingen kunnen voorspellen op basis van luchtdruktrends. Met het elektronisch 3-assig kompas vind je altijd de weg, ongeacht of je stilstaat of beweegt.

Blijf in contact op allerlei manieren

Na koppeling met een compatibel toestel kunnen alle Garmin fēnix 5 modellen smartphone meldingen ontvangen. Op je smartwatch kun je rechtstreeks e-mails, tekstberichten en andere meldingen ontvangen. Een andere nieuwe Garmin fēnix 5 functie is GroupTrack5 (na koppeling met Garmin Connect™). Zo weet je altijd waar je connected vrienden zich bevinden en zij kunnen zien waar je bent, wanneer je elkaar tijdens een activiteit bent kwijtgeraakt. Andere connected functies omvatten automatische uploads naar Garmin Connect, LiveTrack en informatie delen op social media via Garmins gratis Garmin Connect™ Mobile apps. Alle Garmin fēnix 5 Sapphire modellen zijn voorzien van Wi-Fi®, zodat het GPS-horloge verbinding kan maken met je draadloze netwerk en automatisch activiteiten kan uploaden om te delen op Garmin Connect.

Aangepaste apps en wijzerplaten

Je kunt de Garmin fēnix 5 smartwatch naar wens aanpassen met gratis downloads uit Garmins Connect IQ store. Je kunt de wijzerplaat aanpassen, gegevensvelden toevoegen of apps en widgets downloaden die je in een oogwenk voorzien van informatie. Garmin werkt, samen met partnerbedrijven en ontwikkelaars, continu aan verdere verbetering van je fēnix multisporthorloge. Bedrijven als Uber, Strava, AccuWeather en vele anderen bieden apps en verbeteringen waarmee je de Garmin fēnix 5 op allerlei manieren kunt afstemmen op je levensstijl.

1Nauwkeurigheid van activity trackers
2Indien gekoppeld met een compatibele telefoon
3Indien gekoppeld met een hartslagmeter. ; Meegeleverd bij sommige modellen, apart verkrijgbaar bij andere modellen.
4Nauwkeurigheid van activity trackers
5Indien gekoppeld met een compatibele smartphone, kunt u met GroupTrack tot 50 personen volgen.
Wi-Fi® is een geregistreerd handelsmerk van de Wi-Fi Alliance. App Store is een handelsmerk van Apple Inc. Google Play is een handelsmerk van Google Inc.

In de doos

Garmin Fenix 5

 • Garmin Fenix 5
 • USB oplaad/gegevenskabel
 • Snelstartgids

Garmin Fenix 5 Performer bundel

 • Garmin Fenix 5
 • HRM-Tri hartslagband
 • USB oplaad/gegevenskabel
 • Snelstartgids

Garmin Fenix 5 Sapphire

 • Garmin Fenix 5 Sapphire zwart met zwarte band
 • Extra Quickfit 22 siliconen polsband
 • USB oplaad/gegevenskabel
 • Snelstartgids

Garmin Fenix 5 Sapphire Performer bundel

 • Garmin Fenix 5 Sapphire zwart met zwarte band
 • HRM-Tri hartslagband
 • Extra Quickfit 22 siliconen polsband
 • USB oplaad/gegevenskabel
 • Snelstartgids

Accessoires

Oplaadkabel Quatix 5

Oplaadkabel
 

winkelwagenBij ons € 25,-

QuickFit 22 bandjes

QuickFit 22 polsband zwart
 

winkelwagenBij ons: € 49,95

QuickFit 22 granietblauw

QuickFit 22 polsband granietblauw

winkelwagenBij ons: € 49,95

QuickFit 22 polsband geel

QuickFit 22 polsband geel
 

winkelwagenBij ons: € 49,95

QuickFit 22 polsband rood

QuickFit 22 polsband rood
 

winkelwagenBij ons: € 49,95

QuickFit 22 polsband blauw

QuickFit 22 polsband blauw
 

winkelwagenBij ons: € 49,95

QuickFit 22 polsband bruin leder

QuickFit 22 polsband
bruin leder

winkelwagenBij ons: € 80,-

QuickFit 22 polsband grijs RVS

QuickFit 22 polsband
grijs RVS

winkelwagenBij ons: € 200,-

Garmin Running Dynamics Pod

Running Dynamics Pod
 

winkelwagenBij ons € 69,95

USB-netlader

Netadapter 2 x USB
 

winkelwagenBundelprijs € 10,-

12-24V autolader 2x USB

12-24V autolader 2x USB
 

winkelwagenBundelprijs: € 10,-

Garmin HRM-Tri en HRM-Swim

Garmin hartslagband HRM-Tri
en HRM-Swim

winkelwagenBij ons: € 99,-

Garmin HRM-Tri

Garmin hartslagband HRM-Tri
 

winkelwagenBij ons: € 130,-

Garmin HRM-Swim

Garmin hartslagband
HRM-Swim

winkelwagenBij ons: € 50,-

010-12102-00

Cadanssensor
 

winkelwagenBij ons €  39,-

Specificaties

Uitvoering en prestaties

 • Fysieke afmetingen: 47.0 x 47.0 x 15.5 mm
 • Schermgrootte, BxH: 30,5 mm (1,2 inch) diameter
 • Schermresolutie, BxH: 240 x 240 pixels; in zonlicht leesbaar, altijd-aan, energiezuinig kleurenscherm
 • Kleurenscherm: ja
 • Scherm met negatieve modus: ja
 • Gewicht: met siliconen polsband: 85,0 g; Sapphire model: 87,0 g
 • Batterij: Oplaadbare lithium-ion
 • Batterijlevensduur: Maximaal 2 weken in smartwatch-modus (afhankelijk van instellingen), maximaal 24 uur in GPS-modus en maximaal 60 uur in UltraTrac batterijbesparende modus
 • Classificatie waterbestendigheid: 10 ATM
 • Geschikt voor GPS en GLONASS: ja
 • Hoogwaardige ontvanger: ja
 • Barometrische hoogtemeter: ja
 • Elektronisch kompas: ja
 • Slimme meldingen (tonen e-mail-, sms- en andere meldingen na koppeling met een compatibele telefoon): ja
 • Trilalarm: ja
 • Muziekbediening: ja
 • Vind mijn telefoon: ja
 • VIRB® afstandsbediening: ja
 • Horlogefuncties: Tijd van de dag (12/24 u), kalender (dag/datum), dagelijks alarm, stopwatch, timer, waarschuwingen voor zonsopgang/zonsondergang

Kaarten en geheugen

 • GeÔntegreerd geheugen: 64 MB; beschikbaar 54 MB
 • Eigen nuttige punten (eigen nuttige punten toevoegen): ja
 • Waypoints/favorieten/locaties: 1000
 • Routes: 30
 • Spoorlog: 200 uur

Hardloopfuncties

 • Virtual Pacer™ (vergelijkt huidige tempo met een doel): ja
 • Geschat V02 max: ja
 • Hersteladvies: ja
 • Raceprognose: ja
 • Hardloopdynamiek: ja
 • Versnellingsmeter (berekent afstanden voor indoor-workouts, zonder noodzaak voor een voetsensor): ja
 • Persoonlijke records: ja

Fietsfuncties

 • Compatibel met Vector™: ja
 • Meerdere fietsprofielen: ja
 • Fietssnelheid/cadanssensor: Ja (optioneel)

Hardloop- en fietsfuncties

 • Hartslagmeter: Ja (op de pols)
 • Virtual Partner® (trainen tegen een digitale persoon): ja
 • Virtual Racer™ (neem het op tegen andere activiteiten): ja
 • Koersen (resultaten vergelijken met eerdere activiteiten): ja
 • Automatisch pauzeren® (pauze- en hervattimer op basis van snelheid): ja
 • Automatische ronde® (automatisch een nieuwe ronde starten): ja
 • Automatisch scrollen (loopt tijdens een workout langs de pagina's met gegevens): ja
 • Meerdere sporten: ja
 • Automatische multisport (schakelt tussen verschillende sportmodi met ťťn druk op een knop): ja
 • Geavanceerde workouts (maak eigen workouts): ja
 • Tempowaarschuwing (er klinkt een alarm als u van het ingestelde tempo afwijkt): ja
 • Tijd-/afstandwaarschuwing (er klinkt een alarm als je een doel hebt bereikt): ja
 • Intervallen tijdens training (oefeningen en rustperiodes instellen): ja
 • Op hartslag gebaseerde calorieberekening: ja
 • Berekent verbrande calorieŽn
 • Training Effect (meet de invloed van een activiteit op je conditie): ja
 • Aanpasbare schermen: ja
 • Compatibel met vermogenmeters (geeft de vermogensgegevens weer van compatibele ANT+™-vermogensmeters van andere leveranciers): ja

Zwemfuncties

 • Meetwaarden zwemmen in zwembad (aantal banen, afstand, tempo, aantal slagen, slagsnelheid, calorieŽn): ja
 • Identificatie slagtype (bijv. vrije slag): ja
 • Meetwaarden zwemmen in open water (afstand, tempo, aantal slagen, slagsnelheid, calorieŽn): ja
 • Zwemworkouts: ja

Golffuncties

 • Slagafstand berekenen (bereken de exact afstand voor slagen vanaf de hele baan): ja
 • Afstand tot voorkant, midden en achterkant van de green: ja
 • Afstand tot layups/doglegs: ja
 • Digitale scorekaart: Ja

Buitensportfuncties

 • Jaag-/viskalender: ja
 • Zon- en maangegevens: ja
 • Oppervlakteberekening: ja

Activiteiten-trackingfuncties

 • Stappenteller: ja
 • Automatisch doel (leert je activiteitsniveau en wijst een dagelijks stapdoel toe): ja
 • Bewegingsbalk (verschijnt op toestel na periode van inactiviteit; door een paar minuten te lopen, zet je de balk weer op nul): ja
 • Slaap bijhouden (houdt totale aantal uren slaap en perioden van onrustige en rustige slaap bij): ja

Garmin Connect™

 • Compatibel met Garmin Connect™ (online community waar je gegevens kunt analyseren, categoriseren en delen): ja
 • Automatische synchronisatie (automatische gegevensoverdracht naar een computer): ja

Aanvullend

 • Connect IQ™ app-ondersteuning: Ja (wijzerplaten, gegevensvelden, widgets en apps)
 • EXO™ antenne (GPS/GLONASS): Ja
 • Wi-Fi®: Ja (alleen Sapphire modellen)
 • ANT+®: Ja (alle modellen)
 • Bluetooth®: Low Energy (alle modellen)
 • Training Effect 2.0 (meet de impact van een activiteit op je aerobische en anaerobische conditie): Ja
 • Trainingsbelasting: Ja
 • Trainingsstatus: Ja
 • Lactaatdrempel: Ja
 • Weerswaarschuwingen: Ja
 • UltraTrac: Ja
 • tempe™ sensorondersteuning: Ja
 • TracBack: Ja
 • Skifuncties: Ja
 • Fysiologische metingen: Ja
 • SUP/Roeien: Ja
 • Voetsensor: Ja (optioneel)

Laatste wijziging: 18 Jun, 2024
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkheden